Băieții adoptați de Bodo de la Proconsul fac școala la stat, în satul lor: "Comuna are o clasă de olimpici"

.

Băieții adoptați de Bodo de la Proconsul sunt foarte fericiți la țară, acolo unde locuiesc de câțiva ani și chiar merg la școală în satul lor. Filip și Dani au în prezent 9, respectiv, 10 ani și aveau fiecare doar un an de viață atunci când au fost adoptați de Bodo și soția lui. Solistul de la Proconsul spune că băieții lui au rezultate foarte bune la învățătură și se simt excelent departe de București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bodo și soția lui, Loredana Marin, au schimbat viața agitată din Capitală pe simplitatea vieții de la țară, acolo unde își și cresc copiii în prezent. S-au adaptat perfect vieții la țară, băieții și-au făcut prieteni acolo și merg bine și cu școala.

317643_469744466390262_1125919916_n317643_469744466390262_1125919916_n

Copiii lui Bodo merg la școala din satul lor și au rezultate foarte bune

Bodo nu vrea să mai audă de București și se simte excelent la țară, acolo unde s-a mutat cu familia.

„M-am mutat la țară, în Argeș, în Dobrești. Acolo locuiesc și nu mă gândesc să mă reîntorc în București. Stau relativ bine. Fac o oră și jumătate până acasă. Este extraordinar de bine. M-am dezobișnuit de București. Abia aștept să ies.

Cam de două ori pe săptămână vin în București, dar abia aștept să revin în zona mea, unde totul e verde, nu e trafic… Viața are altă conotație. Avem spațiu, nu este aglomerat și este alt aer. De la mine din curte până la Brașov este pădure continuă. Îți dai seama cam cât oxigen am', a declarat Bodo, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Bodo nu vrea să audă de școli private, exclusiviste și foarte scumpe pentru copiii lui. Spune că băieții învață la țară, în satul din Argeș în care locuiesc de ceva vreme și sunt foarte fericiți acolo.

„Copiii sunt în regulă. Merg la școală acolo. Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi. Este foarte bine de ei. Fac sport, joacă fotbal la Topoloveni.

Au jucat înainte la Voluntari. Echipa este tânără, au un antrenor care se comportă cu ei foarte frumos. Este extraordinar de iubit. Sunt prieteni și au rezultate fantastice. Sunt microbist de când joacă fotbal amândoi copiii', a mai declarat Bodo.

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas: „Perioada a fost cumplit de grea. Viața ne-a oferit niște provocări…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a răspuns Tavi Clonda când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Gabriela Cristea: ‘Au mai fost vreo 10, 20. Mare prost am fost, mare…’

Bodo, despre băieții lui: „Ei știu că sunt adoptați și nu au nicio problemă'

Pentru Bodo și soția lui, adopția nu a fost un subiect tabu, ci unul discutat cu cei doi copii.

„Băieții au 9 și 10 ani. Îi avem de mici, de când aveau 9 luni și un an. Mă simt binecuvântat, favorizat că îi am pe acești copii. Mi-au schimbat viața Filip și Dani. Îi iubim amândoi ca pe copiii noștri. Eu am un băiat mare, dar și pe ei îi iubesc ca pe copilul meu.

Ei știu că sunt adoptați și nu au nicio problemă. Am tras tare ca ei să fie bine, să eliminăm traumele și am reușit. Sunt absolut siguri pe ei și se mândresc cu tati și cu mami. Sunt răsfățați. Sunt doi copii energici, plini de viață, care ne surprind în fiecare clipă', a mai declarat solistul de la „Proconsul'.

În urmă cu câțiva ani, Bodo dezvăluia cum a decis să-i adopte pe cei doi băieți.

„Noi ne-am dorit tare mult să schimbăm destinul unui copil. Aveam în casă și căței și papagali, o grămadă de animale și ne-am gândit că e normal să schimbăm destinul unui copil. Am pornit demersurile și nu a fost deloc ușor. Un an de zile am avut porți închise pe toate părțile, nu am găsit nicio oportunitate. După un an și jumătate, Dumnezeu ne-a orientat către Oradea și acolo, în loc de unul, am găsit doi frățiori, care nu puteau fi despărțiți la vremea respectivă și pe loc am acceptat să-i luăm pe amândoi, cu drag', a povestit Bodo.

foto: Facebook Bodo

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton