Cum a slăbit Aurel Pădureanu 20 de kilograme: ”Înainte mai beam și eu câte un pahar...” Alimentele la care a renunțat complet / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Aurel Pădureanu a slăbit 20 de kilograme. Artistul consumă mai puțină sare și a renunțat la două lucruri. Văduvul regretatei artiste Cornelia Catanga nu mai pune gura pe alcool și nici pe cafea, de când i-a fost rău. Îm plus, acesta spune că un pahar de băutură îi făcea poftă de mâncare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu a slăbit 20 de kilograme. Artistul consumă mai puțină sare și a renunțat la două lucruri. Cântărețul a renunțat la cafele și la băutură, pentru că îi făceau poftă de mâncare. Acum, artistul mănâncă mai puțin.

161824501253cfdb22-2-1161824501253cfdb22-2-1

Citește și: Rona Hartner, uitată de vedete la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt singurele persoane publice care au condus-o pe ultimul drum

Citește și: Ce a făcut Aurel Pădureanu de Sărbători, la aproape trei ani de la moartea Corneliei Catanga: 'Pentru mine nu a fost nici Crăciun, nici Revelion…' Gestul artistului în Noaptea dintre Ani / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Bădescu a suferit de depresie postnatală: „Nu contează că am născut la 50 de ani. Am avut momente de descurajare, de neputință'. Ce spune despre nunta cu Fabio Cali și botezul fiului lor / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are acum Mircea Baniciu cu Nicu Covaci, după 30 de ani de ceartă. De ce nu a fugit din țară odată cu trupa Pheonix: „Întâlnirile cu Securitatea au fost destul de dure. Au fost multe răutăți…' / EXCLUSIV

Artistul a slăbit 20 de kilograme

Aurel Pădureanu a slăbit 20 de kilograme. Artistul susține că nu a ținut neapărat un regim alimentar, dar a renunțat la sare și nu mai mănâncă așa de mult. În plus, cântărețul nu mai consumă alcool, iar seara a lăsat-o mai ușor cu mâncarea.

'Am slăbit 20 de kilograme. Se vede bine la haine. Nu pot să spun că am ținut neapărat un regim, ci nu mai consum nimic sărat. Și în momentul în care nu mai mănânci prea sărat, este mult mai bine pentru organism. Ideea este că pun sare atât cât trebuie, adică foarte puțin. Mănânc seara mai puțin. Prefer să consum seara o ciorbă, nu doar la prânz, iar acum, de dimineață, am mâncat două ouă fierte. Am fost mai atent.', a declarat artistul, pentru viva.ro.

Aurel Pădureanu: 'Nu mai pun gura deloc pe alcool'

Aurel Pădureanu susține că a renunțat la cafele și la alcool, pentru că îi făceau rău. Cafeaua îi creștea tensiunea, iar băutura îi făcea poftă de mâncare, chiar dacă el consuma în cantități mici.

'Îmi iau medicamentele și nu mai pun gura deloc pe alcool. Nu că aș fi băut eu cine știe ce înainte, dar acum chiar deloc. Pentru că băutura mă îngrășa, ea îmi făcea poftă de mâncare. Și eu nu mai beau. Înainte mai beam și eu câte un pahar de wiskey sau altceva, dar acum nu. Nu mai consum nici cafele.', a mai spus artistul, pentru viva.ro.

Aurel Pădureanu: 'De când am avut vârtejul acela, de m-am simțit rău…'

Văduvul regretatei Cornelia Catanga s-a simțit rău în trecut, și atunci a decis să renunțe la toate acestea. Aurel Pădureanu este șocat de cât de mulți tineri au murit în ultima vreme.

'Și, de când am avut 'vârtejul' acela de m-am simțit rău, m-am ferit să mai beau cafea și alcool, să nu îmi mai vină amețeala. Dar acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Nu vezi cum e viața? Mor oamenii pe capete. Și mulți tineri', a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Aurel Pădureanu, mărturisiri de suflet despre regretata Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu, mărturisiri de suflet la trei ani de când a murit Cornelia Catanga! Ce gest a făcut artistul în Noaptea dintre Ani! Văduvul Corneliei Catanga nu a putut trece nici acum peste moartea artistei. În luna martie a acestui an, regretata cântăreață de muzică lăutărească va împlini 3 ani de când a urcat la îngeri. Familia acesteia nu și-a revenit însă nici acum. Aurel Pădureanu învață încă să trăiască cu o durere în suflet.

'Am cântat de Revelion cu Alexandru la un eveniment frumos în București. Este al treilea an fără Cornelia mea. Pentru mine nu a fost nici Crăciun și nici Revelion. Nici acum nu pot să îmi revin, dar asta este viața. Lupt cu mine, cu puterea gândului.', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Aurel Pădureanu poartă o durere mare în suflet: ‘Nimic nu o mai aduce înapoi!’

Aurel Pădureanu nu s-a împăcat nici acum cu gândul că soția sa nu mai este printre noi și regretă enorm că nu mai poate face nimic. Orice ar fi, pe regretata cântăreață nimic nu o mai poate aduce înapoi!

'Mă doare că știu că nu o pot aduce înapoi! Nimic nu o mai aduce înapoi! Așa i-a fost soarta! Al treilea An Nou fără Cornelia! Și acum, în luna martie, pe data de 26, sunt trei ani de când s-a dus Cornelia.', a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton