Bebe Cotimanis și-a educat copiii după modelul preluat de la mama sa: "Să nu le punem frână, să nu le punem piedică. Fiți liberi, viața vă aparține"

 Dumba Gabriela
.

Bebe Cotimanis nu a tăiat niciodată aripile copiilor săi, nu le-a îngrădit libertatea și i-a lăsat să trăiască așa cum au vrut, iar acest model de educație l-a preluat de la mama lui. Actorul i-a crescut cu înțelepciune și s-a implicat cu măsură în viețile lor, fără a le influența deciziile în viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Bebe Cotimanis a fost căsătorit de două ori și este tatăl a doi copii: Adela, în vârstă de 35 de ani, care este fiica sa din prima căsătorie și Matei, în vârstă de 22 de ani, care este fiul din cel de-al doilea mariaj, cu Florina Mărcuță, de care a divorțat în 2018 pentru actuala soție, Iulia Dumitru.

2fiica-lui-Bebe-Cotimanis2fiica-lui-Bebe-Cotimanis

Bebe Cotimanis și-a educat copiii după modelul preluat de la mama lui

Bebe Cotimanis a fost recent invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde a vorbit deschis și despre relația cu cei doi copii ai săi și felul în care i-a crescut, inspirat fiind de mama lui.

„Fiecare suntem în mâna lui Dumnezeu și avem sarcina noastră să ne îndreptăm copiii spre o anumită cale. Să nu le punem frână, să nu le punem piedică, să îi lăsăm pe drumul lor. Asta i-am învățat și pe copiii mei.

Fiți liberi! Viața vă aparține, nu îmi aparține mie. Nu eu spun să faci ceva. Poți să mă întrebi dacă sunt de acord, dacă nu sunt de acord, dar cu tot sufletul. Nu există „nu'. E dat să treacă prin treaba aia, trece, se repară. Nu există „nu'. Iubesc educația de felul ăsta', a spus Bebe Cotimanis.

Citește și: Adi Minune a fost dat jos de pe scenă, în Vaslui, chiar de cel care l-a plătit să cânte: „Situația e puțin penibilă! Oi fi tu Adrian Minune, dar nu poți să-ți bați joc de mine'/ Reacția manelistului

Citește și: Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea' 

Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!’

Bebe Cotimanis a fugit de acasă la 14 ani

Bebe Cotimanis a avut o adolescență zbuciumată, iar pasiunea pentru femeile frumoase a început încă de la o vârstă fragedă. La doar 14 ani, actorul s-a îndrăgostit și a plecat de acasă pentru cea pe care o considera iubirea vieții sale la vremea respectivă.

A stat doar câteva zile plecat, pentru că ulterior s-a întors acasă, la mama lui, care l-a primit cu brațele deschise. „La 14 ani am plecat puțin de acasă, vreo câteva zile. Mama m-ar fi primit și dacă aș fi lipsit până acum. Sunt parte din mama. Ea nu mai e acum. (…) La mine în casă circulau multe femei, dar eu eram un simplu copil, ușor obsedat de frumusețea femeilor care veneau la mama', a mărturisit Bebe Cotimanis, într-un interviu pentru Acces Direct.

Bebe Cotimanis a povestit cum a anunțat-p pe mama sa că vrea să renunțe la Facultatea de Construcții și răspunsul oferit de aceasta, care l-a determinat să meargă mai departe.  

M-am dus la mama. Ea cosea. I-am spus că nu m-aș mai duce la construcții la facultate. Lucram. Mama și-a terminat de cusut, pentru că așa era mama, nu lăsa lucrurile la jumătate. Și-a terminat ăla, încă vreo 20 de cm.

A închis, a făcut nod, s-a pus în fața mea, cu ochii la mașina de cusut. „Bebe, în viață să nu faci niciodată ceva ce nu îți place. Ai înțeles?' Și așa am renunțat liniștit la facultatea de construcții, lucrând. Dacă mama nu avea răspunsul ăla, eu nu ajungeam să fac teatru niciodată', a povestit actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton