Aurică Totolici, arestat pentru pedofilie. Cântăreţul de muzică populară este acuzat că a violat doi băieţi minori care îi erau elevi la lecții de canto

 Dumba Gabriela
.

Cântăreţul de muzică populară Aurică Totolici, fost angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos, a fost arestat pentru 30 de zile, acuzat fiind că ar fi violat cel puţin doi adolescenţi. Este vorba chiar despre elevii săi de la cursurile de canto, doi băieți de 14 și 16 ani, iar faptele s-au petrecut din septembrie 2023 şi până în iulie anul acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anchetatorii au primit o sesizare de la părintele unui copil, care, la rândul lui lua lecţii de canto împreună cu interpretul de muzică populară Aurică Totolici, din Galaţi. Astfel, oamenii legii au demarat cercetările, au strâns probe, au audiat mai multe persoane şi au reuşit să pună povestea cap la cap.

Aurică Totolici ar fi întreţinut relaţii sexuale cu doi băieţi minori

Din septembrie anul trecut şi până în iulie anul acesta, în urmă cu câteva zile, cântăreţul de muzică populară Aurică Totolici ar fi întreţinut relaţii sexuale cu doi băieţi minori. Au fost strânse toate dovezile, după care anchetatorii au decis să meargă să-l ridice pentru audieri.

Când au ajuns la locuinţa artistului, acesta a refuzat să deschidă uşa, motiv pentru care poliţiştii au fost nevoiţi să o spargă şi să intre peste el în casă, după care a fost ridicat şi dus la audieri. Luni seara, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Se face anchetă în continuare, mai ales că, potrivit procurorilor, ar putea fi mult mai multe victime ale interpretului.

„La data de 7 iulie 2024, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, de 59 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol săvârşit asupra unui minor, rele tratament aplicate minorului, determinarea sau înlesnirea întreţinerii de acte sexuale sau de natură sexuală între minori', a transmis IPJ Galați, într-un comunicat.

Citește și: Ileana Lazariuc, apariție îndrăzneață la 42 de ani. Fosta noră a lui Ion Țiriac s-a fotografiat într-o rochie mulată și fără sutien: „Ești superbă

Citește și: Unde va locui Andrei Ionescu după moartea soției lui, Ileana Stana Ionescu. De ce nu vrea să își urmeze fiul în America: „Cu fiul meu vorbesc zilnic, pe Internet, povestim și câte 2-3 ore. Mereu mi-a zis că eu și Ileana am fost cei mai buni părinți din lume

Aurică Totolici este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Aurică Totolici a fost reținut în ziua perchezițiilor pentru 24 de ore, iar a doua zi, pe 8 iulie, a fost dus în fața unui judecător de la Judecătoria Galaţi, care a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Aurică Totolici a contestat deja măsura arestării preventive pronunțată de Judecătoria Galați, cererea urmând să fie discutată la Tribunalul Galați, pe 18 iulie, potrivit libertatea.ro.

Totolici este unul dintre cei mai proeminenți cântăreți de muzică populară din Galați. A fost membru al ansamblului „Doina Covurlului', de unde s-a pensionat la începutul acestui an.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton