Bătaie la concertul lui Babasha, după ce un fan a lovit o polițistă. Evenimentul a fost anulat după ce polițista a suferit răni grave și a fost transportată la spital

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Babasha este în prezent unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului! Se bucură de mare succes după ce a urcat pe scena ColdPlay, și chiar dacă la început a avut parte de un val de critici, acum are numeroase concerte și evenimente. Recent, a fost invitat la zilele orașului Cernavodă, unde a avut loc o bătaie ca în filme, iar tot spectacolul a fost anulat! Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Chiar în timpul unui concert susţinut de Babasha, la zilele orașului Cernavodă, oamenii s-ar fi luat la bătaie după ce un fan a lovit o polițistă. Nu a durat mult până când situația a luat o întorsătură neașteptată și s-a ajuns la o bătaie desprinsă din filme. Artistul a oprit pe loc concertul și i-a lăsat pe bodyguarzi să își facă treaba.

babasha-1-1-e1718225958679babasha-1-1-e1718225958679

Citește și: Babasha a fost îndrumat de părinți în carieră: „Nu au vrut neapărat ca eu să merg pe acest drum. Tata m-a învățat să cânt la clarinet, care a fost prima mea dragoste, încă de la 13 ani…”. Cum și-a petrecut copilăria la Bacău / EXCLUSIV

Citește și: Babasha a știut că se va lovi de prejudecăți din momentul în care a ales să cânte manele: „Nu contează dacă ești lăutar, cântăreț de operă, de pop sau de trap. dacă faci muzică din suflet, ar trebui să fii considerat doar un artist / EXCLUSIV

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor să se logodească și la biserică, dar nu își doresc copii, momentan: „Aș fi vrut să mergem la un preot pe care îl cunoaștem amândoi” / EXCLUSIV

Citește și: A murit regizorul Bogdan Budeș, la doar 52 de ani. Fratele lui este cel care a făcut anunțul trist și a dezvăluit că ar fi făcut infarct în somn

Bătaie la concertul lui Babasha, după ce un fan a lovit o polițistă

Totul ar fi început după ce un individ prezent la spectacol a lovit o polițistă chiar în timp ce Babasha cânta pe scenă din Cernavodă, la zilele orașului. Cei care au observat gestul acestuia au sărit imediat, astfel că mai persoane s-au încăierat, ajungându-se la o bătaie în adevăratul sens al cuvântului.

Potrivit informațiilor apărute, bărbatul în vârstă de 41 de ani care a atact polițista locală s-a enervat pentru că nu i s-a permis să treacă de zona delimitată și să se apropie foarte mult de scenă. A lovit nu doar polițista în vârstă de 50 de ani, care a ajuns la spital în stare destul de gravă, ci și pe colegul ei. Din fericire însă, acum starea ei de sănătate este una bună.

Bărbatul agresiv a fost imobilizat iar concertul s-a anulat

Babasha s-a oprit imediat din cântat atunci când a văzut unde s-a ajuns, astfel că s-a anulat tot concertul, potrivit observatornews.ro. Bărbatul de 41 de ani a fost imobilizat în final iar apoi a fost predat jandarmilor. Ulterior, a fost dus la Spitalul Judeţean din Cernavodă, după care a fost transferat la unitatea medicală de la Palazu.

Babasha a fost huiduit pe scena ColdPlay și s-a confruntat cu un val de critici

Acum are agenda plină de concerte și evenimente în toată țara, fiind artistul momentului, însă nu putem uita că momentul în care Babasha a urcat pe scenă, în deschiderea Coldplay. Pentru mulți a fost, fără îndoială, controversa momentului, astfel că invițial mulți din public l-au huiduit pe scenă, fapt care a stârnit numeroase comentarii și reacții.

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine.

Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea! Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam. Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine.

Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază’, a spus Babasha într-un videoclip pe TikTok, imediat după ce a urcat pe scena Coldplay.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton