Câți bani primește Ilie Năstase lunar, ca pensie specială: "Nu mă aşteptam să mă răsplătească cu nimic..."

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani primește Ilie Năstase lunar, ca pensie specială. Ilie Năstase, în vârstă de 77 de ani, a vorbit pentru prima oară despre pensia specială pe care o primește de la stat. Fostul tenismen a mărturisit că acești bani nu sunt datorită performanțelor sale sportive, ci au o cu totul altă semnificație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase, 77 de ani, este una dintre persoanele publice care primește o pensie specială. Deși mulți se gândesc că statul îi acordă fostului tenismen acest venit lunar datorită performațelor sale speciale în domeniul sportului, se pare că adevărul este cu totul altul. Năstase a vorbit deschis despre pensia specială pe care o primește de la stat.

ilie-nastase-detaliu-incredibil-despre-singurul-sau-fiu.-la-ce-varsta-l-a-nascut-mama-acestuia-4-1024×683-1ilie-nastase-detaliu-incredibil-despre-singurul-sau-fiu.-la-ce-varsta-l-a-nascut-mama-acestuia-4-1024×683-1

Câți bani primește Ilie Năstase lunar, ca pensie specială

Ilie Năstase a fost decorat cu gradul de general-maior în retragere, iar din acest motiv, fostul tenismen primește lunar o „pensie specială' în valoare de 1.435 de lei.

Citește și: Ilie Năstase nu mai locuiește în vila din Otopeni alături de Ioana, soția lui. De ce s-a mutat singur: „Nu iese din cuvântul ei. El a greșit aici pentru că…’

Citește și: Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Ce cadou i-a făcut Ioana Năstase: „Eu i-am spus soției că am 110 ani și ea…’

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram. A spus dacă sunt sau nu împreună: „Nu știu ce caut. Eu nu am…'

Citește și: Connect-R, scandal de proporții cu o tiktokeriță credincioasă pe care o acuză de furt: „A cerut bani pentru o operație de viață și de moarte, dar nu era decât…” / Grațiela Agache ar fi cerut donații în numele părintelui Calistrat

„Nu am fost răsplătit (n.r. – pentru că a fost primul lider din istoria ATP), nu am primit nici măcar felicitări. Eu am fost răsplătit cu o pensie de militar de 1.435 de lei pe lună. Asta este răsplata pe care eu o primesc în fiecare lună.

Dar să ştiţi că nu mă aşteptam să mă răsplătească cu nimic, dar dacă tot dau la alţii, şi dau serios pensiile astea speciale… L-am auzit pe unul care spunea că eu am pensie specială… Dacă a mea este pensie specială, alea cu adevărat speciale cum dracu sunt, cât or primi ăia?', a declarat Ilie Năstase, pentru Agerpres, citat de Spynews.

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat, după câteva luni în care au fost despărțiți

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, au avut parte de mai multe certuri și împăcări, astfel că fanii s-au obișnuit deja cu aceste lucruri între cei doi. Nu era prima dată când se separau sau alegeau , să nu își vorbească zile la rând, însă de data aceasta împăcarea a venit mai greu și totodată cu mai multe reguli impuse de fostul tenismen.

Ioana Năstase nu a mai lăsat loc de interpretări și a dezvăluit recent că ea și Ilie s-au împăcat și stau împreună în vila din Otopeni, pe care în urmă cu câteva luni voiau să o cumpere, fiind chiar pe gustul lor. Se pare însă că după ce s-au împăcat și mutat din nou împreună, Ilie Năstase nu își mai dorește această vilă, ci din contră, vrea una mai mare și mai spațioasă.

„Stăm împreună. Dar Ilie vrea o casă mai mare. Cea pe care voiam să o cumpăr e foarte frumoasă. Dar nu o voi mai achiziționa’, a declarat Ioana Năstase în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Soția lui Ilie Năstase, despre relația cu fostul tenismen: „E mai libertin”

Mulți s-au întrebat de ce obișnuiește Ilie Năstase să plece la o perioadă de timp din casa unde locuiește cu Ioana și să stea singur. Ei bine, dacă ne aducem aminte declarațiile făcute de soția lui după ce a plecat de acasă, aceasta a spus clar că el este o persoană mai libertină și îi place să petreacă timp de calitate de unul singur. Totuși, e de la sine înțeles că la mijloc sunt mai multe motive însă, pe care Ioana nu a vrut să le dezvolte și a fost destul de reținută.

„Nu vreau să dau din casă. Mai locuim și împreună, doar că Ilie mai are un loc unde stă….El e mai libertin, așa. Nu știu cât de modern este. Vreau să stau liniștită, chiar nu vreau să vorbesc despre asta. E o poveste mai lungă. Nu am cumpărat casa în care stau acum, încă e în probe și am multe planuri. Momentan plătesc chirie, nu mă deranjează’, dezvăluia Ioana Năstase în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

FOTO: Facebook Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton