Bella Santiago, apariție spectaculoasă în rochia de mireasă cu două săptămâni înainte de nuntă: ”Este superbă...”

 Calin Maria Bianca
.

Bella Santiago, apariție spectaculoasă în rochia de mireasă cu două săptămâni înainte de nuntă. Bella Santiago nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind o artistă cunoscută de toată lumea. A cucerit de-a lungul anilor cu vocea sa inconfundabilă, însă de data aceasta a atras toate privirile cu rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o cu doar două săptămâni înainte de cel mai frumos eveniment din viața ei, și anume nunta cu Ionuț Grigore. Iată cât de bine îi stă, dar și cele mai noi declarații despre petrecerea cu 300 de invitați!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bella Santiago numără zilele până la cel mai frumos eveniment din viața sa. Mai sunt doar două săptămâni până când ea și Ionuț Grigore își vor oficializa relația și din punct de vedere religios, unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu. Ei bine, se știe că petrecerea o să fie una pe cinste, cu 300 de invitați, astfel că acum, cei doi viitori miri sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile.

whatsapp-image-2023-05-10-at-11.55.07whatsapp-image-2023-05-10-at-11.55.07

Totuși, pe lângă toate detaliile pe care cu siguranță le-au pus la punct privind locația, decorațiunile, meniurile și multe alte aspecte, cel mai important lucru este fără doar și poate ținuta. Atât a ei, cât și a lui bineînșeles. Se pare că cei doi miri nu și-au arătat outfit-urile și nici nu au vorbit prea mult despre ele, fiind o adevărată surpriză în ziua nunții.

Citește și: Bella Santiago a stabilit data nunții cu Ionuț Grigore. Artista va îmbrăca două rochii de mireasă: „Vreau să fiu o prințesă la Biserică”

Citește și: Bella Santiago e pregătită să devină mamă din nou: „Vreau să am gemeni bebeluși”

Citește și: Bella Santiago și-a ales două rochii de mireasă pentru nunta cu Ionuț Grigore: „Am probat maxim 10 rochii…”

Citește și: Ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles a provocat un scandal între designeri: „Sper ca data viitoare să fie Cătălin Botezatu alesul și să…'

Bella Santiago, apariție spectaculoasă în rochia de mireasă cu două săptămâni înainte de nuntă

Ei bine, deși nu i-a arătat partenerului de viață cum arată rochia pe care o va îmbrăca în ziua cea mare, Bella Santiago s-a fotografiat cu o rochie de mireasă, pe care și-a dorit-o mult timp. Nu, nu, nu este cea pe care o să o poarte pe data de 26 mai la cununia religioasă cu Ionuț Grigore, ci alta, însă e clar că dacă s-a pozat cu ea, este una pe gustul ei, iar cea pe care a ales-o este asemănătoare cu ea.

'Am fost să mai retușăm rochița mea de mireasă, dar am văzut un model nou și nu am avut cum să nu probez. Este superb dar rămân la modelul de rochiță pe care l-am ales deja.', a scris Bella Santiago pe Instagram-ul ei.

Cum au reacțioanat fanii când au văzut-o în rochie de mireasă

Ce-i drept, îi vine foarte bine, iar apariția ei este una spectaculoasă pe rețelele de socializare, motiv pentru care fanii nu s-au putut abține și au luat cu asalt postarea ei. A primit numeroase aprecieri, iar pe lângă asta cei care o îndrăgesc i-au lăsat și o mulțime de complimente și comentarii frumoase.

'Bella, ești superbă! / Vei fi cea mai frumoasă mireasă./ Să fiți sănătoși și să vă iubiți mereu. Casă de piatră! / Wow, superbă! / Ești frumoasă, sper să te descurci să dansezi. / Ești minunată! / Mare frumusețe!', sunt doar câteva dintre comentariile postate de către fanii artistei.

Bella Santiago va îmbrăca două rochii de mireasă la nunta cu Ionuț

Bella Santiago este nerăbdătoare să facă cununia religioasă cu soțul ei, mai ales acum când mai sunt doar câteva zile până la cea mai frumoasă zi din viața lor. Artista a dezvăluit încă de când au stabilit data nunții că vrea să fie o adevărată prințesă, așa că nu a ezitat și a decis să îmbrace două rochii de mireasă. Câștigătoarea X Factor 2018 vrea să se distreze la nunta ei, așa că pe seară o să renunțe la rochia de prințesă pe care o să o poarte la Biserică, alegând una mult mai simplă și lejeră. Totuși, în timpul cununiei religioase, vrea să se simtă ca o prințesă cu o rochie voluminoasă și rafinată.

„Eu vreau să fiu o prințesă la Biserică. Cred că la nunta propriu-zisă o să fiu cu o rochiță mai lejeră ca să pot să dansez toată noaptea și să beau, vreau să mă distrez pentru că e nunta mea și se întâmplă doar o dată în viață’,  a mai spus cântăreața.

De asemenea, nu s-a sfiit să facă declarații și cu privire la religia lor.

„El e ortodox, eu sunt catolică. Eu am zis că vreau să fac nunta catolică. Mi se pare o altfel de ceremonie. Și când mă plimb prin mijloc, vreau să cânt, pentru că așa a făcut verișoara mea și mi s-a părut foarte drăguț’, a explicat artista. „În sufletele noastre, fiecare rămâne la religia lui, dar împreună’, a continuat sotul Bellei.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton