”O să plece într-o lună de zile peste Ocean. Alina, nora mea, va naște în septembrie...” Cum se simte Aurel Pădureanu după ce a aflat că fiul său pleacă în SUA și ce spune despre regretata Cornelia Catanga / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Aurel Pădureanu cu un ochi râde, cu unul plânge…Fiul lui va pleca în America, la nora lui care va naște în septembrie. Văduvul Corneliei Catanga e trist că va rămâne singur și spune că suferă cumplit, în continuare, după regretata artistă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Alexandru Pădureanu va pleca în SUA, să stea cu soția lui care îi va dărui o fetiță. Medicii le-au spus că e fetiță, apoi băiat și în final…tot fetiță, iar ea va purta numele Cornelia.

a8e6d44b-2677-45b8-9b27-cdc394f848c8orca_share_mediaa8e6d44b-2677-45b8-9b27-cdc394f848c8orca_share_media

Citește și: Fiul lui Aurel Pădureanu a aflat sexul copilului, iar soția lui va naște în SUA: 'Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minune de fetiță…' Ce nume va purta micuța / EXCLUSIV

Citește și: 'Peste cinci luni voi deveni iar bunic. Un ochi râde, unul plânge. Cornelia s-ar fi bucurat enorm să…' Ce a mai povestit Aurel Pădureanu despre familia lui / EXCLUSIV

Citește și: Acasă la Manuela Hărăbor. Pictorial EXCLUSIV, alături de fiul ei, Andrei: „E centrul vieții mele, așa cum și eu sunt pentru el centrul vieții lui. Pentru totdeauna, atât cât ne va îngădui bunul Dumnezeu”/ FOTO din locuința actriței

Citește și: Episodul care a făcut-o pe Doinița Oancea să se răzgândească, deși nu avea în plan actoria: „Drumul meu nu era foarte clar. Îmi găsisem un job la o firmă de construcții, ca asistent manager, însă fix în aceeași zi…”. În ce relații a rămas cu Gheorghe Visu și Carmen Tănase, după „Inimă de țigan” / EXCLUSIV

Fiul lui Aurel Pădureanu va pleca în America, la soția lui care va naște în septembrie

Aurel Pădureanu trece iar prin momente grele. Cântărețul este trist că va pleca și fiul lui peste hotare. Alexandru, fiul artistului și al regretatei Cornelia Catanga va merge în America la soția lui, Alina, care va naște primul copil în luna septembrie. Deși medicii americani 's-au jucat cu emoțiile lor' și le-au spus mai întâi că e fetiță, apoi băiețel și iar fată, cei trei abia așteaptă să strângă în brațe bebelușul atât de dorit.

'O să plece într-o lună de zile peste Ocean. Alina, nora mea, va naște în septembrie. Abia aștept să îmi strâng nepoțica în brațe. A plecat iubirea vieții mele, rămân singur… Cornelia a fost și punctul meu de echilibru, dar îmi dădea și o stare bună, o energie anume care îmi alunga toate gândurile, uitam de toate necazurile. Cornelia este echilibrul meu. Era sursa mea de energie, de putere… E foarte greu. Încă nu îmi vine să cred că nu mai este.', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Bărbatul merge periodic la mormântul Corneliei Catanga, care a murit în urmă cu mai bine de trei ani. Și cum nora lui este în America, el a apelat la o credincioasă de la biserică să îl ajute să îngrijească mormântul artistei.

'Am o persoană care mă ajută și face curățenie mereu, la mormântul ei. Șterg cu o soluție specială marmura, ca să îi dea luciu.', a mai spus Pădureanu.

Aurel Pădureanu este foarte emoționat

Aurel Pădureanu a aflat sexul moștenitorului fiului său în primăvară. Ce decizie au luat cântărețul și fiul lui și ce nume va purta bebelușul. Ei o vor boteza pe fetiță cu numele regretatei cântărețe, Cornelia Catanga.

'Alexandru și Alina vor avea o fetiță. Au aflat sexul copilului, iar nora mea, Alina, vrea să nască bebelușul peste Ocean și, drept urmare, ea a plecat în America. Nora mea este cetățean american și are toate condițiile acolo, pentru a naște micuța.’, a declarat pentru viva.ro, Aurel Pădureanu.

'Suntem foarte bucuroși că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minune de fetiță care va veni pe lume peste câteva luni. Cornelia ar fi fost cea mai fericită bunică. În memoria ei, fetița care va veni pe lume, a lui Alexandru, va purta numele Corneliei.', a mai declarat văduvul Corneliei Catanga.

Cu toate acestea, medicii le-au spus apoi că este băiețel, iar ecograful a arătat mai târziu, că este, în final, tot fetiță.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton