Bănel Nicoliță, explicații după ce a fost în club cu altă femeie decât iubita lui: "Domnișoara cu care am fost surprins este..."

 Dumba Gabriela
.

Zilele trecute, Bănel Nicoliță a fost surprins într-un club de pe litoral împreună cu o altă femeie decât iubita lui și paparazzi și-au făcut treaba. Au apărut speculații legate de o eventuală infidelitate a fotbalistului, așa că Bănel Nicoliță a oferit câteva explicații pentru a liniști opinia publică îngrijorată de viața lui privată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ trei ani, Bănel Nicoliță și soția sa au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat. După finalizarea divorțului, cei doi au mai păstrat legătura strict amical de dragul celor două fetițe, pe care le au împreună. Tot de trei ani, Bănel se află într-o relație de dragoste cu o femeie care își dorește discreția și nu vrea să fie subiect de știri.

banel nicolitabanel nicolita

Cine este femeia cu care a fost surprins Bănel Nicoliță în club

Nici vorbă de infidelitate, susține Bănel Nicoliță. Femeia cu care a fost în club este, de fapt, o prietenă foarte bună.

,,Domnișoara cu care am fost surprins este ca sora mea. Ne cunoaștem de 20 de ani. Este prietenă și cu iubita mea, iubită cu care am fost la mare. Nu eram doar eu cu ea și nici apropieri față de ea nu au fost. Am copii acasă și nu este în regulă.

Eu îmi asum orice articol în care sunt declarațiile mele. Nu înțeleg de ce nu s-au informat mai bine, că m-ar fi văzut și cu iubita mea pentru că ea era în club. Ar fi putut (n.r. – paparazzi) să mă surprindă alături de ea', a spus Bănel Nicoliță pentru fanatik.ro.

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Cristina Cioran la față și gât: „Cadou de 46 de ani’. Cum arată acum

Citește și: „Medicii mi-au zis că, dacă mai stăteam 6 luni…' Adrian Nartea a avut și probleme financiare când a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană

Citește și: Cum a reacționat Răzvan Fodor când soția lui, Irina Fodor, s-a întors de la America Express: „Cel mai fericit bărbat sunt'

Cum a reacționat iubita lui Bănel Nicoliță după istoria din club

Bănel Nicoliță susține că iubita lui nu a fost deranjată de articolul apărut pentru că o știe și ea foarte bine pe fata cu care a mers el în club.

,,Pe iubita mea nu a deranjat-o articolul pentru că o știe pe amica mea (n.r. – alături de care a apărut în fotografii). Eu îmi asum orice, până la urmă toți greșim în viață. Sunt cu iubita mea de trei ani. Avem o relație foarte frumoasă, dar ea nu vrea să apară public.

Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește. Deci nu este nimic adevărat că aș avea ceva mai mult decât o prietenie cu acea fată. Iubita mea era în club, eu trebuia să mă ocup de toți. Aveam masă la un club și am vrut apoi să mergem la altul', a mai spus Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță a vorbit despre iubita sa, dar și despre cum merg lucrurile între ei.

De asemenea, el a mai adăugat că nu a alergat niciodată după frumusețe, ci mai degrabă după sinceritate, pe care se pare că a și găsit-o.

Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere. Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem' , mai spune fostul fotbalist pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton