Fiul lui Aurel Pădureanu a aflat sexul copilului, iar soția lui va naște în SUA: ”Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minune de fetiță...” Ce nume va purta micuța / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Fiul lui Aurel Pădureanu a aflat sexul copilului său. Ce decizie au luat cântărețul și fiul lui și ce nume va purta bebelușul. Alexandru Pădureanu și soția lui, Alina, vor avea o fetiță pe care o vor boteza cu numele bunicii ei, Cornelia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu a aflat sexul copilului pe care-l va aduce pe lume nora sa. Ce decizie au luat cântărețul și fiul lui și ce nume va purta bebelușul. După multe necazuri, va răsări soarele și pe strada lui Aurel Pădureanu și a familiei sale, care așteaptă un moștenitor.

20240320_17344820240320_173448

Citește și: 'Peste cinci luni voi deveni iar bunic. Un ochi râde, unul plânge. Cornelia s-ar fi bucurat enorm să…' Ce a mai povestit Aurel Pădureanu despre familia lui / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Aurel Pădureanu la 3 ani de la moartea Corneliei Catanga: 'Mirosea a parfumul ei. M-am înfundat de plâns…' Cât a slăbit solistul / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Vali Vijelie și soția lui: „Eu aveam 20 de ani și ea 15”. Carmen a declarat că s-au despărțit, după ce l-a văzut în compania altei femei

Citește și: Mihai Mitoșeru, după accidentul în care logodnica lui a murit: „Am vrut să mă omor. Nu știam de ce mai trăiesc. Am fost la psihiatru, am luat pastile…' / Cine i-a fost alături

Aurel Pădureanu este foarte emoționat

Aurel Pădureanu a aflat sexul moștenitorului pe care-l va aduce pe lume soția fiului său, Alexandru! Ce decizie au luat cântărețul și fiul lui și ce nume va purta bebelușul:

'Alexandru și Alina vor avea o fetiță. Au aflat sexul copilului, iar nora mea, Alina, vrea să nască bebelușul peste Ocean și, drept urmare, ea a plecat în America. Nora mea este cetățean american și are toate condițiile acolo, pentru a naște micuța.', a declarat pentru viva.ro, Aurel Pădureanu.

'Suntem foarte bucuroși că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minune de fetiță care va veni pe lume peste câteva luni. Cornelia ar fi fost cea mai fericită bunică. În memoria ei, fetița care va veni pe lume, a lui Alexandru, va purta numele Corneliei.', a mai declarat văduvul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu: ‘Abia aștept să îmi țin în brațe nepoțelul sau nepoțica…’

Aurel Pădureanu are și motive de bucurie. După o perioadă în care a plâns și a fost trist, iată că Dumnezeu aduce puțină alinare și în familia sa. De când a murit Cornelia Catanga artistul nu mai poate fi ca înainte.

‘Abia aștept să îmi țin în brațe nepoțelul sau nepoțica. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un copil. O să fiu bunic. Este o alinare pentru noi, după atâtea momente grele. De când a murit Cornelia trăiesc numai în tristețe și în amărăciune. Alina este însărcinată în patru luni. Peste cinci luni voi deveni iar bunic. Un ochi râde, unul plânge… Cornelia s-ar fi bucurat enorm să îl vadă sau să o vadă, pentru că încă nu știm ce este. Alexandru și Alina au mers la mormântul ei, imediat ce au aflat vestea că vor fi părinți’, a spus Aurel Pădureanu acum două luni.

Emoționant, ce povestea fiul Corneliei Catanga în urmă cu două luni

Alexandru și soția lui au mers la mormântul artistei. Au plâns și i-au dat marea veste. „Acum câteva zile am aflat că este soția mea însărcinată în 4 luni, și nu mi-a venit să cred! Și am venit la mama mea împreună cu soția mea, să-i spunem plângând în gura mare că va deveni bunică. Știu că își dorea foarte mult. Și ne-am ținut de promisiune, să mergem la ea, să-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect, și va veni pe lume.

Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt…… este inexplicabil… după atâta amar de timp…și tristețe . Probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct, ca eu să numai fiu singur, să fiu responsabil în viață, să continui ce am de continuat, și să o fac mândră pe ea, dar și pe tatăl meu, care s-a bucurat de bucuria mea’, a scris fiul Corneliei Catanga pe Facebook.

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton