Cum arată bărbatul perfect pentru Rita Mureșan: ”Să mă accepte așa cum sunt, și mondenă, și vorbind cu îngerii”

 Calin Maria Bianca
.

Rita Mureșan ste o femeie frumoasă și recunoscută de toată lumea, mai ales în România, însă pe plan sentimental lucrurile nu merg foarte bine pentru ea. Chiar și așa, continuă să viseze la bărbatul perfect pentru ea, așa că nu a ezitat să vorbească despre calitățile pe care trebuie să le aibă bărbatul de lângă ea. Ba mai mult, a spus și cum se simte după preinfarctul suferit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan este o femeie extrem de puternică și cun trecut destul de tumultuos din multe puncte de vedere, însă cumpenele nu au schimbat-o, ci a rămas aceeași femeie plină de iubire și frumos. Prin urmare, nu s-a sfiit să recunoască că încă așteaptă să își găsească un bărbat pe sulfetul ei.

rita-muresan-barbatrita-muresan-barbat

Citește și: De ce a suferit Rita Mureșan un preinfarct, acum 1 an, și cum a ajutat-o credința în viață: „Acea situație a avut repercusiuni asupra sănătății mele. Am încredere în planul divin' / EXCLUSIV

Citește și: „A mai avut tentative, dar…” Rita Mureșan este în stare de șoc după sinuciderea lui Stephan Pelger

Citește și: Sfaturi de la Daniel Buzdugan pentru o vacanță ieftină și frumoasă în Grecia: „Cel mai important lucru…”

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, umilite pe un aeroport din Germania: „Ne plimbă ca pe oi”. Ce au pățit artistele după ce s-a anulat un zbor Wizzair

Cum arată bărbatul perfect pentru Rita Mureșan

Ei bine, când vine vorba despre bărbați, Rita Mureșan a trecut de stadiul în care se uita la fizic, deși este o femeie extrem de frumoasă și atrăgătoare. Acum, vedeta are mare grijă ca partenerul de lângă ea să o accepte așa cum este ea, și cu bune și cu rele, iar totodată să o susțină ori de câte ori are nevoie. Totuși, într-o notă amuzantă, a precizat că trebuie să aibă și o bucătărie frumoasă, fiind pasionată de gătit.

'Isus este bărbatul perfect. Iar aici, pe pământ, bărbatul perfect ar face bine să mă accepte așa cum sunt, și mondenă, și vorbind cu îngerii. Să mă susțină în tot ce fac, asta înseamnă iubire necondiționată. Asta pot să ofer și eu. Și să aibă o bucătărie frumoasă (râde).', a declarat Rita Mureșan pentru Unica.ro.

Care este starea ei de sănătate după preinfarct

Rita Mureșan a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu un an, când a suferit un preinfarct, însă acum se simte foarte bine și are numeroase planuri de viitor, inclusiv apariția unui bărbat în viața ei. Totuși, de atunci are un tratament stric de urmat, de la care nu se abate niciodată, tocmai pentru a nu apărea complicații.

'E bine, cu medicamentație. Mă simt foarte bine, sinceră să fiu, dar nu mi-am închipuit niciodată că va trebui să iau pastile zilnic. De fapt la mine problema este că am pulsul mărit, tensiunea fiind normală. Am zile când pulsul îmi ajunge și la 140, de parcă aș alerga la marathon, dar eu stau în pat. În rest, toate analizele sunt perfecte.', a mai spus Rita Mureșan.

Cum a făcut față momentelor grele din viața ei

Rita Mureșan a trecut prin multe cumpene de-a lungul vieții, însă cu toate astea, și-a găsit puterea să zâmbească în continuare și să treacă peste toate relele. Totuși, susține că nu ar fi reușit fără ajutorul lui Dumnezeu și fără credința de care ea dă dovadă în fiecare zi.

Prin credință am reușit, sută la sută prin asta. Eu cred în Dumnezeu, cred în acea entitate creatoare și rămân mereu conectată acolo. Și când îmi este greu, dar și când îmi este bine. Consider că atunci când îmi este greu înseamnă că am ceva de învățat din experiența respectivă. Nu merg la moaște sau la biserici decât atunci când organizez pelerinaje. România e senzațională, este Grădina Maicii Domnului, dar lumea nu știe.„, a mai dezvăluit Rita Mureșan pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton