Aurel Pădureanu a devenit bunic, iar fiul lui a ales un nume special pentru fetiță. Primele imagini cu bebelușul: „A dat un nou sens vieții. Simt că plutesc pentru că mă gândeam în permanență la Cornelia"

 Tudorache Simona
.

Aurel Pădureanu trăiește o mare bucurie la mai bine de trei ani de la moartea soției sale Cornelia Catanga. Fiul lui, Alexandru, l-a făcut bunic. Partenera de viață a fiului său a adus pe lume, în urmă cu câteva zile, o fetiță de nota 10, care va fi botezată Anastasia Cornelia Pădureanu. Micuța va purta și numele celebrei sale bunici, care i-ar fi urmărit fiecare pas, asta dacă ar mai fi fost în viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Nora lui Aurel Pădureanu a născut într-un spital din America, așa cum și-a dorit. Deși se află încă în România alături de tatăl său, Alexandru va pleca în curând în țara tuturor posibilităților să își strângă în brațe minunea. Aurel Pădureanu a prins aripi de când a avut loc acest eveniment în familia lor și simte altfel viața. Dumnezeu le-a făcut un dar de neprețuit.

aurel padureanu 79aurel padureanu 79

Alexandru Pădureanu a anunțat că a devenit tătic

Alexandru Pădureanu i-a făcut pe toți cei care îi urmăresc activitatea părtași la fericirea lui. Pianistul a anunțat că de câteva zile este tătic. El a postat și prima imagine cu fiica sa, Anastasia Cornelia.

Vreau să împărtășesc cu voi o mare bucurie și o fericire imensă. A venit pe lume iubirea mea, inima mea și tot ce înseamnă viața mea, Anastasia Cornelia Pădureanu. În sfârșit, te-am făcut bunică, mama mea! Știu că te bucuri de acolo de sus. Alina Pădureanu, te iubesc', este mesajul postat de Alexandru Pădureanu pe o rețea de socializare.

Ce spune Aurel Pădureanu despre nepoțica lui

Solistul recunoaște că micuța Anastasia Cornelia i-a readus speranța în suflet. După o perioadă cu multe lacrimi, Aurel Pădureanu are puterea să zâmbească din nou.

Atunci când am cunoscut-o pe Cornelia, mi-a dat un nou sens vieții, în 90. Acum, fetița aceasta a dat un nou sens vieții. Simt că plutesc, pentru că mă gândeam în permanență la Cornelia, dar acum mi-a alungat toată tristețea fetița aceasta Este ceva extraordinar. Am o bucurie așa de mare că nici nu vă puteți imagina. Le doresc tuturor să simtă ceea ce simt eu acum pentru micuța aceasta, Anastasia Cornelia”, a mărturisit Aurel Pădureanu, pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă'. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea și Medana au lăsat în urmă scandalul cu Larisa Uță și au plecat în vacanță. Ce surprize și-au făcut: „E femeia care merită tot”

Citește și: Cum își educă Irina și Răzvan Fodor fiica: „Vorba dulce… aduce la ochi dați peste cap de mă mir că nu o ia amețeala. A și reproșat…” Diana nu vrea să le calce pe urme părinților, ci să lucreze în alt domeniu / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani primește Roxana Ciuhulescu în urma partajului cu fostul soț, Mihai Ivănescu, la 6 ani de la divorț: „Dacă ar fi ultimul bărbat din lumea asta și nu mi l-aș mai dori în viața mea!”

Citește și: Cum și-a recăpătat Laura Cosoi silueta după a patra naștere: „Am luat kilograme, am avut o burtică mare de tot. Nu mai mănânc…” / EXCLUSIV

Alexandru Pădureanu o vede pe Anastasia Cornelia pe scenă, asemenea bunicii ei

Artistul își dorește ca nepoțica lui să calce pe urmele celebrei sale bunici și să ajungă pe scenă. „Îi doresc, în primul rând, să fie sănătoasă, să aibă noroc în viață și să ajungă o mare artistă așa cum a fost bunica ei”, a mai spus Aurel Pădureanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton