Aurelian Temișan știa că Andreea Bălan pleacă de la "Te cunosc de undeva": „Nu aș vrea să sune a laudă, dar cred că sunt primul căruia i-a spus, pentru că a ajuns la o saturație"

 Tudorache Simona
.

Aurelian Temișan susține că știa că Andreea Bălan își pregătește plecarea de la Te cunosc de undeva. Solistul a legat o frumoasă relație de prietenie cu artista în anii petrecuți la masa juraților la show-ul de la Antena1. Ba mai mult, el și soția lui, Monica Davidescu, au și cununat-o pe cântăreață cu fostul ei soț, George Burcea, și au botezat-o pe micuța Clara.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Aurelian Temișan va fi prezent și la spectacolul pe care Andreea Bălan îl va susține la Sala Palatului pe 16 octombrie. Solista e decisă să facă loc în viața ei altor proiecte și să călătorească mai mult cu Victor Cornea, de aceea a anunțat că părăsește masa juraților de la Te cunosc de undeva. Show-ul care va fi difuzat în primăvară va fi fără ea.

balan 4balan 4

Aurelian Temișan știa de plecarea Andreei Bălan de la Antena 1

Aurelian Temișan sare în apărarea finei sale. Artistul mărturisește că știa că Andreea Bălan își pregătește retragerea de la Te cunosc de undeva, așa că gestul ei nu l-a luat prin surprindere.

„Nu aș vrea să sune a laudă, dar cred că sunt primul căruia i-a spus, pentru că a ajuns la o saturație și a zis: „Eu cred că de la sezonul următor nu mai vreau să mai fiu!' Andreea, gândește-te bine, suntem în timpul sezonului ăsta, pe care îl filmăm, ai timp să iei o decizie, o iei cu capul oricum pentru că tu ești o tipă matură și dacă tu simți că ai ajuns la un punct în care trebuie să faci o cotitură și să începi altceva, asta e altă treabă. E decizia ei, îi respect decizia. Gradul nostru de rudenie rămâne același, de prietenie la fel, ca dovadă sunt în concertul ei, dar de la următorul sezon, că nu pot să spun de la toamnă, că nu știu când va fi, nu va mai fi cu noi la juriu„, a spus Temișan pentru Cancan.

De ce pleacă Andreea Bălan de la Te cunosc de undeva

Andreea Bălan a anunțat că pleacă de la Te cunosc de undeva, după 12 ani, pentru că își dorește să se dedice altor proiecte și să călătorească mai mult cu familia.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră și îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viața mea la Sala Palatului pe 16 octombrie – Povestea Sufletului meu și sunt foarte fericită să mă dedic și să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec și să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show tv. Din aceste motive, eu am decis să nu mai fac parte din juriul Tcdu. Sunt foarte împlinită și fericită din toate punctele de vedere și îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoțională.
Le doresc succes în noul sezon. Abia aștept să ne vedem pe 16 octombrie – Povestea Sufletului meu, o poveste despre viață și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare', a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Citește și: Alin Oprea o acuză pe Larisa Uță că a avut mai mulți amanți în timpul mariajului lor: „Unul dintre ei este o persoană relativ publică. Am dovezi clare…”

Citește și: Alexandru Rafila, primele declarații despre divorțul de mama copilului său. Cum își educă fiul adolescent: „Principiile pe care atât eu, cât și mama lui…'

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Ciucu e singur și nu renunță la verighetă, la trei ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Are valoare simbolică pentru mine. Momentan vreau să…'

Citește și: Magda Pălimariu, apariție fabuloasă într-o rochie roșie la VIVA! Influencers Party 2024! E prima apariție la un eveniment monden din România, după ce a devenit mamă

Monica Davidescu, probleme de sănătate

Monica Davidescu a venit la Viva Influencers Party cu mâna în ghips Ea a participat la eveniment alături de soțul ei, Aurelian Temișan.

„O întâmplare, o lovitură care s-a lăsat cu un hematom, care a crescut prea mare și atunci medicul ca să evite ceva mai grav, cum ar fi o bursită, mi-a pus o atelă gipsată.

Mi-a pus o atelă gipsată în așa fel încât hematomul să se absoarbă ușor în piele și să nu facă o blocare de articulații. Pe 24 am primul spectacol la Teatrul Național, am vorbit cu medicul despre acest incident, mi-a spus că atâta vreme cât o să pot mișca bine articulația cotului, nu o să fie o problemă să machiez puțin vânătaia care se va lăsa de la hematom. La sfârșitul acestei săptămâni sau cel târziu luni, o să-mi scoată ghipsul și o să pot juca marți la Teatrul Național', a mărturisit actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton