Aurelian Preda ar fi împlinit astăzi 53 de ani. Valeria Arnăutu, mărturisiri emoționante despre regretatul artist: "Nu am văzut un tată mai dedicat"

 Dumitrache Laura
.

Aurelian Preda ar fi împlinit astăzi 53 de ani. Aurelian Preda a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România. Artistul s-a stins din viață pe 27 septembrie 2016, la un spital din Viena. Cântărețul avea doar 47 de ani. Pe 2 februarie, Aurelian Preda ar fi împlinit 53 de ani, iar cu această ocazie, solista Valeria Arnăutu a vorbit despre regretatul artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Preda ar fi împlinit astăzi 53 de ani. Valeria Arnăutu a povestit despre regretatul artist Aurelian Preda. Cei doi au avut o relație de prietenie frumoasă, iar cântăreața a povestit câteva amintiri pe care le are cu acesta. De asemenea, artista a mărturisit și care era cea mai mare suferință a lui Aurelian Preda.

aurelian preda 53 de aniaurelian preda 53 de ani

Celebra artistă a povestit cum l-a cunoscut pe Aurelian Preda și cum au devenit prieteni. Valeria Arnăutu își aduce aminte cu multă durere de faptul că artistul era un tată dedicat pentru fiica lui. Acesta a suferit foarte mult după ce mama lui a încetat din viață.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda vinde casa moștenită de la tatăl său, la 6 ani de la moartea artistului. Ce sumă uriașă cere: „Din 2016 plătesc rata singură'

Citește și:Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a fost prezent la parastasul de 6 ani al tatălui ei: „Mulți au uitat”

Citește și:Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…'

Citește și:„Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înșela pe banii mei'. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat

Aurelian Preda ar fi împlinit astăzi 53 de ani

Aurelian Preda a încetat din viață pe 27 septembrie 2016, la vârsta de 47 de ani. Artistul s-a confruntat cu o boală incurabilă și și-a dat ultima suflare într-un spital din Viena. Acesta a fost un îndrăgit artist de muzică populară și realizator de emisiuni. La șapte ani de la moartea acestuia, artista Valeria Arnăutu își aduce aminte cum l-a cunoscut pe regretatul solist. Interpreta de muzică populară a declarat că Aurelian Preda a fost un tată dedicat pentru fiica lui și și-a iubit foarte mult mama.

Eu l-am adus pe Aurelian în București. Pe vremea când lucram la Prima Tv, mi l-a recomandat pe Aurelian cea mai bună prietenă a mea de la Craiova, Angela Călin.

El locuia în Pitești atunci, era prietenă și cu el. Mi-a recomandat să-l invit la emisiunea mea duminicală de la Prima tv. El a venit ca interpret și a rămas unul dintre cei mai fideli invitați', a declarat Valeria Arnăutu pentru fanatik.ro.

Aurelian Preda și-a dorit să se facă preot

Valeria Arnăutu a povestit că familia lui Aurelian Preda a fost mare iubitoare de muzică populară și lăutărească. La 12 ani, artistul a rămas fără tată și s-a angajat ca vânzător la magazin pentru a se putea întreține la școală. Inițial, regretatul artist a vrut să se facă preot, dar a renunțat la acest vis din cauza unei profesoare.

El făcea și o emisie radio la Pitești și, în general, se sfătuia cu mine, îi aduceam vedete de la București. Tot colaborând noi am primit propunerea să înființăm prima televiziune de folclor din România, unde am fost director.Când i-am spus lui Aurelian, el a decis să se mute la București. Și așa am devenit ca o familie, echipa mea și ei. Am fost și la inaugurarea casei când s-a mutat aici, ne sfătuiam și la probleme personale. Fiica lui, Anamaria, era mică pe atunci. Mergeam la biserică împreună, ne vizitam acasă, a fost foarte frumos' își amintește Valeria Arnăutu.

Valeria Arnăutu: Nu am văzut un tată mai dedicat decât el'

Aurelian Preda a fost căsătorit cu Mariela, o fostă colegă de liceu. Artistul are o fiică adoptivă, Anamaria Rosa, care a rămas cu o mare tristețe de când tatăl ei a murit. Cântărețul a suferit un anevrism cerebral și a stat în moarte clinică, iar în 2010, Aurelian Preda a fost diagnosticat cu cancer la colon.

Eu nu am văzut un tată mai dedicat decât el. Chiar dacă știm că Ana Maria nu era copilul lui biologic el îi cânta, o îmbrăcă, îi dădea să mănânce, cântau împreună. Astea sunt momente care nu se pot uita', a mai povestit artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton