"Femeile care au fost răsfățate, cândva, de el ar trebui să-l ajute acum!". Aurel Pădureanu, mesaj dur pentru fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns la azil

 Oana Pantazi
.

După ce fostul milionar, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la azil, Aurel Pădureanu a avut un mesaj dur pentru fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, menționând că a venit timpul ca acesta să fie ajutat de femeile care i-au fost alături cândva și pe care el le-a ținut în puf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu, mesaj dur pentru fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, după ce ex-milionarul a ajuns la azil. Văduvul corneliei Catanga a reacționat după ce a aflat starea delicată în care se află acum Irinel Columbeanu, un bărbat care pe vremuri întorcea banii cu lopata. Artistul și-a amintit că obișnuia să le cânte celor din familia Columbeanu, iar acum deplânge soarta fostului milionar, cerându-le femeilor care i-au fost alături să-l ajute în aceste momente de restriște. Plata pe lună la azilul unde este internat Irinel columbeanu sare de 4.500 de lei, în timp ce fostul om de afaceri va primi o pensie ce nu depășește 3000 de lei.

columbeanu-2-2columbeanu-2-2

Aurel Pădureanu, mesaj dur pentru fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns la azil

După ce, în presă, s-a prezentat situația dramatică a lui Irinel Columbeanu, oamenii au reacționat indignați și le-au cerut celor care au făcut parte cândva din anturajul milionarului să-l ajute. E de notorietate faptul că fostul milionar a avut o mulțime de iubite frumoase și celebre, printre care Romanița Iovan, Anna Lesko, Brianna Caradja și Monica Gabor, singura care i-a devenit soție și care acum este tot partenera de viață a unui milionar. Irinel Columbeanu a fost ca un magnet pentru femeile frumoase pe vremea când avea în conturi mai bine de 100 de milioane de dolari, dar acum, la 66 de ani, este client într-un azil și nu-și permite să-și plătească șederea acolo din pensie. Revoltat, Aurel Pădureanu a reacționat.

Citește și: Cum arată azilul în care stă Irinel Columbeanu. Monica Gabor, reacție neașteptată privind decizia lui: „S-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o’

Citește și: Irinel Columbeanu, prima apariție la TV după ce s-a internat la azil. Fostul milionar a fost vizitat de prieteni și a primit bani de la fiica lui: „A ținut ea să îmi trimită. Suma…’

Citește și: Cum a reacționat Irina Columbeanu când a primit cărțile scrise de tatăl ei:„E un copil special!

Citește și: Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America: „Atât ea, cât și soțul ei…’

'Acum, când nu mai ai bani, nu te ajută nimeni, e și bolnav, e într-o situație critică. Criza financiară atrage după sine criza morală. În final, avem de-a face cu deformarea caracterului, fără să vrei, inconștient. Tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu, a sfârșit tot la azilul acela, pare o karmă, eu l-am cunoscut, am cântat pentru el, pe la localurile vremii, era un om important, în comunism, avea funcții mari, făcuse avere.

După umila mea părere, cred că femeile care au fost răsfățate, cândva, de Irinel Columbeanu ar trebui să-l ajute acum, să-i dea diferența de bani, ca să-și plătească azilul și să nu ajungă pe drumuri. Acesta i-a fost destinul, să piardă întreaga avere. El nu trebuie judecat, judecata este la Dumnezeu!

Ar trebui ca toate acele femei să-l ajute, dacă au bani, că și el a fost boier cu ele! Nu trebuie să ne bucurăm de necazul lui Irinel Columbeanu, căci se poate întoarce, ca bumerangul, și să ne lovească direct în cap!', declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech.

Mr. Pink, partenerul Monicăi Gabor, s-a oferit să-l ajute pe Irinel Columbeanu

La 66 de ani, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un centru pentru bătrâni, ajuns în fața neputinței și a problemelor cu banii. Fostul milionar este ajutat financiar de prieteni, iar fiica lui, Irinuca, i-a trimis 200 de dolari din economiile ei, gest care l-a emoționat profund. Afaceristul a luat legătura și cu fosta lui soție, Monica Gabor, care și-a manifestat susținerea față de decizia lui și l-a înțeles. Se pare că nici Mr. Pink nu a rămas indiferent față de situația lui Irinel Columbeanu, așa că l-a contactat și i-a făcut o propunere generoasă.

După internarea lui Irinel Columbeanu la azil, afaceristul a fost sunat de actualul partener al Monicăi Gabor. Mr. Pink i-a propus să se mute în Statele Unite ale Americii și să locuiască într-un centru de bătrâni de acolo, urmând ca toate cheltuielile să fie suportate de el. Fostul milionar a fost impresionat de propunerea generoasă, pe care o are deja în vedere, mai ales că ar fi aproape și de fiica lui adolescentă, Irinuca.

„I-a spus că, dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui’, a declarat un apropiat al lui Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton