Babi Minune a fost reținut 24 de ore după ce a bătut și tâlhărit un tânăr pe stradă. A fost surprins de camerele de supraveghere

 Dumitrache Laura
.

Babi Minune, celebrul manelist, a fost reținut pentru 24 de ore de autorități după ce a fost surprins în timp ce tâlhărea un tânăr pe stradă. Victima a făcut plângere la poliție, în urma căreia Babi Minune a fost reținut. În acest moment, cântărețul se află sub control judiciar și poliția continuă cercetările.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Babi Minune a fost reținut de Poliție după ce a bătut și a tâlhărit un tânăr pe stradă. Cântărețul a fost surprins de camerele de supraveghere cum s-a năpustit asupra unui prieten, îl lovește și îi smulge telefonul cu forța din mână.

babai minunebabai minune

Manelistul a fost reținut de autorități pentru 24 de ore. Victima a mers la poliție după ce a fost agresată, iar oamenii legii au putut vedea, pe camerele de supraveghere, că manelistul este, într-adevăr, vinovat.

Citește și: Adriana Iliescu și fiica ei pleacă împreună în vacanță: „Acum ne pregătim, ne facem bagajele” / A recunoscut că are probleme financiare

Citește și:Roxana Nemeș și-a cerut soțul în căsătorie de două ori: „M-am trezit și nu mai puteam de dragoste…”/ De ce au fost despărțiți un an

Citește și:Al Pacino a devenit tată a patra oară la 83 de ani. Iubita lui cu 54 de ani mai tânără a născut un băiat

Citește și:Andreea Antonescu și-a schimbat planurile cu privire la botezul fiicei sale: „Pe ultima sută de metri, nu cred că…”

Babi Minune a fost filmat în timp ce jefuiește un tânăr pe stradă

Babi Minune, un celebru manelist de la noi din țară, a fost reținut de autorități după ce a tâlhărit și bătut un tânăr pe stradă. Incidentul a avut loc pe data de 14 iunie 2023, în apropierea casei sale. Artistul se afla împreună cu un prieten când a fost surprins de camerele de supraveghere încercând să-i ia telefonul din mână. La un moment dat, pentru că bărbatul a refuzat să-i înmâneze telefonul mobil, Babi Minune s-a năpustit asupra lui, l-a lovit peste față și i-a luat telefonul din mână. La un moment, tânărul lovir s-a așezat pe o scară, în timp ce era amenințat cu bătaie de artist.

La data de 14 iunie  2023, poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani. Față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil”, potrivit Poliția Capitalei.

Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul agresat a mers la Poliție și a depus plângere împotriva lui Babi Minune. Oamenii legii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere și au constatat că manelistul este vinovat. Babi Minune a fost găsit la o adresă din Sectorul 5 și a fost încătușat și condus la audieri. Potrivit Observator, cântărețul a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală. Având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”

Babi Minune a devenit cunoscut după ce a jucat în serialul 'Inimă de Țigan'

Babi Minune este cunoscut în industria muzicală de la noi din țară. A devenit consacrat după ce a dat viață unui personaj în telenovelele românești, fiind considerat protejatul lui State și al Flăcăricăi. Vocea sa i-a impresionat pe marii producători și așa a reușit să-și formeze o carieră în muzică. Acum, Babi Minune are 26 de ani și a devenit tată. În trecut, Babi Minune declara că nu a avut o copilărie fericită.

'Nu am avut o viață bună. Am fost într-o familie săracă și nu am avut posibilitate. Dar Dumnezeu există pentru toată lumea, nu numai pentru noi. Si Dumnezeu a considerat că trebuie să avem și noi un loc al nostru, unde să ne bucurăm cum se bucură și alți oameni. Nu aveam posibilități. Am fost într-o familie eu, cu mama și cu frații mei.

Am crescut cu toții împreună. Am avut neam destul de mare. Dar niciodată nu am apelat la X, la Y. Am făcut-o singuri. Au existat zile în care nu am avut ce să mâncăm. Atunci, făceam masa aia de dragoste. Ce aveam, o pâine, o rupeam în șapte feluri și era ca și cum era masa plină', a declarat Babi Minune la 'Showbiz Report'.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton