”Peste cinci luni voi deveni iar bunic. Un ochi râde, unul plânge. Cornelia s-ar fi bucurat enorm să...” Ce a mai povestit Aurel Pădureanu despre familia lui / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Aurel Pădureanu a vorbit despre emoțiile pe care le are pentru că va deveni bunic. Văduvul regretatei artiste Cornelia Catanga spune că nepoțelul va fi pentru ei o alinare. De când a murit celebra artistă, cântărețul n-a mai avut liniște și pace. Bucuria pe care i-a făcut-o însă Alina, partenera de viață a fiului său, este imensă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu a vorbit despre emoțiile pe care le are pentru că va deveni bunic de la fiul lui, Alexandru. Nora cântărețului va naște peste cinci luni.

161824501253cfdb22-2-1161824501253cfdb22-2-1

Citește și: Aurel Pădureanu va fi bunic. Soția lui Alexandru, fiul lui și al Corneliei Catanga, e însărcinată: „Ne-am ținut de promisiune. Probabil măicuța mea…”

Citește și: Cum arată Aurel Pădureanu la 3 ani de la moartea Corneliei Catanga: 'Mirosea a parfumul ei. M-am înfundat de plâns…' Cât a slăbit solistul / EXCLUSIV

Citește și: Jorge își cere soția în căsătorie în fiecare an: „Am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta”. Ce spune despre aniversarea de 11 ani a mariajului cu Ramona Prodea/ EXCLUSIV

Citește și: Cezara Dafinescu, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită cu George Motoi: „Nu m-a mai interesat nimic, nici că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele'. E văduvă de la 55 de ani / EXCLUSIV

Aurel Pădureanu: 'Abia aștept să îmi țin în brațe nepoțelul sau nepoțica…'

Aurel Pădureanu are și motive de bucurie. După o perioadă în care a plâns și a fost trist, iată că Dumnezeu aduce puțină alinare și în familia sa. De când a murit Cornelia Catanga artistul nu mai poate fi ca înainte.

'Abia aștept să îmi țin în brațe nepoțelul sau nepoțica. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un copil. O să fiu bunic. Este o alinare pentru noi, după atâtea momente grele. De când a murit Cornelia trăiesc numai în tristețe și în amărăciune. Alina este însărcinată în patru luni. Peste cinci luni voi deveni iar bunic. Un ochi râde, unul plânge… Cornelia s-ar fi bucurat enorm să îl vadă sau să o vadă, pentru că încă nu știm ce este. Alexandru și Alina au mers la mormântul ei, imediat ce au aflat vestea că vor fi părinți', a spus Aurel Pădureanu pe care fiica lui din alt mariaj l-a făcut bunic prima dată.

Soția lui Alexandru, fiul Corneliei Catanga, e însărcinată în patru luni

Alexandru și soția lui au mers la mormântul artistei. Au plâns și i-au dat marea veste. „Acum câteva zile am aflat că este soția mea însărcinată în 4 luni, și nu mi-a venit să cred! Și am venit la mama mea împreună cu soția mea, să-i spunem plângând în gura mare că va deveni bunică. Știu că își dorea foarte mult. Și ne-am ținut de promisiune, să mergem la ea, să-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect, și va veni pe lume.

Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt…… este inexplicabil… după atâta amar de timp…și tristețe . Probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct, ca eu să numai fiu singur, să fiu responsabil în viață, să continui ce am de continuat, și să o fac mândră pe ea, dar și pe tatăl meu, care s-a bucurat de bucuria mea', a scris fiul Corneliei Catanga pe o rețea de socializare.

Aurel Pădureanu a făcut parastasul de trei ani pentru Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu i-a organizat, pe 9 martie, celei care i-a fost soție, parastasul de trei ani. Artistul a vrut ca evenimentul să semene mai mult cu o serbare, pentru că artista nu obișnuia să petreacă de ziua ei de naștere.

Am chemat niște femei, acasă, la masă, le-am servit cu tot ce îi plăcea Corneliei să mănânce, cu pește prăjit cu mămăliguță și cu sos de usturoi, dar și cu sărmăluțe, am făcut și un fel de ‘pomana porcului. Am vrut mai degrabă să fie o serbare, ca de ziua ei, nu un parastas. Mai ales că ei nu îi plăcea să se serbeze, zicea că nu avem bani. Ținea banii pentru noi, pentru mine și pentru Alexandru, ca să petrecem de ziua noastră de naștere. Îmi amintesc ce chef mi-a organizat la împlinirea vârstei de 70 de ani!, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech.ro.

Aurel Pădureanu poartă o durere mare în suflet: ‘Nimic nu o mai aduce înapoi!

Aurel Pădureanu nu s-a împăcat nici acum cu gândul că soția sa nu mai este printre noi și regretă enorm că nu mai poate face nimic. Orice ar fi, pe regretata cântăreață nimic nu o mai poate aduce înapoi!

Mă doare că știu că nu o pot aduce înapoi! Nimic nu o mai aduce înapoi! Așa i-a fost soarta! Al treilea An Nou fără Cornelia! Și acum, în luna martie, pe data de 26, sunt trei ani de când s-a dus Cornelia.’, a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton