Aurelian Temișan nu mai ține legătura cu George Burcea, după ce i-a fost naș la nunta cu Andreea Bălan: "Fiecare pe drumul lui". Ce spune artistul despre noul iubit al cântăreței

.

Aurelian Temișan nu mai ține legătura cu George Burcea. Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt colegi de platou în emisiunea Te cunosc de undeva, dar sunt și rude. Artista l-a ales pe el și pe Monica Davidescu să fie nași de cununie pentru ea și George Burcea și au botezat-o și pe fiica lor cea mică, Clara. Recent, Aurelian Temișan a dezvăluit în ce relații a rămas cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan nu mai ține legătura cu George Burcea. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în anul 2019 și au fost cununati de Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Mariajul celor doi nu a durat, iar un an mai târziu au divorțat. În prezent, Andreea Bălan are o relație apropiată cu nașii ei de cununie, și nu le-a ascuns faptul că are un nou iubit.

nunta andreeanunta andreea

Recent, Aurelian Temișan a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Artistul a dezvăluit că nu a mai vorbit cu actorul de ceva timp. Cu toate astea, Aurelian Temișan se bucură că Andreea Bălan este fericită alături de noul ei iubit, Victor Cornea.

Citește și: Motivul pentru care Aurelian Temișan evită vacanțele și concertele pe litoralul românesc: „Mă respect ca artist, e o dezamăgire totală”

Citește și:O ceartă în bucătărie a făcut-o pe Monica Davidescu să-l amenințe pe Aurelian Temișan cu divorțul: „Fii atent că îți spun în prezența fetelor…”

Citește și:„Am fost despărțiți doi ani, ne-am dat seama că…”. Cumnata Andrei, declarații surprinzătoare despre relația cu Săndel Mihai, fratele cântăreței, după 28 de ani de relație

Citește și:Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet: „Să scăpăm de aceste expresii nocive'

Aurelian Temișan nu mai ține legătura cu George Burcea

Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au cununat pe Andreea Bălan și pe George Burcea, în anul 2019. Mariajul celor doi nu a rezistat și au divorțat, având împreună două fetițe. De asemenea, Aurelian Temișan și soția sa sunt nașii Clarei, fiica cea mică a artistei.

Recent, actorul a dezvăluit că nu mai păstrează legătura cu George Burcea, mai ales după ce acesta a jucat în serialul Wednesday, de pe Netflix. Nu ne-am mai văzut, nu ne-am mai sunat, nici George pe noi, nici noi pe el, fiecare are viața lui', a spus Temișan pentru playtech.

Aurelian Temișan, despre Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan

Aurelian Temișan și Andreea Bălan se înțeleg foarte bine. Chiar dacă a divorțat de George Burcea, artista a rămas în relații bune cu actorul și soția lui, iar la fiecare eveniment important din viața artistei, Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt alături de ea.

Aurelian Temișan a vorbit și despre noul iubit al Andreei Bălan si a spus că știa despre existenta acestuia în viața finei sale. L-am văzut și-n poze, știam de la Andreea de dinainte de Victor, dar nu ni l-a prezentat. Dacă se simte bine, e minunat. Absolut, ușa noastră este deschisă oricând', a mai spus Aurelian Temișan.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a fost discretă cu viața sa amoroasă. În urmă cu câteva săptămâni, blondina a confirmat că are o relație cu tenismenul Victor Cornea și că este foarte fericită. De cealaltă parte, George Burcea s-a despărțit de Viviana Sposub, după trei ani de relație.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate', a fost anunțul făcut în secțiunea InstaStory.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton