Ce spune Aurel Pădureanu despre nepoțica lui nou-născută: ”Am renăscut! Are trăsăturile ei, foarte mult seamănă cu Cornelia...” Micuța poartă numele regretatei artiste Cornelia Catanga / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Aurel Pădureanu este un bunic fericit, de 10 zile! Nora artistului a născut, în SUA, o fetiță de toată frumusețea ce poartă numele regretatei Cornelia Catanga. Micuța seamănă enorm cu bunica ei și a adus o fericire fără margini în familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Nora lui Aurel Pădureanu a născut, în SUA, o fetiță de toată frumusețea care poartă numele regretatei Cornelia Catanga. Fetița lui Alexandru Pădureanu se numește Cornelia Anastasia, iar Aurel Pădureanu, bunicul ei, este copleșit de emoții și declară că este foarte fericit.

449311678_2827294390758908_5314275095149775185_n449311678_2827294390758908_5314275095149775185_n

Citește și: Aurel Pădureanu a împlinit 74 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere și ce face, în fiecare zi, de când a murit Cornelia Catanga: 'Îmi trimitea o scrisoare pe care își punea buzele și-mi zicea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Aurel Pădureanu a devenit bunic, iar fiul lui a ales un nume special pentru fetiță. Primele imagini cu bebelușul: „A dat un nou sens vieții. Simt că plutesc pentru că mă gândeam în permanență la Cornelia”

Citește și: Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Virgil Boglea are 33 de ani și este avocat

Citește și: Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei: „Sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să…”. Mama lui Anghel Damian vine de la Paris la două săptămâni ca să aibă grijă de Sasha / EXCLUSIV

Cum se simte Aurel Pădureanu de când a devenit bunic

Aurel Pădureanu nu mai poate de bucurie. Fetița care a venit pe lume, în familia lor, a adus multă bucurie și fericire. Alina, nora artistului, a născut în America, unde plecase de luni bune. Bebelușul se numește Anastasia Cornelia și seamănă cu bunica ei, regretata cântăreață Cornelia Catanga.

'Am o stare…de parcă sunt în al nouălea cer. Mă simt așa de fericit. Copilul acesta mi-a dat un nou sens vieții! Am renăscut. Am mai simțit asta când am cunoscut-o pe Cornelia, în 1990. Ea mi-a dat un nou sens vieții și am trăit fericit cu ea… Ei, acum, fetița asta mi-a dat așa o bucurie, de parcă eu m-am renăscut. Dacă văd ceva rău în față, imediat îmi apare figura fetiței și-mi trece supărarea.', spune Pădureanu, pentru viva.ro.

'E frumoasă. Seamănă cu Alexandru, dar și cu Cornelia. Are trăsăturile ei. Foarte mult seamănă cu Cornelia. Când ești fericit… Cât am fost eu de supărat, dar Dumnezeu trebuia să facă și bine pentru sufletul meu.', a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

'Seară de seară mă rog pentru sufletul ei…'

Aurel Pădureanu se roagă în fiecare seară pentru sufletul celei care a fost Cornelia Catanga și își amintește ce bucurii îi făcea de ziua lui și cum îl surprindea.

‘Seară de seară mă rog pentru sufletul ei. De câte ori era ziua mea, Cornelia mă suna dacă eram prin oraș, când se trezea ea, sau invers, și îmi spunea ‘La mulți ani, iubire’, ‘La mulți ani, iubirica mea’. Îmi cumpăra parfumul meu preferat, dar nu unul, ci două. Și, dacă se întâmpla să nu aibă bani, îmi trimitea o scrisoare pe care își punea buzele și-mi zicea, ‘Te aștept, diseară’. Asta era ea! Era o femeie plină de energie și de veselie. Alta ca ea nu se mai naște!’, a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton