Aurel Pădureanu, mărturisire dureroasă la înmormântarea Ronei Hartner. Ce l-a rugat artista: "Vreau să îmi cânți melodiile alea de suflet!". Rona și Cornelia Catanga au fost bune prietene

 Oana Pantazi
.

Aurel Pădureanu a venit la înmormântarea Ronei Hartner, pentru a-i prezenta ultimele omagii regretatei artiste. Cu această ocazie, acesta a făcut o mărturisire tulburătoare, dezvăluind ce discuții avea cu Rona pe vremea când era în viață și Cornelia, regretata lui soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Azi, la orele prânzului, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni, fani și colegi de breaslă. Printre cei care au iubit-o pe artistă și care au venit să-și ia rămas-bun s-a numărat și Aurel Pădureanu, care a vorbit cu emoție, cu dragoste și cu mult respect despre Rona, artistă pe care a apreciat-o enorm. Mai mult, Pădureanu a dezvăluit că Rona și Cornelia Catanga, soția lui, au fost prietene bune.

353543353543

Aurel Pădureanu, mărturisire dureroasă la înmormântarea Ronei Hartner

Chiar dacă a stat mare parte a vieții în Franța, Rona Hartner a iubit România și românii și a purtat cu drag portul național. Nu întâmplător familia a decis ca artista să fie înmormântată pe 1 Decembrie, de Ziua Națională. Azi, Rona a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi de breaslă care au iubit-o, artista fiind înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic.

Citește și: De ce Rona Hartner a fost botezată în secret și ce religie avea regretata actriță: „Când treci printr-un cancer, contează foarte mult credința'

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci’

Printre cei care au venit să-și ia rămas-bun se numără și Aurel Pădureanu. Artistul, răvășit de tristețe, a rememorat momente emoționante trăite în compania Ronei și a regretatei sale soții, Cornelia Catanga.

„Îmi e și greu să vorbesc, să spun că nu mai există, pentru că a fost un suflet bun, femeia care aducea liniște în jurul ei, o artistă fenomenală, mare artistă. Dumnezeu să o odihnească, să o așeze alături de cele mai mari personalități ale lumii. Îmi pare rău, dar ca să faci această meserie trebuie să ai un talent fenomen trimis de divinitate și a avut talentul ăsta.

(…) Era în permanență veselă, nu o vedeai niciodată supărată. De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață', a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

Ce i-a cerut Rona Hartner unei prietene apropiate, cu o săptămână înainte să moară

Vestea că Rona Hartner s-a stins din viață a provocat multă suferință celor care au îndrăgit-o, familiei și prietenilor. Regretata artistă a fost răpusă de cancer, deși până în ultimul moment, a sperat că se va vindeca și nu și-a pierdut credința. Raluca Andreea Andrei, o prietenă de suflet a acesteia, a dezvăluit ultima discuție avută cu Rona Hartner, cu șapte zile înainte de tragicul sfârșit.

Prietena de suflet a Ronei Hartner a povestit că aceasta începuse ă un nou tratament pentru nemiloasa boală și era convinsă că va câștiga și această luptă. Cu numai o săptămână înainte de tragicul sfârșit, a rugat-o să-i facă rost de o perucă, anticipând că terapia agresivă o face face să-și piardă părul.

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni.

Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă!

Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume’, a povestit Raluca, potrivit click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton