Aurel Pădureanu a împlinit 74 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere și ce face, în fiecare zi, de când a murit Cornelia Catanga: ”Îmi trimitea o scrisoare pe care își punea buzele și-mi zicea...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Aurel Pădureanu a împlinit 74 de ani. Unde și-a petrecut artistul ziua de naștere și care este obiceiul de la care nu se abate de când a murit Cornelia Catanga. Văduvul regretatei cântărețe de muzică lăutărească își amintește ce făcea solista când era ziua lui de naștere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Aurel Pădureanu nu își mai serbează ziua de naștere de când a murit soția lui.

a8e6d44b-2677-45b8-9b27-cdc394f848c8orca_share_media-rotateda8e6d44b-2677-45b8-9b27-cdc394f848c8orca_share_media-rotated

Citește și: Prin ce emoții trece fiul lui Aurel Pădureanu și al Corneliei Catanga, care va deveni tată peste două luni: 'I-au spus că deja are două kilograme în burtica mamei. Iese grăsuță fetița…' Alexandru a împlinit 31 de ani / EXCLUSIV

Citește și: 'O să plece într-o lună de zile peste Ocean. Alina, nora mea, va naște în septembrie…' Cum se simte Aurel Pădureanu după ce a aflat că fiul său pleacă în SUA și ce spune despre regretata Cornelia Catanga / EXCLUSIV

Citește și: Nicu Covaci, poveste de dragoste de 39 de ani cu poloneza Ivona: „Mi-a schimbat definitiv viața”. Cum a cunoscut-o liderul Phoenix pe femeia care l-a făcut fericit până la finalul vieții

Citește și: Cum s-au cunoscut Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, în urmă cu mai bine de 30 de ani: „De aici putem spune că a început totul, acel tot care a traversat o perioadă super romantică între noi, cu povești, povestiri și întâmplări ce se sfârșeau la un final înaintat de zi, la miezul nopții, la Brașov…” / EXCLUSIV

Obiceiul de la care Aurel Pădureanu nu se abate de când a murit Cornelia Catanga

Artistul este născut pe data de 6 august, chiar de sărbătoarea creștină Schimbarea la Față. Nu își mai serbează ziua de naștere de când a murit regina muzicii lăutărești, iar vinerea ține post de fiecare dată. De ziua lui, cântărețul a luat masa în oraș cu fiul său, Alexandru, care îl va face din nou bunic luna viitoare.

'De când a murit Cornelia țin întotdeauna post vinerea și nu-mi mai serbez ziua de naștere. Totuși, o să iau masa cu Alexandru, să mâncăm un pește pe undeva. În postul Sfintei Mării, pe data de 6 august, chiar de ziua mea, este sărbătoare și este dezlegare la pește. Dar asta, după ce mergem mai întâi la biserica. Și mergem și la mormânt, la Cornelia. Oricum, la două-trei zile sunt la ea, la mormânt.', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

'Seară de seară mă rog pentru sufletul ei…'

Aurel Pădureanu se roagă în fiecare seară pentru sufletul celei care a fost Cornelia Catanga și își amintește ce bucurii îi făcea de ziua lui și cum îl surprindea.

'Seară de seară mă rog pentru sufletul ei. De câte ori era ziua mea, Cornelia mă suna dacă eram prin oraș, când se trezea ea, sau invers, și îmi spunea 'La mulți ani, iubire', 'La mulți ani, iubirica mea'. Îmi cumpăra parfumul meu preferat, dar nu unul, ci două. Și, dacă se întâmpla să nu aibă bani, îmi trimitea o scrisoare pe care își punea buzele și-mi zicea, 'Te aștept, diseară'. Asta era ea! Era o femeie plină de energie și de veselie. Alta ca ea nu se mai naște!', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Cu lacrimi în ochi, Aurel Pădureanu a declarat că artista era totul pentru el: 'Cornelia a fost iubirea vieții mele, punctul meu de echilibru. Tot ce a fost pentru mine, de asta sunt trist în sufletul meu. Și acum îmi vine să plâng…', a mai spus el.

Fiul lui Aurel Pădureanu va pleca în America, la soția lui care va naște în septembrie

Aurel Pădureanu trece iar prin momente grele. Cântărețul este trist că va pleca și fiul lui peste hotare. Alexandru, fiul artistului și al regretatei Cornelia Catanga va merge în America la soția lui, Alina, care va naște primul copil în luna septembrie. Deși medicii americani ‘s-au jucat cu emoțiile lor’ și le-au spus mai întâi că e fetiță, apoi băiețel și iar fată, cei trei abia așteaptă să strângă în brațe bebelușul atât de dorit.

'O să plece într-o lună de zile peste Ocean. Alina, nora mea, va naște în septembrie. Abia aștept să îmi strâng nepoțica în brațe. A plecat iubirea vieții mele, rămân singur… Cornelia a fost și punctul meu de echilibru, dar îmi dădea și o stare bună, o energie anume care îmi alunga toate gândurile, uitam de toate necazurile. Cornelia este echilibrul meu. Era sursa mea de energie, de putere… E foarte greu. Încă nu îmi vine să cred că nu mai este.', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton