Aurelian Temișan, detalii neștiute despre relația cu fiica lui și a Monicăi Davidescu: "Nu mai e cea care era acum câțiva ani de zile, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Aurelian Temișan a vorbit despre relația cu fiica lui și a Monicăi Davidescu. Dora are 13 ani și Aurelian Temișan spune că este un copil tot mai independent, care acceptă din ce în ce mai puțin compania părinților. Artistul a dezvăluit că îi oferă libertate de decizie fiicei sale și niciodată nu i-a impus nimic, considerând că propriile experiențe o vor ajuta mai mult decât restricțiile părinților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dora, fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu a împlinit 13 ani, are o relație excelentă cu părinții ei, dar și nevoia de independență specifică celor de vârsta ei. În acest caz, artistul înțelege perfect că Dora are nevoie de spațiu, chiar dacă îi este dor de momentele în care era un copil dependent de părinți.

119175195_3447777841901409_4987041459034581907_n119175195_3447777841901409_4987041459034581907_n

Ce relație are Aurelian Temișan cu fiica lui de 13 ani, Dora

Întrebat ce își dorește pentru Dora, la această vârstă a schimbărilor, Aurelian Temișan spune că sănătatea este cea mai importantă, dar și norocul este important în viață. În plus, cântărețul speră că educația pe care el și Monica Davidescu să dea roade, iar fiica lor să ia cele mai bune alegeri atât în carieră, cât în viața personală.

Îmi doresc în primul rând să fie sănătoasă și să aibă mintea la purtător și să ia alegerile bune pentru că noi o susținem dar nu îi impunem. Îi spunem unde nu credem că e bine, chestii care sunt demonstrabile, unele s-au și demonstrat între timp, dar dacă tu îi spui copilului „nu da cu capul de prag că te doare', și el vrea să dea cu capul, mai bine îl lași să dea cu capul ca să se convingă singur că a doua oară nu trebuie să mai facă asta.

Îmi doresc să aibă dramul ăla de noroc, de care are nevoie fiecare dintre noi ca să poată să își pună în aplicare și să își îndeplinească visurile„, a declarat Aurelian Temișan pentru ciao.ro.

„Uitându-mă la ea îmi dau seama că într-adevăr trec anii pe care peste mine nu-i simt ca energie, ca vibe, ca tot. Mă simt în formă, dar uitându-mă la Dora, constat că nici eu nu mai sunt cel de ieri cum nici ea nu mai e cea care era acum câțiva ani de zile, atunci când nu avea nicio grijă, râdea toată ziua, alerga și se juca în parc.

Citește și:Theo Rose s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat: „Trebuia să mi-o iau și eu o dată'. Cum a reacționat Anghel Damian

Citește și:Gerard Pique, primele declarații despre despărțirea de Shakira: „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să ignori totul. Oamenii nu știu nici măcat 10% din ceea ce s-a întâmplat…'

Citește și:Elena Gheorghe suferă de hernie cervicală: „M-a ținut la pat două săptămâni. Mulți medici mi-au spus că trebuie să mă oprez'. Ce tratament face acum

Sunt fericit când o văd, suntem liniștiți când plecăm împreună undeva cu Monica dar aceste vacanțe sunt din ce în ce mai rare pentru că, cu fiecare an care trece, își ia un dram de libertate în plus și alege dacă să meargă cu noi sau să meargă într-o tabără în care suntem sau nu suntem profesori pentru cursanți.”, a mai spus Aurelian Temișan.

Ce reguli stricte îi impun Aurelian Temișan și Monica Davidescu fiicei lor

Într-un interviu recent, Monica Davidescu a vorbit despre modul în care ea și Aurelian Temișan își îndeplinesc rolul de părinți și despre regulile pe care i le-au impus fiicei lor.

„Întotdeauna e mama. Eu o pun să se spele, să citească, să își facă temele, să facă curat, lucrurile obișnuite pe care, de obicei, niciun copil nu le face că vrea să le facă. Atunci, dacă eu tot îi aduc aminte de lucruri care trebuie făcute, îl preferă pe tata, alături de care se joacă sau iese în parc. Apoi, seamănă cu tatăl ei!

Regula primordială pe care ea a învățat-o este că trebuie să știu întotdeauna unde e. Nu are voie să meargă într-un loc despre care eu nu știu, fie că este la o prietenă, fie că este pe la cineva din familie. Trebuie să știu unde se află în acel moment ca să știu de unde să o iau! Aceasta este regula principală, întotdeauna trebuie să știu unde este!„, a spus Monica Davidescu, potrivit ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton