Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit 19 ani! Ce urare specială i-a făcut vedeta: ”O mamă mândră. Extrem de mândră...” / Cum arată Ayan acum

 Calin Maria Bianca
.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit 19 ani! Este motiv de sărbătoare în familia Mihaelei Rădulescu, asta fiindcă fiul ei este sărbătoritul zilei. De la un adolescent care a obținut centura nagră în Krav Maga, un sistem de luptă eclectic derivat dintr-o combinație de tehnici din box, aikido, judo și karate, acum nu doar că este major, ci se îndreaptă cu pași repezi spre viața de adult. Chiar și așa, Mihaela Rădulescu nu a putut să nu-i transmită un mesaj unic și emoționant de ziua lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe Mihaela Rădulescu o știe toată lumea, mai ales dacă ne aducem aminte de anii trecuți, când era prezentă mai tot timpul pe micile ecrane. Ei bine, de mai multă vreme s-a retras din lumina reflectoarelor și a încercat pe cât posibil să fie discretă cu viața ei privată și personală, astfel că nu sunt mulți cei care-l recunosc pe fiul ei, Ayan!

radulescu-fiu9radulescu-fiu9

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei, Ayan, care studiază în America: „M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America: „I-am dus covor în campus…”

Citește și: A murit Angus Cloud, starul din serialul „Euforia”. S-a stins la 25 de ani, la o săptămână după ce își îngropase tatăl

Citește și: Raluca Pastramă, mesaj neașteptat după zvonurile despărțirii de soțul ei, Ibrahim: „Nu fi prost să ai încredere…”

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit 19 ani!

Ayan a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 19 ani și se poate observa încă din imagini cât de mult s-a schimbat de când era adolescent. Ce-i drept, este o evoluție frumoasă și demnă de invidiat, din multe puncte de vedere, inclusiv fizic, mai ales de când face sport regulat. Se vede faptul că îi place să aibă grijă de imaginea sa, așa cum face și mama lui, semn că de la ea a moștenit acest obicei.

Mihaela Rădulescu a declarat de multe ori faptul că are o relație foarte frumoasă cu fiul ei, Ayan, din mariajul cu Elan Schwartzenberg, alături de care a fost măritată vreme de 4 ani. Așa cum era de așteptat, vedeta a făcut publică o fotografie cu ea și Ayan, de când el avea câțiva anișori, iar alături un mesaj extrem de emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.

„Cei mai buni 19 ani (și nouă luni) din viața mea. Și continuă…O mamă mândră. Extrem de mândră!', a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei în care apare alături de fiul ei.

Ayan a studiat în SUA și a moștenit pasiunea pentru afaceri de la tatăl său

În urmă cu un an, fiul Mihaelei a absolvit Liceul Lawrenceville din New Jersey, iar viața în SUA a fost pe placul său, asta după ce s-a adaptat destul de ușor. Mai mult decât atât, pare că timpul petrecut acolo i-a priit, iar acum se poartă deja ca un om de afaceri, moștenind acest lucru de la tatăl său. Totuși, alege să fie discret cu viața lui și să nu dezvăluie prea multe detalii din intimitate, așa cum face și mama sa în prezent.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se iubesc de 8 ani

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Elan Schwartzenberg timp de patru ani, iar din rodul iubirii lor îl au împreună pe Ayan, care azi a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani. Ei bine, după un trecut destul de tumultuos pe plan amoros, vedeta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Felix Baumgartner, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 8 ani.

S-a zvonit de nenumărate ori faptul că s-au despărțit, însă Mihaela Rădulescu a negat acest zvon ori de câte ori a avut ocazia, explicând că au o relație foarte frumoasă, fiind deseori surprinși în diferite fotografii, unele chiar alături de Ayan. Mai mult decât atât, vedeta a și vorbit despre secretul relației lor, dat și cât de bine merge totul între ei.

Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru.

Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime.Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne.', a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea „Vorbește Lumea', în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton