Băieții de pe ”Insula iubirii”, față în față cu rivalii lor. Un concurent şi o ispită se luptă pentru aceeaşi femeie

 Pirvu Cristina
.

Cele patru cupluri au petrecut dream date-urile de 24 de ore alături de ispitele lor preferate, iar băieții au avut parte și de o confruntare cu rivalii lor, înainte de Bonfire-ul final, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon 'Insula Iubirii'.

Ultima petrecere și ultima seară la Minitel înainte ca fetele să plece la dream date-urile de 24 de ore alături de ispite a pregătit încă o surpriză pentru concurenți – ispitele de la Minitel au fost anunțate că vor avea parte de o confruntare cu partenerii lor de la Purimuntra. Pentru Hannelore, vestea a venit ca un șoc, la doar câteva minute după ce aceasta i-a transmis lui Andi un mesaj secret, folosindu-se de literele de pe brățara de cuplu – 'Ai răbdare, nu m-ai pierdut'.

În acest timp, Cati a încercat să îl pregătească pe George, spunându-i că Răzvan a amenințat-o că 'va face rău' dacă se întâmplă ceva. De partea cealaltă, Mirela aștepta cu nerăbdare ca Mircea să îl facă gelos pe Ionuț Gojman, iar înainte ca ispita să plece, fetele s-au dat cu ruj și l-au acoperit pe acesta cu săruturi.

Băieții au avut la dispoziție câte 15 minute pentru a discuta, iar fiecare le-a folosit încercând fie să se victimizeze, fie să își discrediteze partenera. 'Nu știu ce imagini ați văzut voi cu noi dincolo, dar eu din ziua a șasea sunt terminat. Eu o iubesc pe fata asta, nu îmi văd viața fără ea. Am adus-o aici ca să câștige încredere în mine, tu nu ai nicio vină, dacă ți s-a deschis, a făcut-o pentru că ești un om OK', a început Bogdan discuția cu Andi. Viitorul mire s-a arătat foarte deranjat însă de faptul că Hannelore s-a plâns că ea întreține casa. 'Nu știu de ce sunt mai deranjat, de greșelile mele sau de alegerile ei. Cel mai mult m-am gândit dacă aș putea să ne împăcăm și să trăiesc cu ce s-a întâmplat, dacă aș putea să nu scot ochii', a mărturisit Bogdan, în condițiile în care încă nu a aflat de toate intențiile lui Hannelore, pentru că Andi a decis să nu îi spună de mesajul secret pe care aceasta i l-a transmis.

Iulian a discutat cu ispita Cristi

Cât despre Iulian, acesta a profitat de întâlnirea cu Cristi pentru a o discredita pe Mari. 'Mă așteptam din spusele lui Mari ca Iulian să fie mai tăcut, dar nu a fost așa. Mi s-a părut că a aruncat cu noroi și încerca să mă facă pe mine să îmi formez o părere proastă despre ea', a spus ispita după ce, în mod neașteptat, Iulian a vorbit foarte mult în cele 15 minute. 'Testul acesta a fost pentru mine… dar în a doua seară am văzut că ea era deja apropiată de George', a povestit Iulian încercând să pară detașat și povestindu-i ispitei cât s-a chinuit să o convingă pe Mari să termine școala și să își pună viața în ordine.

Ionuţ şi ispita Mircea se bat pe aceeaşi femeie

La fel de acuzator a fost și tonul lui Ionuț Gojman, când s-a văzut față în față cu Mircea. 'A venit purtând o mască și aici a dat-o jos. Când am cunoscut-o se purta exact cum se poartă acum cu tine – avea încredere în ea, se distra, după o perioadă a devenit oarecum ciudată… spunea că nu se vede în cluburi, că are o vârstă, că vrea o familie', a spus Ionuț. Atitudinea sa egocentristă, l-a făcut pe Mircea să își dea seama de cum a decurs relația celor doi de până acum. 'Nu cred că a iubit-o vreodată, toată discuția a fost despre el, nu despre ea, ci despre cum a încercat el să o ajute pe Mirela', a spus ispita.

La finalul întâlnirii dintre cei doi, Mircea i-a mai rostit câteva cuvinte lui Ionuţ: „Ai pierdut o femeie care ţi-ar fi putut oferi lumea”. Când a auzit, bărbatul a reacţionat: „O poţi lua tu!”. Aşadar, pare că e o luptă între cei doi pentru Mirela.

Cât despre Răzvan, de când a aflat de căderea în ispită a partenerei sale, acesta se gândește numai la răzbunarea față de Cati. Profitând de ocazia de a sta de vorbă cu George, acesta a reușit să îl bulverseze pe rivalul său cu diferitele variante. 'Se contrazicea, eu încercam să înțeleg ce zice. Mi-a dat impresia că nici nu e supărat, părea cumva mândru pentru mine că sunt la a treia cucerire, Cati fiind ultima nici nu mai conta', a remarcat George.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton