AVA, artista de la Vocea României, s-a căsătorit: „Ca orice mireasă, mi-am dorit să slăbesc. Am reușit cu dieta...”. Imagini de la nuntă / EXLCUSIV

 Solomon Tatiana
.

AVA, artista de la Vocea României, cunoscută mai ales pentru colaborările de succes cu cei mai mari cântăreți de la noi, s-a căsătorit. Cântăreața a fost mai emoționată ca niciodată în ziua cea mare, mai ales la cununia religioasă, dar la un moment dat a reușit să se relaxeze și să bucure de frumosul eveniment. La nunta artistei a cânta și Feli, dar și-a făcut apariția și fetița ventriloc. Iată cum a reușit să slăbească înainte de nuntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

AVA, artista de la Vocea României, s-a căsătorit. De curând, fosta concurentă a show-ului de la PRO TV și-a unit destinul cu alesul inimii ei, Bogdan, eveniment pe care-l aștepta de ceva vreme. Într-un interviu amplu, cântăreața a povestit, pe larg, cum a fost în ziua cea mare, dar și cu ce dietă a reușit să slăbească înainte de nuntă.

fb_img_1686736946202fb_img_1686736946202

Citește și: Ce spune Ava, protejata lui Smiley, despre fetița-ventriloc, Ana-Maria Mărgean, care a uimit America: „Este dovada vie a faptului că atunci când îți dorești cu adevărat…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce sacrificii a făcut Mihai Sturzu pentru a deveni comandant de aeronavă, după ce a renunțat la muzică: „A zbura a fost un vis foarte vechi, din copilărie'

Citește și: Oana Roman critică dur vedetele care își includ copiii în campanii publicitare: „Câștigă bani pe spatele lor, îi exploatează. Mi se pare foarte deplasat'. Ce a decis în privința fiicei sale / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Damian Drăghici și Cristina Stroe fiul și în ce relații a rămas artistul cu fata lui din altă căsnicie: „Nikolina se căsătorește anul acesta, voi fi alături de ea' / EXCLUSIV

AVA, artista de la Vocea României, s-a căsătorit

A fost nuntă mare în showbiz. Recent, AVA, fosta concurentă de la Vocea României, a îmbrăcat rochia de mireasă și a trăit cel mai frumos moment din viața ei. În urmă cu doar câteva zile, AVA și Bogdan, alesul inimii sale, au avut o nuntă de poveste și și-au unit destinele pentru totdeauna.

AVA, artista de la Vocea României, a spus „DA' în fața lui Dumnezeu la cununia religioasă, moment ce a emoționat-o cu mult peste așteptări și i-a umplut inima de bucurie.

„Am avut o nuntă așa cum am visat, plină de emoții, trairi si bucurii', așa cum spun și în piesa mea Emoții'. Cununia religioasă a fost emotionantă, m-a făcut să realizez cu adevărat ce înseamnă familia, iubirea și respectul. Cuvintele prăintelui m-au sensibilizat și mi-au umplut inima de bucurie. Petrecerea a fost super mișto, ne-am distrat, am cântat, am dansat toată noaptea. Au fost multe momente romantice și distractive. Am avut norocul să găsim o locație de vis, cu o echipă dedicată și pregătită, pentru a ne ușura munca ăcea mai frumoasă zi din viața noastră. Familia, nașii și prietenii noștri ne-au fost alături și le mulțumim tare, pentru tot!', a declarat AVA.

Deși e obișnuită cu emoțiile, datorită carierei sale, AVA a fost mai sensibilă ca oricând în ziua nunții.

„Nu m-aș fi gândit că o să fiu atât de sensibilă în ziua nunții mele. Cumva, am conștientizat că din momentul ăla, voi cu Bogdan trup și suflet, vom fi 2 în 1.'

Pentru ziua cea mare, artista AVA a îmbrăcat o rochie albă simplă, completată însă de detalii foarte interesante. Cântăreața a aratat ca o mică prințesă în rochia de mireasă, iar coafura aleasă i s-a potrivit perfect. La nuntă, aceasta a ținut cont de tradiții și obiceiuri, cum ar fi aranjantul miresei și turta ruptă, urmând ca a apoi să se distreze la o super-petrecere organizată lângă Ateneul Român.

Cum a slăbit AVA înainte de nuntă

Înainte de nuntă, AVA și-a îndeplinit un mare vis. A reușit să slăbească 7 kg și să câștige lupta cu unele kilograme nedorite. Deși nu a ajuns încă la greutatea mult visată, e bucuroasă și încrezătoare de progresele pe care le face datorită dietei scandinavă, mai exact dieta Nupo.

„Ca orice mireasă mi-am dorit să slăbesc înainte de nuntă, ca să intru în rochia de mireasă și să mă simt bine. Am reușit să slăbesc cu o dietă scandinavă, originară din Danemerca. Dieta este foarte bună și este bazată pe nutrienți, cu un deficit caloric mare. Abia aștept să ajung la greutatea dorită', a mai declarat AVA.

La nunta sa, AVA s-a distrat pe cinste și a dansat până dimineața. La un moment dat, ea a urcat pe scenă și i-a cântat piesa „Je t`aime' soțul ei, DJ Kobin (Bogdan).

Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent, a cântat la nunta AVEI și a lui Bogdan

La eveniment a participat și Ana-Maria Mărgean, cunoscută ca fetița ventriloc. Ea este prima elevă a AVEI, pregătindu-se cu artista de la doar vârsta de 5 ani. Aceasta a câștigat în anul 2021 Românii au talent, iar în 2023 a participat la celebrul concurs de talente american, America`s Got Talent: All Stars, unde a ajuns pe locul 4 la nivel mondial! AVA și Ana-Maria Mărgean au o relație foarte strânsă și apropiată, și fac pregătire în continuare la Music City, școala de canto a AVEI.

„Îmi este alături de cand eram foarte mică, profesoară de canto, prietenă si o buna sfătuitoare, iar eu sunt extrem de bucuroasă să fiu alături de AVA și Claudiu Bogdan in această zi grandioasă din viața lor! Să vă prețuiți și vă păstrați iubirea intactă și peste ani, fiecare zi să înceapă cu zâmbete și recunoștință pentru faptul că vă aveți unul pe altul!', a declarat emoționată Ana-Maria Mărgean, celebra fețită ventriloc despre nunta AVEI.

Feli, mesaj emoționant la nunta prietenei sale

La nuntă a participat și Feli. Pe cele două artiste le leagă o frumoasă relație de prietenie. De altfel, Feli i-a compus AVEI piesa de debut, „Fluturi în stomac'. Cele două s-au cunoscut atunci când AVA colabora cu Smiley, la studiorile acestuia, iar de acolo și până la o frumoasă poveste de prietenie, a mai fost doar un pas. Acum, AVA și Feli sunt de nedespărțit, mai ales la cele mai importante evenimente din viața lor.

„Să fii fericită prietena mea, că iubită ești. O viață plină de bucurii, dragilor AVA și Dj Kobin', a declarat Feli pe rețelele sociale la nunta prietenei sale AVA.

Pe plan profesional, în perioada următoare, urmează ca AVA să lanseze videoclipul noului single „Damelo'

https://www.youtube.com/watch?v=_cZ4qLEAdFc .

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton