Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, i-au făcut parastas de trei ani regretatei Cornelia Catanga: "Am vrut mai degrabă să fie o serbare, ca de ziua ei"

 Dumba Gabriela
.

Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, au organizat parastasul de trei ani al regretatei Cornelia Catanga, chiar de ziua de naștere a artistei, pe 9 martie. Solistul de romanțe și-a dorit ca parastasul pentru Cornelia Catanga să fie mai mult ca o serbare de ziua ei și mai puțin ca un eveniment trist, cu lacrimi și haine de doliu. Aurel Pădureanu spune, însă, că o va iubi toată viața pe Cornelia Catanga.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu nu s-a împăcat nici acum cu gândul că soția sa nu mai este printre noi și regretă enorm că nu mai poate face nimic. Nu poate decât să-i păstreze vie memoria și să prețuiască până la sfârșitul zilelor timpul petrecut alături de Cornelia Catanga.

344344

Aurel Pădureanu i-a făcut parastas de trei ani regretatei Cornelia Catanga, chiar de ziua ei

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, lăsând în urmă un munte de dor și de durere. Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, au organizat parastasul de trei ani, chiar de ziua de naștere a artistei, pe 9 martie.

'Am chemat niște femei, acasă, la masă, le-am servit cu tot ce îi plăcea Corneliei să mănânce, cu pește prăjit cu mămăliguță și cu sos de usturoi, dar și cu sărmăluțe, am făcut și un fel de 'pomana porcului'. Am vrut mai degrabă să fie o serbare, ca de ziua ei, nu un parastas. Mai ales că ei nu îi plăcea să se serbeze, zicea că nu avem bani.

Ținea banii pentru noi, pentru mine și pentru Alexandru, ca să petrecem de ziua noastră de naștere. Îmi amintesc ce chef mi-a organizat la împlinirea vârstei de 70 de ani!', a declarat Aurel Pădureanu pentru playtech.ro.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga s-a confruntat cu probleme financiare în pandemie, dar solistul de romanțe dezvăluie că soția lui știa tot timpul cum să se descurce cu puțin.

'Pe atunci, stăteam cu chirie, nu aveam spectacole, nu prea aveam bani, dar Cornelia știa cum să se descurce și cu bani puțini, îi calcula ea cumva', a mai spus Pădureanu.

Citește și: Cum a fost cucerit Jador de logodnica lui, Oana Ciocan: „N-am mai scăpat de ea, pur și simplu. Dormea pe la studio la mine, mi-a arătat o iubire pe care…’

Citește și: Aurel Pădureanu, mărturisire dureroasă la înmormântarea Ronei Hartner. Ce l-a rugat artista: „Vreau să îmi cânți melodiile alea de suflet!'. Rona și Cornelia Catanga au fost bune prietene

Citește și: Ce supărare are Aurel Pădureanu, la 2 ani de la moartea Corneliei Catanga: „Nimeni nu mai răspunde la telefon. Lupt să…’. Artistul se gândește să se mute în străinătate cu fiul său

Aurel Pădureanu, despre ultima dorință a Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu nu poate uita ultimele cuvinte ale Corneliei Catanga, pe care i le-a adresat, în momentul în care ambulanța a dus-o de urgență la spital.

'Am un regret, că nu i-am îndeplinit ultima dorință. Îi era rău, știa că are COVID-19, dar tot spunea că vrea să moară în patul ei, să nu o duc la spital. Vedea la televizor cum e prin spitale, că se moare pe capete. Eu nu contest că medicii au vrut să o ajute, dar nu s-a mai putut face nimic în privința ei, să i se salveze viața.

Când au urcat-o în ambulanță, Cornelia s-a uitat la mine și mi-a zis, cu tristețe: 'Gata, mă duci?'. Se temea de moarte. Se temea că ne va lăsa singuri, pe mine și pe fiul nostru, Alexandru, pe care l-a născut cu greu, a fost chiar la un pas să orbească, atunci când l-a adus pe lume', a mai spus Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu și-a adorat soția, solista de muzică de petrecere Cornelia Catanga, pe care o consideră una dintre cele mai talentate cântărețe din România.

'Cornelia va rămâne în nemurire, la fel ca Romica Puceanu și Gabi Luncă. Atunci când urca pe scenă, ți se tăia răsuflarea, eclipsa pe toată lumea cu talentul și cu frumusețea ei, avea o apariție electrizantă. Multe artiste se bucură de popularitate, dar ea a avut și celebritate, ceea ce e cu mult mai mult', a mai menționat artistul de romanțe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton