Aurel Pădureanu o acuză pe Sonia Trifan că i-a furat rochiile Corneliei Catanga: "Ea trebuia să le mai aranjeze și...". Cum se apără creatoarea de modă

 Dumba Gabriela
.

Aurel Pădureanu a lansat acuzații dure la adresa creatoarei de modă Sonia Trifan, pe care o acuză, că ar fi furat rochiile Corneliei Catanga. Concret, artistul susține că i-a dat acesteia uneia dintre rochiile regretatei sale soții, cu scopul de a le modifica, dar Sonia Trifan nu a vrut să i le mai returneze. Creatoarea de modă a oferit explicații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În urmă cu trei ani, pe 26 martie 2021, Cornelia Catanga a încetat din viață. În urma sa a lăsat multă suferință și un dor care încă există în sufletul celui ce i-a fost partener de viață, Aurel Pădureanu. Așa cum se obișnuiește, văduvul artistei a dat de pomană multe dintre rochiile purtate de Cornelia Catanga, iar pe altele i le-a dat Soniei Trifan pentru a le „aranja”.

ce-face-aurel-padureanu-in-fiecare-zi-de-cand-cornelia-catanga-a-murit-1ce-face-aurel-padureanu-in-fiecare-zi-de-cand-cornelia-catanga-a-murit-1

Conflict între Aurel Pădureanu și Sonia Trifan din cauza rochiilor purtate de Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu este foc și pară pe Sonia Trifan din cauza rochiilor purtate de Cornelia Catanga. Artistul susține că i-a dat multe rochii creatoarei de modă Soniei Trifan, după ce a murit interpreta, pentru a le recondiționa.

Pădureanu a mărturisit pentru Cancan.ro, că tot ce mai deține de la Cornelia Catanga este acordeonul său și unul dintre costumele de suflet. Ținutele speciale pe care le purta artista pe scenă au dispărut, iar solistul mărturisește că nici bijuteriile prețioase ale soției sale nu mai există.

„Toate rochiile Corneliei s-au dus, le-am dat pe toate. Unele dintre ele i le-am dat Soniei Trifan, ea nici nu a mai pomenit de ele. Ea trebuia să le mai aranjeze, nici nu mi-a mai răspuns la telefon, nu știu ce a făcut cu rochiile. Iar celelalte rochii rămase le-am dat de pomană, le-am donat. Nu mai am nimic', a declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu spune că a păstrat doar obiectele care îi erau cel mai aproape de suflet, care îi păstrează vie amintirea iubitei sale soții.

„Tot ce mi-a rămas este acordeonul ei și costumul ei de țigancă. La acestea nu pot renunța, pentru că au valoare sentimentală pentru mine. Ea avea bijuterii extravagante, dar din păcate nici bijuteriile ei nu mai sunt, de când am pierdut noi casa la bancă', a mai adăugat Aurel Pădureanu.

Citește și: Actrița Shelley Duvall, cunoscută pentru rolul din filmul de groază „The Shining’, a murit în somn. Avea 75 de ani și suferea de diabet: „Prea multă suferință în ultima vreme. Acum e liberă’

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: ‘La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…’ Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Cum se apără Sonia Trifan în fața acuzațiilor aduse de Aurel Pădureanu

Sonia Trifan neagă afirmațiile făcute de Aurel Pădureanu și vine și cu o serie de explicații pertinente însoțite de dovezi.

„Rochiile doamnei Catanga nu sunt la mine, acelea erau doar niște rochii pe care eu i le-am împrumutat dumneaei, să le aibă la ședințele foto și la cântări. Așa cum fac toți artiștii, își iau rochii și ținute de la mine, sau de la alți creatori, evident că ei nu își cumpără ținutele.

Eu le împrumut. Doamna Catanga venea la mine și împrumuta mai multe rochii, pentru diverse evenimente, pentru ședințe foto. Rochiile pe care dumneaei le-a purtat, sunt într-adevăr la mine, dar asta deoarece îmi aparțin. Chiar înainte cu puțin timp ca nenorocirea să aibă loc, Cornelia m-a sunat, fericită, pentru că mai slăbise și a spus că se bucură de faptul că poate purta din nou mărimile S și XS. Noi vorbeam destul de des, îmi era tare dragă.

La vremea respectivă eu i-am împrumutat Corneliei mai multe rochii, pentru o ședință foto, rochii pe care mi le-a înapoiat. Eu chiar m-am văzut cu domnul Pădureanu acum ceva timp și nu mi-a spus nimic. Nici nu cred că m-a sunat, deoarece eu răspund la toate numerele de telefon, dacă nu răspund eu, răspunde asistenta mea', a declarat Sonia Trifan pentru cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton