Băiatul cel mare al lui Cove s-a mutat în Spania cu mama lui: "Nici noi, când eram adolescenți, nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți". Cum gestionează actorul relația cu fiul lui de 14 ani

 Oana Pantazi
.

Cove este tatăl a doi băieți adorabili, însă mărturisește că nu este ușor să gestioneze lucrurile mai ales că unul dintre ei este în plină adolescență – băiatul cel mare al lui Cove s-a mutat în Spania cu mama lui și este pregătit să pornească pe propriul drum. Chiar dacă spune că Bogdan este un puști grozav, actorul admite că nu e deloc simplu să fii părinte de adolescent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bogdan, băiatul cel mare al lui Cove, s-a mutat în Spania cu mama lui, și are planuri mari inclusiv în ceea ce privește profesia. Puștiul nu-și mai vrea să fie actor, ca tatăl lui, ci și-ar dori să îmbrățișeze tot o profesie legată de domeniul artistic, acum visează să fie cântăreț. Iată ce spune actorul despre relația cu fiul adolescent!

47573389_10157260591179113_1299223466691526656_n-copy-copy47573389_10157260591179113_1299223466691526656_n-copy-copy

Băiatul cel mare al lui Cove s-a mutat în Spania cu mama lui

Cove și actuala lui soție, Florentina, sunt căsătoriți de 10 ani și au un băiețel adorabil, Mihai Răzvan, în vârstă de 8 ani. Actorul mai are însă un fiu, Matei Bogdan, provenit din căsătoria cu Maria Movileanu, acum în vârstă de 14 ani. Puștiul a ales să plece cu mama lui în Spania și a pus astfel, vrând-nevrând, distanță între el și tatăl lui. Din fericire, Cove spune că bogdan a primit o educație aleasă, așa că are încredere în deciziile lui.

„S-a reorientat. Momentan, locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie', a povestit Cove, într-un interviu pentru Ciao.

Citește și: Modul inedit în care Cove își răsfață soția, după 10 ani de căsnicie: „Nu știu dacă este reomatism ăsta sau romantism, dar…”

Citește și: Ramona Olaru s-a trezit cu Poliția la ușă: „Eram și cam dezbrăcată’. Ce s-a întâmplat

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Nouă cupluri de vedete participă la emisiunea prezentată de Dani Oțil

Citește și: De ce Cristi Borcea le face periodic copiilor săi teste antidrog: „Poate le pune în pahar. Unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-ați nenorocit’

Pe de altă parte însă, actorul spune că relația cu un adolescent nu este ușoară nici pe departe.

„E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor. Însă, nici noi când eram adolescenți nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți. Bogdan e un băiat inteligent, crescut cu noțiuni precum respect și bun simt. Încerc să mă adaptez, să înțeleg, să impun niște limite. E o provocare continuă adolescența, dar o depășim noi…', a completat Cove.

Din fericire, puștiul cel mic mai are ceva până la vârsta dificilă a adolescenței, așadar tatăl său nu-și face griji, au atât mai mult cu cât Mihai este pasionat de sport.

„Răzvan e cam mic pentru visuri mari. Este pasionat de fotbal, echipa lui favorită e Rapid și îl adoră pe Cristiano Ronaldo. Momentan, e 100% implicat în fenomenul sportiv', a mai spus Cove pentru sursa citată.

Cove și soția lui au făcut compromisuri pentru a rezista împreună

Cove și soția lui sunt căsătoriți de 11 ani și actorul recunoaște că au făcut unele compromisuri pentru a rezista împreună. Și mai ales Florentina, soția lui, care era geloasă la început, nefiind din zona artistică și neînțelegând, așadar, viața de artist. Cove nu a crezut la început în povestea lui de dragoste cu Florentina. Fiecare dintre ei era implicat într-o altă relație când s-au cunoscut, însă mai apoi s-au reîntâlnit, ani mai târziu, și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Dar au făcut și compromisuri pentru ca mariajul să reziste.

Cu notorietate și cu destule relații amoroase relatate în presă, pentru Cove nu a fost ușor să-și mențină liniștea în căminul conjugal. Având în vedere că soția lui nu era familiarizată cu viața de vedetă, a înțeles mai greu despre ce este vorba și, în timp, a înțeles cum stau lucrurile.

„Am avut (n.r. discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică, ea vine din domeniul medical. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că altfel nu, n-am fi putut să conviețuim împreună. Adică nu m-aș fi simțit nici eu confortabil.’ a menționat Cove la FRESH by UNICA.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton