Bella Santiago a dezvăluit ce compliment surprinzător a primit din partea lui Mihai Bendeac: "Ești așa de drăguță când..."

 Radulescu Ruxandra
.

Bella Santiago a dezvăluit ce compliment surprinzător a primit din partea lui Mihai Bendeac. Bella Santiago a făcut senzație pe scena X Factor, în 2018, când a câștigat premiul cel mare, datorită vocii sale impresionante și prezenței scenice explozive. Faptul că nu știa să vorbească foarte bine românește la acel moment nu a fost o piedică, ba din contră, Mihai Bendeac a complimentat-o pentru acest fapt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bella Santiago a venit în România în 2016 din Filipine, iar la acel moment nu cunoștea deloc limba română. În 2018 și-a făcut debutul pe scena de la X Factor, unde a uimit publicul și jurații cu talentul său. Cântăreața a reușit, în timp, să învețe să vorbească limba română, chiar dacă nu la perfecție, fapt ce i-a conferit o carismă aparte. Cel care a complimentat-o pe Bella Santiago pentru modul în care se exprimă în limba română a fost chiar Mihai Bendeac. Iată ce i-a spus comediantul cântăreței, la puțin timp după ce a câștigat X Factor.

bella-santiago-despre-relatia-cu-socriibella-santiago-despre-relatia-cu-socrii

Bella Santiago a dezvăluit ce compliment surprinzător a primit din partea lui Mihai Bendeac

Bella Santiago mărturisește că, atunci când a participat la X Factor, nu știa să vorbească foarte bine românește. Artista dezvăluie că Mihai Bendeac a fost fermecat de accentul ei și chiar a complimentat-o pentru asta.

Citește și: Cum arată și cu ce probleme se confruntă Vica Blochina, după operația la stomac: „Am slăbit 10 kilograme, a început să se lase pielea…”

Citește și: Cum s-au cunoscut David Popovici și Nadia Comăneci: „Acum am realizat cine era în imagine…”. Fotografia neștiută cu cei doi, de când înotătorul avea 10 ani

Citește și: Theo Rose, mesaj neașteptat pentru Anghel Damian: „Ești gelos pe Horia Brenciu?”. Cum l-a surprins artista pe iubitul ei în trafic

Citește și: Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii

Cu timpul o să învâț mai bine româna. Pe atunci, Mihai Bendeac mi-a spus: Te rog să nu înveți românește perfect, că ești așa de drăguță când vorbești stricat!

Când am venit în România nu știam deloc românește. Când am intrat la X Factor trebuia să învăț limba, am învățat singură, am cătat pe Google Translate, vorbeam cu prietenii în română, iar dacă nu înțeleg, dechid caietul, notez, întreb. Am ambiție. Am învățat mult și cu soțul meu, mă corectează, dar uneori nu mă corectează, că mai râde de mine. A zis că sunt foarte drăguță și voia să corecteze. Nu mă supăr când râde lumea de mine, știu că nu este limba mea maternă. ', a declarat Bella Santiago în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Bella Santiago, pregătită să aibă un copil cu actualul soț

Bella Santiago are deja o fiică dintr-o relație anterioară, pe care acum o crește alături de soțul ei, Ionuț Grigore. Partenerul artistei se înțelege extrem de bine cu fata și au o relație foarte frumoasă, însă cu toate astea, își dorește să devină tată biologic alături de îndrăgita artistă. Bella Santiago și soțul ei au discutat deja despre acest subiect și nu a rămas doar la stadiul de dorință, ci au trecut deja la treabă, astfel că, după spusele artistei, ei sunt pregătiți pentru momentul în care Dumnezeu decide să le trimită un copil.

Chestiile astea noi le-am vorbit de mult, noi încercăm de mult să facem, să avem un copil. Doar e de așteptat de la Dumnezeu, când va veni copilul. Noi suntem pregătiți.‘, a declarat Bella Santiago, la Antena Stars.

Drama prin care a trecut Bella Santiago cu tatăl fiicei sale

De asemenea, Bella Santiago și-a deschis sufletul într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, astfel că a povestit totul despre tatăl fiicei sale, care a părăsit-o după ce a născut.

M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea două zile pe lună acasă, așa am avut o relație de un an. Am rămas însărcinată. După ce am născut, și-a cunoscut fiica și a plecat din nou la război, în Afganistan. Mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…’, ne-a povestit Bella Santiago într-un interviu, în urmă cu mai mult timp.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton