Aurelian Temișan a urmat cu sfințenie sfatul primit în ziua nunții cu Monica Davidescu, acum 17 ani: "Dacă vrei ca o căsătorie să meargă, scade pretențiile pe care le ai față de persoana din fața ta"

 Dumba Gabriela
.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de 29 de ani, dar căsătoriți de 17. Artistul își amintește ce sfat important a primit chiar în ziua nunții, de la un prieten bun, și l-a folosit drept motto al relației sale cu femeia iubită, însă poate fi lesne și un sfat aplicabil în viață, în general. Este legat de așteptările pe care ți le faci vizavi de o persoană și cum poți fi dezamăgit din această cauză.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Aurelian Temișan și Monica Davidescu se cunosc de 29 de ani, mai concret de pe data de 13 ianuarie 1995, astfel că de atunci au fost tot timpul împreună. Deși au fost convinși de dragostea lor de la bun început, nu au grăbit lucrurile, astfel că au 17 ani de căsnicie.

aurelian-temisan-monica-davidescu-familieaurelian-temisan-monica-davidescu-familie

Aurelian Temișan, despre sfatul important primit în ziua nunții cu Monica Davidescu

În cadrul podcastului Celebru și părinte cu Marius Gheorghiu, printre multe altele, Aurelian Temișan a mărturisit un sfat pe care l-a primit în ziua nunții și de la care nu s-a bătut niciodată, dându-și seama că este foarte important pentru ca relația să meargă mai departe.

„Noi am primit un sfat la nuntă de la un prieten foarte bun, de care nu că ne-am ținut, dar ne-am dat seama că are mare dreptate. Dacă vrei ca o căsătorie să meargă, scade pretențiile pe care le ai față de persoana din fața ta. Scade-le, că dacă el vine și te surprinde cu lucruri bune și cu atitudine bună, relația crește. Dacă tu ai pretenții și nu se întâmplă, normal că încep și dezamăgirile.', a spus Aurelian Temișan în cadrul podcastului.

În urmă cu ceva timp, Aurelian Temișan a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre cum a arătat cererea în căsătorie pregătită pentru Monica Davidescu.

Am făcut o masă de 8, să sărbătorim la 13 ianuarie, iar la un moment dat au venit doi chitariști, doi menestreli, care au început să cânte pe la mese, au ajuns și la noi și au început să cânte, nu mai plecau de la noi.

Le-am mulțumit și unul dintre ei mi-a dat o cutie. Mi-a dat o cutie și am deschis-o. În cutie mai era o cutie și în cutie mai era o cutie și așa vreo 7-8 cutiuțe, până am ajuns la ultima. Și când am deschis-o i-am zis Monicăi: „Vrei să…?' Aranjasem cu menestrelii. Nu știa despre ce e vorba. Am deschis până a apărut cutiuța aia care se vedea pe ea că era făcută în alt fel. Alea erau niște cutii normale. Asta a fost modalitatea', a povestit Aurelian Temișan.

Citește și: Cât costă un sejur de Paște la pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu: „Am început pregătirile pentru turiști'

Citește și: Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu în 2 Mai, reacții după ce au aflat că Ancuța Popoviciu rămâne judecătoare în dosar: „Nu este capabilă. Un judecător competent…’

Citește și: George Simion a devenit tată pentru prima oară. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel: „M-ai făcut bogat. Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere’

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 29 de ani de relație

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sărbătoresc nu doar data nunții, ci și ziua în care s-au întâlnit, s-au plăcut și au rămas împreună pentru tot restul vieții.

„Azi e în 13 ianuarie. Pe 13 ianuarie 1995, adică acum 29 de ani, eu și Monica ne-am cunoscut. Nu mă întrebați când s-au dus toți anii ăștia. Simt ca s-au dus, dar nu degeaba. Mă simt împlinit și totuși destul de la început de drum.

Îi mulțumesc vieții ca a fost constantă până acum și destinului că mi-a ghidat pașii și nu m-a făcut să greșesc drumul. Monica, îți mulțumesc pentru decența ta, pentru calitățile de mamă, de soție și de partener de scenă. Să tot adunăm anii așa’, scria Aurelian Temișan, într-o postare distribuită pe Facebook, pe 13 ianuarie, când a sărbătorit 29 de ani de când și-a întâlnit marea dragoste.

De-a lungul anilor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au demonstrat că au parte de o căsnicie cât se poate de sudată și nu au fost niciodată implicați în vreun scandal.

„Avem 17 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.’, a dezvăluit Aurelian Temișan în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton