Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit din nou de iubit! A spus și motivul: „De data aceasta e definitiv!”

 Martin Lorena
.

Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul său, Radu. După ce au format un cuplu timp de 8 luni, Berna și Radu au decis să meargă pe drumuri separate. Fanii celor doi au rămas șocați de declarațiile făcute de blondina de la Puterea Dragostei. Nimeni nu se aștepta ca relația lor să se termine, însă gelozia și certurile au făcut-o pe vedetă să îi spună adio lui Radu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Berna de la Puterea Dragostei este din nou singură! Vedeta a vorbit despre motivele pentru care a pus punct relației cu Radu. Cei doi au renunțat la a forma un cuplu din cauza geloziilor care acaparaseră orice sentiment de iubire. Iată ce a spus blondina despre întreaga situație!

Berna-si-Radu-PD-1Berna-si-Radu-PD-1

La evenimentul de deschidere a salonului de înfrumusețare al creatoarei de modă Soniei Trifan și stilistei Nicoletei Chertif, din zona Floreasca, 'Soniko Beauty', aceasta a oferit o declarație despre fosta sa relație!

Citește și: Cu cine se iubește Berna de la Puterea Dragostei!Primele imagini cu noul ei iubit

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o:„Mi-a zis că mă iubește

Citește și: Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare:„Era cu un băiat

Citește și: Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru:„Nu m-am jucat!

Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul său, Radu

Berna a spus că despărțirea dintre ea și Radu a venit în urmă cu patru zile. Motivul principal care a stat la baza separării celor doi este gelozia. Se pare că în acest moment vedeta vrea să fie singură.

'Nu mai suntem împreună, totul s-a terminat în urmă cu patru zile. De data aceasta e definitiv! Prea multă gelozie, e mai bine așa pentru amândoi! Am obosit, vreau să fiu singură.  E prea multă gelozie, vreau să fiu liberă deocamdată, sunt tânără și vreau să mă bucur de viață! E un baiat bun, dar eu simt altceva acum', a spus ea pentru WOWbiz.

Cum s-a cunoscut cu Radu

Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, după ce Berna a pus punct relației cu Philip. Aceasta era în căutarea unui potențial iubit, așa că i-a cerut sfatul unei prietene cu privire la băieții din București. Atunci, ea l-a observat pe Radu pe Instagram și i-a dat follow. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și imediat i-a scris frumoasei blondine.

'Eu deja eram informată, mă uitasem la pozele lui, așteptam să îmi dea mesaj. Chiar mă întrebam dacă avea să îmi scrie, eram în dubii. Mi-a plăcut foarte mult de el și nu mi se întâmplă acest lucru foarte des, sunt foarte selectivă. Și am mai vorbit și cu alți băieți cât am fost singură, dar nu m-a atras nimeni așa cum m-a atras el, am avut o conexiune ', a spus ea.

Și Radu a fost foarte atras de Berna. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a luat mințile bărbatului, care a dus-o chiar și la părinți acasă.

 'Mi-a luat ceva să ajung la sufletul ei. Vorbe frumoase, m-am comportat frumos, cum o să mă comport mereu cu orice fată, e normal. Cu orice fată trebuie să te porți frumos ca bărbat. Am dus-o și acasă la părinți, au zis că e o fată frumoasă', a spus el.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton