Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu, după ce s-a întâlnit cu ea în America: "Clima de acolo îi priește"

 Dumba Gabriela
.

Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a revăzut-o pe Maria Ciobanu în America și a spus cum se simte marea cântăreață de muzică populară, la aproape 87 de ani. Stabilită în America de aproape 20 de ani, Maria Ciobanu nu a mai revenit în țară din anul 2019 pentru că probleme de sănătate care o împiedică să zboare cu avionul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Bebe Mihu a fost cel care a anunțat, în septembrie anul trecut, când Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani, că marea artistă renunță la scenă din cauza problemelor de sănătate. Potrivit soțului Mariei Dragomiroiu, interpreta de muzică populară și-a încheiat activitatea în discreție, căci nu și-a dorit să facă playback.

5f5079d3f07da-maria-ciobanu-cover-nou-crop-16943761805f5079d3f07da-maria-ciobanu-cover-nou-crop-1694376180

Cum se simte Maria Ciobanu la aproape 87 de ani

Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a povestit recent că a revăzut-o pe Maria Ciobanu, în America și s-a bucurat că se simte mai bine pentru că „aerul de California îi priește.”

'Pe Maria Ciobanu am revăzut-o recent, când eu și soția mea am fost plecați în turneu, în America. Dar mereu când ajungem acolo, stăm cu ea la povești, suntem și prieteni de familie, avem atâtea amintiri frumoase împreună din timpul concertelor. Maria Ciobanu este bine cu sănătatea, la vârsta dânsei. De fapt, ea a plecat din România din cauza problemelor de sănătate, are un fel de astm, din câte am înțeles. Clima de acolo, din California, îi priește însă mai bine decât cea din România', a declarat Bebe Mihu, pentru Playtech.

Maria Ciobanu a renunțat la spectacole din cauza vârstei și a problemelor de sănătate.

'Pe Maria Ciobanu și acum o ține vocea, are un glas de invidiat, dar a decis, după o carieră frumoasă de zeci de ani, să se retragă din muzică, nu mai cântă', a mai preciat acesta.

Citește și: Maria Ciobanu și-a pierdut fratele geamăn la vârsta de 5 ani: „Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia, cu ceaiuri, leacuri băbești'. De ce boală au suferit toți cei 7 frați

Citește și: ‘Nu scrii că a murit și ea e bine, sănătoasă’. Ionuț Dolănescu a spus cum se simte Maria Ciobanu, după ce s-a zvonit că are mari probleme de sănătate

Citește și: Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu în copilărie din cauza tatălui agresiv: „M-am bucurat când a murit tata. O lega de calorifer pe mama, o trântea pe jos, o tăvălea. N-am să uit, ceva criminal…„

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce s-a anunțat că România nu participă la Eurovision 2024: „În România Eurovisionul e perceput ca un fenomen bătrânicios sau prăfuit. În afară, percepțiile sunt cu totul altele' / Mihai Trăistariu și Cezar Ouatu au păreri contradictorii

Maria Ciobanu și-a încheiat cariera muzicală la 86 de ani

Bebe Mihu a anunțat, în toamna trecută, după ce Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani, că marea artistă a decis să se retragă din muzică, după o carieră de mai bine de șase decenii. Potrivit soțului Mariei Dragomiroiu, interpreta de muzică populară și-a încheiat activitatea în discreție, căci nu și-a dorit să facă playback.

Ocazional, artista își mai încântă apropiații cu vocea ei, însă nu mai întreține atmosfera la nunți și spectacole.

„I-am transmis ieri La Mulți ani! Este bine, se află tot în Los Angeles, unde locuiește de atâția ani, acolo îi face bine clima, că și dânsa spunea că avea ceva probleme respiratorii. Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă. Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni.

E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia 2023, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea.

Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe’, declara Bebe Mihu atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton