Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru, sărbătoresc 7 ani de relație: ”Nu mă mai gândeam că pot să simt fluturași în stomac ca la 18 ani...” / Actorul a fost căsătorit de două ori

 Calin Maria Bianca
.

Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru, sărbătoresc 7 ani de relație. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul actor trăiește de mult timp o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui. Deși nimeni nu se aștepta, la scurt timp după divorțul actorului de fosta lui soție, Florina Mărcuță, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru și-au oficializat relația. Fanii erau de părere că nu are cum să dureze relația lor, însă iată că recent au sărbătorit 7 ani de când formează un cuplu, iar dragostea încă plutește în aer pentru ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bebe Cotimanis are un trecut amoros destul de tumultuos, astfel că a mai fost căsătorit de 2 ori. Mulți se așteptau să facă acest pas și cu Iulia Dumitru, însă sărbătorirea celor 7 ani de când sunt împreună, demonstrează că actorul nu și-a exprimat dorința de a se căsători pentru a treia oară. Ce-i drept, un act nu poate schimba nimic, mai ales că în cazul lor, iubirea li se citește pe față. Asta nu o spunem doar noi, ci toți cei care-i urmăresc în mediul online și sunt atenți la pozele pe care le postează.

whatsapp-image-2023-11-02-at-16.45.38whatsapp-image-2023-11-02-at-16.45.38

Citește și: Cum rezistă relația dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, după 5 ani împreună: „Când ajungem acasă, ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm'

Citește și: În ce relații au rămas Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță, la 5 ani de la divorț: „De dragul fiului nostru…”

Citește și: Ilinca Obădescu și-a dat demisia de la Kanal D, după 10 ani: „Îmi va lipsi agitația din redacție…” / A fost protagonista unor momente virale pe Tik Tok

Citește și: Ralf Scumacher, detalii despre viața fratelui său, Michael Schumacher, la 10 ani după accidentul care l-a paralizat: „Când îi văd pe copiii săi…”

Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru, sărbătoresc 7 ani de relație

Recent, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru au sărbătorit 7 ani de când trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa că nu au putut să nu imortalizeze momentul cu un videoclip amuzant cu ei pe rețelele de socializare. Ba mai mult, iubita actorului a ținut să scrie și câteva rânduri siropoase și emoționante despre dragostea pe care o simte față de Bebe Cotimanis.

„Acum 7 ani, mi-am găsit marea iubire. Atunci când nu mă mai gândeam că pot să simt fluturași în stomac ca la 18 ani! Te iubesc!', a scris Iulia Dumitru în descrierea filmulețului emoționant cu cei doi.

Secretul relației dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru

Au trecut 7 ani de când sunt împreună, însă Bebe Cotimanis mărturisește că iubirea dintre ei este atât de mare încât nu există cale de despărțire. Deși petrec destul de mult timp împreună zi de zi, monotonia nu s-a instaurat în cuplul lor, ba chiar au un obicei pe care-l pun în practic în fiecare seară, atunci când se pregătesc de somn.

„Nu, chiar nu! În situația asta nu am mai fost, dar, mi-a dat-o Dumnezeu și îi mulțumesc! Ne-am întâlnit la vârsta la care ne-am întâlnit și nu cred că ne vom despărți vreodată. Ne simțim din ce în ce mai bine, e cunoaștem în amănunt și ne vom cunoaște și de acum încolo!

Monotonia chiar deloc… avem o meserie și zilnic ne face să credem că o luăm de la zero. Într-o seară trăim și trei-patru vieți. La teatru, acasă… indiferent de ce trăim peste zi, când ajungem acasă ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm. Poate pare siropos, dar, dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară. Poți să te mai și cerți pentru că împăcarea este atât de frumoasă că poți să te mai și cerți’, a susținut actorul, potrivit fanatik.ro.

Bebe Cotimanis a fost căsătorit de două ori și are trei copii

Bebe Cotimanis traversează acum o perioadă foarte frumoasă, asta deoarece este împlinit din toate punctele de vedere. Dacă din punct de vedere profesional are o carieră de actor la care alții doar visează, pe plan personal totul este la superlativ de când a cunoscut-o pe Iulia Dumitru. Totuși, nu a fost mereu roz viața lui, fiindcă dacă privim în urmă, a fost căsătorit de două ori și are trei copii.

Sunt tare mândru! Mândria-i un păcat, dar când e vorba de copii parcă nu mai e așa de mare păcatul. Sunt mândru de absolut toți trei, sunt niște oameni realizați sau în curs de a se realiza ', a declarat acesta în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton