Prin ce emoții trece fiul lui Aurel Pădureanu și al Corneliei Catanga, care va deveni tată peste două luni: ”I-au spus că deja are două kilograme în burtica mamei. Iese grăsuță fetița…” Alexandru a împlinit 31 de ani / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Alexandru Pădureanu a împlinit 31 de ani și este emoționat că va deveni tătic. Fiul Corneliei Catanga a ajuns la a treia aniversare fără mama sa, Cornelia Catanga, și se pregătește să plece în SUA, unde i se va naște primul copil. Aurel Pădureanu susține că fiul lui nu vrea să petreacă de ziua lui de naștere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Alexandru Pădureanu a împlinit 31 de ani. Fiul Corneliei Catanga e la a treia aniversare fără mama sa, regretata Cornelia Catanga, și se pregătește să plece în SUA, unde i se va naște primul copil. Văduvul artistei spune că fiul lor nu vrea să dea petrecere de ziua lui de naștere.

a8e6d44b-2677-45b8-9b27-cdc394f848c8orca_share_media-rotated-1a8e6d44b-2677-45b8-9b27-cdc394f848c8orca_share_media-rotated-1

Citește și: 'O să plece într-o lună de zile peste Ocean. Alina, nora mea, va naște în septembrie…' Cum se simte Aurel Pădureanu după ce a aflat că fiul său pleacă în SUA și ce spune despre regretata Cornelia Catanga / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Aurel Pădureanu a aflat sexul copilului, iar soția lui va naște în SUA: 'Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minune de fetiță…' Ce nume va purta micuța / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu s-a amânat: „Nu știu când va avea loc. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America…' / Trupul neînsuflețit al actriței se află la capela cimitirului Bellu Catolic

Alexandru Pădureanu a împlinit 31 de ani

Alina, soția lui Alexandru Pădureanu și nora lui Aurel Pădureanu, va naște în septembrie.

'El nu vrea nimic. I-am zis să își facă ziua, să vină câțiva prieteni, dar nu vrea nimic. Nu vrea să petreacă de ziua lui. E tot cu gândul la Alina și la bebelușul care va veni pe lume. I-au spus că deja are două kilograme în burtica mamei. Iese grăsuță fetița.', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Alexandru Pădureanu a primit o mulțime de mesaje de ziua lui de naștere. 'Alex a primit o mulțime de mesaje de ziua lui de naștere. A împlinit 31 de ani. Este la a treia aniversare fără Cornelia Catanga. Ea a fost punctul nostru de echilibru. Ne este tare greu fără ea…', a mărturisit văduvul Corneliei Catanga.

Fiul lui Aurel Pădureanu va pleca în America, la soția lui care va naște în septembrie

Aurel Pădureanu trece iar prin momente grele. Cântărețul este trist că va pleca și fiul lui peste hotare. Alexandru, fiul artistului și al regretatei Cornelia Catanga va merge în America la soția lui, Alina, care va naște primul copil în luna septembrie. Deși medicii americani ‘s-au jucat cu emoțiile lor’ și le-au spus mai întâi că e fetiță, apoi băiețel și iar fată, cei trei abia așteaptă să strângă în brațe bebelușul atât de dorit.

'O să plece într-o lună de zile peste Ocean. Alina, nora mea, va naște în septembrie. Abia aștept să îmi strâng nepoțica în brațe. A plecat iubirea vieții mele, rămân singur… Cornelia a fost și punctul meu de echilibru, dar îmi dădea și o stare bună, o energie anume care îmi alunga toate gândurile, uitam de toate necazurile. Cornelia este echilibrul meu. Era sursa mea de energie, de putere… E foarte greu. Încă nu îmi vine să cred că nu mai este.', declara Aurel Pădureanu, pentru viva.ro, cu puțin timp în urmă.

Aurel Pădureanu merge des la mormântul Corneliei Catanga

Cântărețul merge periodic la mormântul Corneliei Catanga, care a murit în urmă cu mai bine de trei ani. Și cum nora lui este în America, el a apelat la o credincioasă de la biserică să îl ajute să îngrijească mormântul artistei.

'Am pe cineva care mă ajută și face curățenie mereu, la mormântul ei. Șterg cu o soluție specială marmura, ca să îi dea strălucire.', a mai spus Pădureanu.

'Și ieri am fost. Mormântul ei este plin de flori, pentru că ei îi plăceau mult florile. Cred că și Alexandru va merge azi, de ziua lui, pe la ea.', a mai declarat Pădureanu.

Aurel Pădureanu este foarte emoționat

Aurel Pădureanu a aflat sexul moștenitorului fiului său în primăvară. Ce decizie au luat cântărețul și fiul lui și ce nume va purta bebelușul. Ei o vor boteza pe fetiță cu numele regretatei cântărețe, Cornelia Catanga. Regretata cântăreață de muzică lăutărească s-a stins din viață în urmă cu trei ani, la două săptămâni de la ziua ei de naștere. Artista avea numai 63 de ani.

Foto: VIVA, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton