Bebe Cotimanis, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani: "Am depășit momentul fantastic de repede. Nu mă mai regăseam"

 Radulescu Ruxandra
.

Bebe Cotimanis, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani. Bebe Cotimanis a dezvăluit, abia acum, motivele plecării sale de la PRO TV. Actorul a decis să plece de la trustul MEDIAPRO, în ciuda succesului, însă spune că nu regretă deloc pasul făcut. Cotimanis a spus abia acum ce anume l-a făcut să renunțe la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bebe Cotimanis a dezvăluit motivul care a stat la baza deciziei sale de a pleca de la PRO TV, după 25 de ani. Actorul nu are niciun fel de regret și menționează că nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a-și anunța plecarea. Unul dintre factorii care l-au convins să-și dea demisia de la PRO TV au fost schimbările imprevizibile care au intervenit în cadrul trustului Mediapro.

bebe-cotimanis-iubitabebe-cotimanis-iubita

Bebe Cotimanis, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani

Bebe Cotimanis a vorbit, în sfârșit, despre motivele din spatele deciziei de a pleca de la PRO TV. După o colaborare de 25 de ani, actorul și-a dat demisia de la Pro TV și s-a alăturat la Prima TV, un post concurent.

Citește și: Cum rezistă relația dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, după 5 ani împreună: „Când ajungem acasă, ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm’

Citește și: În ce relații au rămas Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță, la 5 ani de la divorț: „De dragul fiului nostru…'

Uneori atașamentul este o boală, iar de boala asta eu sufăr foarte puțin. Am depășit momentul fantastic de repede. După 25 de ani am plecat pentru că nu mă mai regăseam. După plecarea lui Adrian Sârbu multă lume nu și-a mai găsit locul acolo. Nu e nimic grav, după fix 25 de ani am plecat și de la Nottara. Nu am acest atașament. Iar după ce am plecat din Pro, la nici câteva ore am fost sunat să mă duc la Prima Tv. Am plecat fără perspectiva de a-mi găsi ceva mai bun, pur și simplu am făcut-o. Țin foarte mult la independența mea. Eu am fost liber profesionist mereu, așa m-am născut„, a declarat Bebe Cotimanis pentru Fanatik.ro.

Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru, sărbătoresc 7 ani de relație

Recent, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru au sărbătorit 7 ani de când trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa că nu au putut să nu imortalizeze momentul cu un videoclip amuzant cu ei pe rețelele de socializare. Ba mai mult, iubita actorului a ținut să scrie și câteva rânduri siropoase și emoționante despre dragostea pe care o simte față de Bebe Cotimanis.

„Acum 7 ani, mi-am găsit marea iubire. Atunci când nu mă mai gândeam că pot să simt fluturași în stomac ca la 18 ani! Te iubesc!’, a scris Iulia Dumitru în descrierea filmulețului emoționant cu cei doi.

Secretul relației dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru

Au trecut 7 ani de când sunt împreună, însă Bebe Cotimanis mărturisește că iubirea dintre ei este atât de mare încât nu există cale de despărțire. Deși petrec destul de mult timp împreună zi de zi, monotonia nu s-a instaurat în cuplul lor, ba chiar au un obicei pe care-l pun în practic în fiecare seară, atunci când se pregătesc de somn.

„Nu, chiar nu! În situația asta nu am mai fost, dar, mi-a dat-o Dumnezeu și îi mulțumesc! Ne-am întâlnit la vârsta la care ne-am întâlnit și nu cred că ne vom despărți vreodată. Ne simțim din ce în ce mai bine, e cunoaștem în amănunt și ne vom cunoaște și de acum încolo!

Monotonia chiar deloc… avem o meserie și zilnic ne face să credem că o luăm de la zero. Într-o seară trăim și trei-patru vieți. La teatru, acasă… indiferent de ce trăim peste zi, când ajungem acasă ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm. Poate pare siropos, dar, dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară. Poți să te mai și cerți pentru că împăcarea este atât de frumoasă că poți să te mai și cerți, a susținut actorul, potrivit fanatik.ro.

Foto Facebook Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton