Băiatul lui Dan Capatos se confruntă cu probleme: ”Îi facem radiografie, să vedem cât de grav este”

 Cruceru Cristina
.

Băiatul lui Dan Capatos se confruntă cu probleme. Prezentatorul TV și soția lui au parte de clipe tensionate, după ce fiul lor s-a accidentat la tenis, în timp ce era într-un turneu. Moderatorul urmează să meargă cu fiul lui, în vârstă de 11 ani, la medic pentru mai multe investigații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Probleme pentru băiatul lui Dan Capatos. Andrei, în vârstă de 11 ani, s-a accidentat la tenis, într-un turneu . Totul s-a întâmplat zilele trecute, când adolescentul era la Brașov, unde juca tenis. Atunci s-a accidentat la gleznă, fapt care-i îngrijorează pe părinții lui. Dan Capatos speră să nu fie vorba despre nimic grav, însă a ținut să atragă atenția asupra terenurilor de sport din România, care se află în stare deplorabilă. Prezentatorul subliniază faptul că pe nimeni nu interesează soarta copiilor care fac sport de performanță la noi în țară.

Dan-Capatos-si-AndreiDan-Capatos-si-Andrei

Dan Capatos s-a arătat îngrijorat de copiii care fac sport de performanță și sunt nevoiți să se antreneze pe terenuri deplorabile. Moderatorul de televiziune este de părere că aceștia au de suferit, mai ales că există riscul accidentărilor. La fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Andrei Capatos, care s-a ales cu glezna întoarsă, la un meci de tenis.

Citește și: De ce l-a înlocuit Paula Chirilă pe Dan Capatos la Xtra Night Show: „Din păcate…'

Citește și: Unde a lucrat mama lui Dan Capatos timp de 28 de ani: „Într-o zi a venit acasă și a plâns cinci zile'

Citește și: Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden: „Este foarte greu'

Citește și: Delia, răspuns surprinzător când a fost întrebată despre copii: „Ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă'

Băiatul lui Dan Capatos se confruntă cu probleme

Dan Capatos a anunțat, în emisiunea lui, că fiul său s-a întors acasă de la tenis, cu glezna întoarsă. Mai mult, jurnalistul a spus că va merge cu el la un medic, pentru investigații.

Fiu-miu s-a accidentat la tenis, a venit acasă cu glezna întoarsă! Mergem să-i facem radiografie la picior să vedem cât este de grav. Un băiețel cu care a jucat a ajuns la spital, săracul! Am fost și eu la Brașov, am stat acolo pe la garduri să-l văd și m-am ales cu o insolație la chelie!

Nimeni nu se preocupă la noi de tenisul pentru copii. Terenul era praf, zgura la fel, toți copii alunecă! Își rup picioarele! Așa s-a accidentat și fi-miu! Stau și mă gândesc că a ajuns o performanță să ajungi să trăiești azi în România și să nu cazi în vreo groapă din asfalt, sau să supraviețuiești spitalelor de la noi, aflate în stare deplorabilă', a spus Dan Capatos în emisiunea sa.

Fiul lui Dan Capatos suferă de o boală ereditară

Dan Capatos a mărturisit că Andrei a moștenit o problemă de sănătate de la el. Andrei a moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută.

De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică', a declarat Dan Capatos.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton