Avocatul Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce vedeta a fost acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux: „Este adevărat că la un moment dat...”

 Calin Maria Bianca
.

Avocatul Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce vedeta a fost acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux. Este informația momentului în lumea mondenă! Vestea că Bianca Drăgușanu s-a trezit cu mascații la ușă astăzi, la prima oră a dimineții pentru că este acuzată de evaziune fiscală a luat pe toată lumea prin suprindere, astfel că fanii așteaptă mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă în viața blondinei. Acum, avocatul ei a avut prima reacție!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu a intrat în atenția tuturor acum și ține primele pagini ale ziarelor, asta după ce s-a aflat că mascații au fost la ea acasă în această dimineață. După problemele pe plan amoros, acum vedeta este acuzată că ar fi adus haine de lux din Turcia și că nu declara veniturile la stat.

bianca-dragusanu-3bianca-dragusanu-3

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a trezit cu mascații la ușă, la prima oră! Este acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux / Ce prejudiciu este estimat

Citește și: Culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Ea a renunțat la contractul de publicitate pe care îl avea cu acea clinică estetică, iar el…'. Cum au ajuns să își mai acorde o șansă după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate / DETALII EXCLUSIVE

Citește și: Diana Dumitrescu se convertește la religia penticostală: 'L-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Nu mi se pare nimic greșit, nu contează religia…'/ Cum a ajuns la această decizie și ce s-a schimbat în viața ei

Citește și: Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii 2024. A participat și în sezonul 6

Avocatul Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce vedeta a fost acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux

În prezent, conform ultimelor informații apărute, numele Biancăi Drăgușanu ar fi menționat într-un dosar de evaziune fiscală, însă avocatul ei a explicat cum stau lucrurile, de fapt, la acest moment. Deși polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Econimice, Sector 4 au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, într-un dosar penal, avocatul vedetei susține că ea nu s-a ocupat niciodată de activitatea acestei societăți, ci doar a fost la un moment dat imaginea societății.

„Cât timp este o anchetă în desfășurare, noi nu putem comenta. Doamna Bianca Drăgușanu nu este administratorul societății, ea nu s-a ocupat niciodată de activitatea acestei societăți. Este adevărat că ea a fost la un moment dat imaginea acestei societăți. Bianca Drăgușanu va sta la dispoziția organelor competente oricând, cu orice informație va fi necesară, de fiecare dată când va fi solicitată”, a declarat avocatul Biancăi Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux

La acest moment, Bianca Drăgușanu este acuzată că aducea haine de lux, începând de la blănuri, paltoane, geci din piele și multe altele, din Turcia si le vindea prin intermediul firmei ei (Bella Farfallina SRL), sub marca proprie Boutique Leather & fur) pe site/fb/insta (CCM Boutique), fara a declara veniturile la stat. Conform informațiilor, hainele erau expuse într un magazin din cartierul Berceni, pentru prezentare, fiind vândute exclusiv pe site, atat în Romania, cât si în strainatate, acum fiind cercetată pentru evaziune fiscală.

Mai mult decât atât, potrivit unui comunicat oficial al Poliției, prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

Ce se arată în comunicatul oficial al Poliției

Cum bine știm cu toții, Bianca Drăgușanu are numeroase contracte cu firme de lux, în special pe partea de fashion și beauty, fiind contactată de mulți furnizori de top pentru imaginea sa. Așa cum a declarat și ea de mai multe ori, ea își vinde imaginea destul de scump, astfel că nu oricine poate ajunge la ea. Totuși, nimeni nu se aștepta să se ajungă aici, mai ales că are grijă cu ce firme colaborează de cele mai multe ori.

‘Astăzi 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei. În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, sunt puse în executare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, emise pe numele banuitilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.’, se arată în Comunicatul Poliției.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton