Bella Santiago a fost victima fraudelor online și a rămas fără banii de la Te cunosc de Undeva: „Sunt absolut șocată. A scos câteva mii de euro de pe contul meu. Am primit un mesaj și...”. Cum a căzut în capcana hoților

.

Bella Santiago a fost victima fraudelor online și a rămas fără banii de la Te cunosc de undeva. Bella Santiago nu traversează deloc o perioadă bună, asta fiindcă tocmai a rămas fără o sumă importantă de bani, după ce a căzut în capcana fraudelor online. Iată ce mesaj a primit și cum a ajuns să rămână cu conturile aproape goale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bella Santiago este destul de activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește diferite momente din viața ei cu fanii. O știe toată lumea de pe micile ecrane, dar mai ales pentru vocea ei inconfundabilă, astfel că este urmărită cu drag de numeroase persoane. Dat fiind faptul că petrece mult timp în online, nimeni nu se aștepta să fie victima unei astfel de escrocherii.

bella-santiago-9bella-santiago-9

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Bella Santiago și soțul ei: „Uneori eu înțeleg greșit și…”. De ce artista nu s-ar mai muta din România

Citește și: Bella Santiago a dezvăluit ce compliment surprinzător a primit din partea lui Mihai Bendeac: „Ești așa de drăguță când…”

Citește și: Alex Bodi a răbufnit la adresa Emei Uta, după ce a fost criticat că s-a afișat cu noua iubită: „După 3 ani de relație cum se numește când fugi prin hotel ca escortă? În timpul relației…'

Citește și: Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția: „Află acum. Nevastă, parcă e prima. Iartă-mă!'. Iuliana Palade l-a acuzat de infidelitate pe actor, în trecut

Bella Santiago a fost victima fraudelor online și a rămas fără banii de la Te cunosc de undeva

Bella Santiago a povestit recent cum a ajuns să fie victima unei fraude online, chiar în timp ce se afla în vacanță. Pentru că mulți pot trece prin ce a trecut ea, artista a dezvăluit că a primit un mesaj de la Poșta Română, unde se preciza că a primit un pachet și trebuie să acceseze un link pentru plată. Din păcate, ea chiar trebuia să primească un colet, așa că nu și-a dat seama de această escrocherie.

Sunt absolut șocată! Sunt foarte supărată. Cineva mi-a furat banii din conturi și încerc să rezolv cumva cu banca. A scos câteva mii de euro de pe contul meu. Sunt banii pentru care am muncit la „Te cunosc de undeva!'. Acum două zile, când eram în vacanță în Delta Dunării am primit un mesaj de la Poșta Română că am primit un pachet și să accesez un link pentru plată. Eu nu mi-am dat seama, pentru că într-adevăr trebuia să primesc ceva, așa că am accesat link-ul din mesaj. Ieri, când m-am trezit, am primit mesaj că am făcut o plată. Am sunat repede la bancă', a povestit în exclusivitate pentru Click!, Bella Santiago.

La scurt timp a primit un alt mesaj de confirmare a plății, moment în care a realizat că i-au fost sustrase sume importante de bani de pe card, pentru care ea muncise la Te cunosc de undeva. Într-adevăr, artista a fost victima metodei moderne prin care hoții au acces la conturile bancare, astfel personalul de la bancă a depistat frauda și acum încearcă să soluționeze problema ei. Deși a trecut prin clipe cumplite, încă speră să își recupereze banii furați și banca să rezolve această situație.

Mai multe vedete au fost victime ale escrocheriilor online

Din păcate, Bella Santiago nu este prima persoană care se confruntă cu astfel de escrocherii. Mai multe vedete au avut parte de astfel de situații. Inclusiv Smiley a tras un semnal de alarmă în urmă cu mai mult timp, după ce imaginea și numele lui au fost folosite pentru escorcherii și reclame care nu sunt adevărate.

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale… se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați raport! Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!’, a explicat Smiley pe Instagram.

Printr-o situație similară a trecut și soția lui, Gina Pistol, dar și Andreea Esca sau Monica Anghel. Anul trecut, imaginea Monicăi Anghel a fost folosită pentru promovarea unor pastile de slăbit, după ce ea a trecut printr-o transformare spectaculoasă, însă a clarificat că nu susține astfel de produse.

„Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume… Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor’, a declarat, pentru Click!.

La fel a pățit și Andreea Esca, care și-a atenționat la acel moment fanii.

„Văd pe Facebook o mulţime de postări despre mine care am nu ştiu ce afacere cu produse de slăbit! Şi acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o ştire falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsaţi păcăliţi! Chiar şi după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înţeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nici o jenă, teamă, bun simţ… Oare au şi ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai nici un Dumnezeu?’, scria Andreea Esca.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton