Bebe Cotimanis, despre cea mai dificilă scenă pe care a trebuit să o filmeze: „La un moment dat mi-a amorțit obrazul”

.

Bebe Cotimanis joacă rolul lui Cezar Cristoloveanu în serialul Vlad, sau Inginerul’ după cum e cunoscut în închisoarea, unde îl cunoaște pe Adrian, personajul principal și îl ajută să se transforme în Vlad și să se răzbune pe cei care i-au făcut rău și devine mentorul lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actorul a divorțat în 2018. Deși a fost criticat pentru decizia lui de a renunțat la o căsnicie de 17 ani pentru Iulia, marele actor pare mai fericit ca oricând și face un cuplu de excepție cu Iulia, atât acasă, cât și pe scenă.

Cei doi se înţeleg bine şi sunt foarte fericiţi împreună, după cum declară chiar ei.

După o lungă pauză, serialul Vlad a reluat filmările, cu măsurile de rigoare pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Recent, Bebe Cotimanis a vorbit despre cea mai încărcată emoțional scenă pe care a jucat-o. Actorul spune că a fost dificil să încaseze palme de la Elvira Deatcu și de la fiica lui din film.

Întrebat cum a fost să reintre în pielea personajului după această pauză, Bebe Cotimanis a răspuns: „Am rămas în pielea lui de când mă știu, pentru că am jucat numai nemernici.” 

În ceea ce privește secvența care l-a consumat cel mai mult emoțional, actorul Bebe Cotimanis a menționat despre o scenă pe care a filmat-o cu Elvira Deatcu și Andra Sârbei:

În ceea ce privește secvența care l-a consumat cel mai mult emoțional, actorul Bebe Cotimanis a menționat despre o scenă pe care a filmat-o cu Elvira Deatcu și Andra Sârbei: „Am luat palme de la Elvira Deatcu și de la fimea din film. N-ar fi fost nimic să iei 2-3 palme, dar la un moment dat n-am mai putut să le număr. Și trebuiau să fie date. Dar la film nu se filmează doar dintr-un singur unghi. Ai plan, contraplan. La un moment dat mi-a amorțit obrazul. Te doare, Bebe? M-a întrebat Elvira. De acum încolo nu. Am amorțit.” 

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Constantin Cotimanis sau Bebe, cum îl alintă prietenii, își trăiește la 64 de ani cea de-a doua tinerețe. După o căsnicie de 17 ani alături de Florina Mărcuța (make-up artist), cu care are un băiat, Bebe Cotimanis trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Iulia Dumitru.


Artistul este îndrăgostit lulea de actuala parteneră de viaţă, de dragul căreia a părăsit Capitala şi s-a mutat la Piteşti, ca să fie mereu cu ea.

A fost la un pas să lucreze cu regizorul serialului Vlad, însă nu a câștigat castingul

Un moment de referință a fost reîntâlnirea lui cu Jesús del Cerro, regizorul serialului „Vlad'.

În trecut, cei doi au fost la un pas de a lucra împreună, dar lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru celebrul actor.

elvira-deatcu-bebe-cotimaniselvira-deatcu-bebe-cotimanis

„Țin minte un casting pe care nu l-am luat, era regizor Jesús del Cerro. Acum am ajuns să lucrez cu el la „Vlad' și ne înțelegem foarte bine. Am descoperit în el un regizor profund, e un artist', a declarat, pentru Libertatea, Constantin Cotimanis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton