Câți bani a câștigat Mugur Mihăescu în perioada în care juca la „Vacanța Mare”: ”În doi ani și jumătate, am câștigat la Kanal D mai bine decât în 8 ani de PRO TV”

 Calin Maria Bianca
.

Câți bani a câștigat Mugur Mihăescu în perioada în care juca la „Vacanța Mare'. Mugur Mihăescu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de toată lumea, mai ales după ce a jucat în 'Vacanța Mare'. A cucerit ani la rând cu rolul său, iar fiindcă succesul a fost unul colosal, banii au fost, cu siguranță, pe măsură. Recent, îndrăgitul actor a vorbit despre sumele de bani câștigate de-a lungul anilor în cariera sa, însă a ținut să amintească și de perioada lui de glorie de la 'Vacanța Mare'. Iată ce declarații a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mugur Mihăescu și-a început cariera în anul 1988, cu grupul de umor „Vacanța Mare'. Împreună cu trupa sa, a susținut spectacole în diverse locuri din România, însă marele succes a venit din anul 1999, când „Vacanța Mare' a început să facă emisiuni pentru PRO TV cu „Pastila Timpului'. În perioada 2001-2002, „Vacanța Mare' avea un public TV de peste 2,2 milioane, astfel că s-au făcut din ce în ce mai cunoscuți și iubiți de cei din jur.

mugur-2mugur-2

În anul 2007, 'Vacanța Mare' a luat o decizie importantă, asta fiindcă s-au mutat de la PRO TV la Kanal D, cu o primă de instalare de 300.000 de euro. Mugur Mihăescu a mărturisit în pdcastul lui Cătălin Măruțî faptul că el a primit banii încă de la început, însă contractul a încetat în aprilie 2009, deși era semnat iniția pe o perioadă de 3 ani.

Citește și: Cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu de când s-a mutat la Londra. Ivona are 23 de ani și este mândria părinților ei

Citește și: De ce a renunțat Mugur Mihăescu, alias Garcea, la Vacanța Mare: „Sunt dornic să construiesc ceva nou. Este vorba despre…'

Citește și: Dinu și Deea Maxer, surprinși împreună, cu zâmbetul pe buze, după ce au anunțat divorțul. Unde au fost cei doi, alături de fiul lor

Citește și: Cum arată si ce mai face Adina Popovici, fetița de la Glina. Tânăra are acum 17 ani și s-a schimbat radical

Câți bani a câștigat Mugur Mihăescu în perioada în care juca la „Vacanța Mare'

Mugur Mihăescu s-a bucurat de un succes colosal atunci când vine vorba de 'Vacanța Mare'. A câștigat sume mari de bani, iar pe vremea aceea, nu erau mulți care aveau numărul contului la fel de mare ca și al lui. Totuși, nu a fost așa de la bun început, ci abia după ce o persoană din interior i-a spus secretele care se ascund atunci când vine vorba despre plata publicității. A realizat câți bani aduce cu numele și imaginea sa, iar de aici lucrurile au luat o altă întorsătură.

„Am avut primul Lamborghini din România. (…) Problema nu este cât am câștigat la PRO TV, ci ce putere de cumpărare aveau atunci. Ne dădeau bani mulți. Dacă eram plătiți în funcție de câtă publicitate era… ar fi trebuit să fim plătiți triplu. Ne-am negociat. După prima jumătate de an am avut un prieten acolo, care m-a învățat tot ce înseamnă publicitate în televiziune. Când m-am dus la Sârbu să negociez al doilea sezon, el a zis 'Cine te-a învățat?'. 'Nu contează cine m-a învățat, contează că voi vreți să mă jecmăniți pe mine'. 'Da, se vede că ai învățat ceva televiziune', a dezvăluit Mugur Mihăescu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Mugur Mihăescu: 'Am adus 100 de milioane de euro în 8 ani de 'Vacanța Mare''

Conștient de puterea sa, Mugur Mihăescu nu a stat pe gânduri și a mers să vorbească cu cei de sus pentru a negocia mult mai bine sumele pe care le încasează. Bineînțeles, știind secretele din interior, nu a primit un refuz, astfel că a ajuns să câștige suma mult mai mari de bani decât avea înainte. Mai mult decât atât, în podcastul lui Cătălin Măruță nu s-a ferit să recunoască că a adus 100 de milioane de euro în 8 ani de 'Vacanța Mare'.

'Și acum el este convins că cineva m-a învățat și așa este. Cineva din interior m-a învățat exact cât se vinde, cum se vinde, câți bani facem și câți bani am adus. Am adus 100 de milioane de euro în 8 ani de 'Vacanța Mare'. Atât am adus din publicitate. Toată publicitatea se vinde la PRO TV și se mai vindea o bucățică la Antenă. (…) Nu o să spun niciodată cât am câștigat. Era vorba de puterea de cumpărare. Eu și Radu luam același salariu, iar restul erau subcontract cu noi'.

Mugur Mihăescu, discret în a spune concret cât a câștigat

Mugur Mihăescu a dezvăluit o serie de amănunte pe care atât fanii 'Vacanța Mare', cât și telespectatorii nu le știau. Totuși, când a venit vorba despre banii câștigați de el prin rolul său, a fost destul de reținut. Nu a vorbit niciodată precis despre sumele pe care le-a încasat, însă a dat de înțeles de fiecare dată că a fost plătit foarte bine și nu a dus lipsa banilor. Totodată, nu a putut să nu precizeze că în doi ani jumate de Kanal D a câștigat mai bine decât în 8 de Pro TV.

'Nu o să spun niciodată cât am câștigat. Era vorba de puterea de cumpărare. Eu și Radu luam același salariu, iar restul erau subcontract cu noi. Am câștigat în doi ani jumătate de Kanal D bine. Am câștigat la Kanal D mai bine decât în 8 ani de PRO TV. (…) Cifrele sunt publice, pentru că totul s-a făcut prin bancă la mine. (…) Am semnat în 2007 și a fost înainte de criză, că altfel nu aveam norocul ăsta. În ianuarie aveam banii deja. Ne-au plătit în avans pe 3 ani. Mie îmi pare rău că a fost criza, că puteam să aducem mulți bani la Kanal D. La cât ne-au dat, noi puteam ușor să aducem suma înapoi din publicitate. Mie îmi pare rău că s-a întâmplat asta', a mărturisit actorul', a concluzionat actorul.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton