Din ce a făcut bani Stelian Ogică, bărbatul care a susținut că i-a fost furat biletul Loto de 1 milion de dolari: "Câștigam cât un apartament pe săptămână"

 Dumba Gabriela
.

Stelian Ogică a devenit celebru după ce, în 2001, susținea că a avut biletul Loto 6/49 de 1 milion de dolari, dar i-a fost furat. Acesta, însă, nu a dus niciodată dorul banilor și spune, după Revoluție, a câștigat foarte mulți bani prin diverse mijloace. Stelian Ogică a dezvăluit recent că pe săptămână câștiga prețul unui apartament.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În primii ani după Revoluție, Stelian Ogică se poate lăuda cu câștiguri fabuloase. Așa cum povestește chiar el, reușea să câștige săptămânal sume ce echivalează prețului unui apartament.

78430913-2652263908170983-6527114623533973504-n78430913-2652263908170983-6527114623533973504-n

Câți bani câștiga Stelian Ogică după Revoluție

Stelian Ogică a ajuns în centrul atenției în 2001, atunci când a avut unul dintre biletele câștigătoare la Loto. Premiul de la acel moment era echivalentul unui milion de dolari din prezent, dar și un apartament cu trei camere în București.

În cadrul emisiunii 'Fiță cu Adiță', Stelian Ogică a dezvăluit faptul că știa să facă bani din orice și câștiga sume impresionante de bani pentru acea perioadă.

'După Revoluție am făcut bani. Am plecat la sârbi, am făcut tot ce se putea face. Eu cred că foarte puțini oameni au câștigat bani mulți după Revoluție. În primii doi, trei ani câștigam cât un apartament pe săptămână.

Nu era club din București unde nu eram primit, nu era restaurant unde nu eram primit”', a dezvăluit Stelian Ogică, în cadrul emisiunii 'Fiță cu Adiță'.

Stelian Ogică susține că toți banii câștigați îi cheltuia pe distracții. Acesta ieșea în club cu prietenii săi și avea foarte multe admiratoare, însă a recunoscut faptul că era extrem de atras și de jocurile de noroc.

Stelian Ogică a fost arestat pentru înșelăciune după „câștigul la Loto”

Stelian Ogică a susținut că a deținut un bilet câștigător la categoria I la Loto 6/49, bilet care i-ar fi adus un câștig de 25.293.818.616 ROL (aproximativ 1 milion dolari) și un apartament de trei camere în București.

În săptămâna următoare de după tragerea loto din 21 ianuarie 2001, el a susținut că este posesorul biletului câștigător de la Loto 6/49, dar că acesta i-a fost furat în seara zilei de 23 ianuarie 2001, fiind tâlhărit în scara blocului de doi necunoscuți (un bărbat și o femeie).

Citește și: Lora se mărită cu Ionuț Ghenu, după 8 ani de relație: „Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea'. Detalii despre nuntă

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit abia acum de ce s-a bătut cu Reghecampf, anul trecut: „Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?'

La câteva zile după ce Ogică a început să susțină că biletul câștigător i-a fost furat, Loteria Română a validat drept câștigator biletul prezentat de către subofițerul SPP Constantin Murariu, căruia i-a atribuit câștigul. Ogică a susținut că l-a recunoscut ca agresor pe ofițerul SPP.

Stelian Ogică a fost arestat în februarie 2001 de către procurorii bucureșteni, fiind anchetat pentru înșelăciune, prin înscenarea jafului a cărui victimă susținea că a fost. A fost eliberat din închisoare în anul 2003, ca urmare a unei hotărâri definitive a Curții de Apel București.

„A fost un interes foarte mare, erau bani mulți la mijloc. Acum 23 de ani, un milion de dolari într-o hârtie simplă, norocoasă, câștigătoare, rămasă într-un litigiu între mine și persoana respectivă ar trebui să se rezolve pe o cale judecătorească și pe un proces civil. Orice persoană care revendică un premiu și nu se soluționează, se revendică în instanță. Nu că susțin, am toate argumentele și dosarul așa arată.

Celebrul criminalist Tudoerl Butoi îmi cunoaște situația foarte bine și m-ar surprinde și pe mine să spună că nu am dreptate(…) S-au vrut banii aia cu orice preț”, a explicat Stelian Ogică, în emisiunea lui Adiță Voicu.

Întrebat de Adiță Voicu dacă din 2001 a mai câștigat vreodată la Loto, Stelian Ogică a explicat că nu de puține ori s-a întâmplat să dețină unul dintre biletele norocoase.

„Am câștigat de multe ori. De câteva ori am câștigat individual și de mai multe ori la comun. Mi-aș dori să reîncep o acțiune, să găsesc niște prieteni care sunt dornici să jucăm, eu garantez că vom câștiga premiul I și premiile I sunt destul de consistente(…) Dacă suntem 30 – 40, până în 100 de persoane, eu zic că reușim să câștigăm.(…) Deci nu doar 6, pe o variantă cu multe numere. Se poate juca de la 6 la 49”, a mai explicat Stelian Ogică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton