Ben Affleck, surprins fără verighetă, în Los Angeles! Imaginile cu actorul alimentează zvonurile privind divorțul de Jennifer Lopez, în timp ce artista a plecat singură la Săptămâna Modei de la Paris

 Dumba Gabriela
.

De mai bine de o lună circulă zvonuri legate de divorțul dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, însă nici unul dintre ei nu a confirmat sau infirmat despărțirea. Recent, actorul de 51 de ani a fost văzut pe străzile din Los Angeles fără verighetă, ceea ce nu face decât să alimenteze zvonurile privind separarea sa de Jennifer Lopez.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez și Affleck s-au întâlnit inițial între 2002 și 2004. Au reluat povestea de dragoste în 2021 și s-au logodit anul următor. S-au căsătorit la Las Vegas în iulie 2022 și au avut o a doua nuntă în Georgia luna următoare. Din păcate pentru fanii lor, de ceva timp circulă zvonul că sunt la un pas de divorț.

ennifer Lopez Enjoys Makeup Shopping and Fan Interactions Amid Ben Affleck Divorceennifer Lopez Enjoys Makeup Shopping and Fan Interactions Amid Ben Affleck Divorce

Ben Affleck, surprins fără verighetă, după ce au apărut zvonuri că ar divorța de Jennifer Lopez

Pe 22 iunie, Ben Affleck a ieșit la cină cu fiica sa cea mare, Violet, pe care o are din căsnicia cu Jennifer Garner, în timp ce soția sa, Jennifer Lopez, se află la Săptămâna Modei de la Paris.

Deși nu au mai apărut împreună la evenimente mondene, cei doi nu renunțaseră până acum la verighete, în ciuda zvonurilor legate de divorțul lor. Însă, zilele trecute, actorul a ieșit la cină cu fiica sa, Violet, fără a purta pe deget simbolul dragostei sale cu J Lo.

Pe de altă parte, Jennifer Lopez a fost prezentă, recent, la petrecerea de absolvire a fiului lui Ben Affleck, Samuel, ce a avut loc în casa din Brentwood a actorului. Artista i-a luat cu ea și pe gemenii ei, Max și Emme, pe care îi are din căsnicia cu Marc Anthony.

Între timp, Jennifer Lopez a fost văzută vânând o casă cu un prieten în Beverly Hills, California. O sursă a declarat pentru Us Weekly că Lopez și Affleck au vieți diferite acum, când luna de miere s-a încheiat.

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…'. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss, despre revederea cu fiul ei după 20 de ani: „A fost o întâlnire dificilă, cu multe reproșuri din partea lui, venite din această situație particulară a noastră, cauzată de interdicția tatălui său'. Cum se înțelege artista cu fiicele ei stabilite în Danemarca / EXCLUSIV

Ce răspuns a dat Jennifer Lopez când a fost întrebată despre despărțirea de soțul ei, Ben Affleck

Jennifer Lopez e de neoprit și culege roadele producțiilor în care joacă. „Bună tuturor, tocmai am aflat o veste grozavă și totul se datorează VOI!! „ATLAS’ este din nou numărul 1 la nivel mondial săptămâna aceasta!!! Mulțumesc tuturor foarte mult!' , a spus ea.

Diva și-a sfătuit urmăritori să nu plece urechea la tot ce se întâmplă. „Pare că există mult negativism în lume în aceste momente… dar nu lăsați vocile câtorva să vă tragă în jos… este atâta iubire aici’, a precizat Jennifer Lopez.

În timp ce încă soțul ei își petrece timpul în Los Angeles, Jennifer Lopez a ales să petreacă câteva zile în Europa. Mai întâi a călătorit în Italia, unde s-a relaxat la plajă, iar apoi a zburat spre Paris, pentru Săptămâna Modei. Se crede că Ben nu este de acord cu stilul de viață al lui Jennifer. „Amândoi au cariere solicitante, care adesea le impun să fie în orașe diferite’, a adăugat o sursă.

Întrebată în cadru unui eveniment din New Mexico despre despărțire, Jennifer a avut o replică neașteptată: „Poți mai mult decât atât„. Momentul filmat apare pe mai multe conturi social media și se vede că JLo nu pare foarte încântată de întrebare.

La Gala Premiilor Grammy, pe 5 februarie, paparazzii au surprins o ceartă între Jennifer Lopez și Ben Affleck. Supărată că a fost plictisit și bosumflat, solista l-a tras de urechi pe soțul ei, în văzul tuturor, iar reacția ei s-a viralizat. ‘Fii și tu mai fericit! Arată că ești motivat’, i-ar fi spus Lopez lui Ben, în timp ce asistau la decernarea prestigioaselor premii muzicale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton