Betty Salam a explicat de ce s-a îngrășat 20 de kilograme: „Am vrut să-mi fac o intervenție anul trecut...”

 Matei Bianca
.

Betty Salam a explicat recent de ce s-a îngrășat 20 de kilograme în utlima perioadă. Fanii artistei au rămas surprinși când au văzut-o pe Drumul Zeilor de la Asia Express, iar ea a simțit acum nevoia să ofere o explicație cu privire la kilogramele ei. Cântăreața nu s-a ascuns nici măcar o secundă și a vorbit sincer despre acest subiect controversat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Betty Salam a oferit o explicație sinceră despre schimbările recente ale aspectului său fizic, dezvăluind motivele pentru care s-a îngrășat 20 de kilograme. Artista a vorbit deschis despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultima perioadă. Fanii au rămas surprinși când au văzut-o în emisiunea Asia Express de la Antena 1.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Betty Salam a căzut și a suferit o entorsă la picior, în prima zi din Asia Express. Medicii au intervenit imediat: „M-am văzut jos acolo. De ce eu?'

Citește și: Betty Salam a primit un mesaj neașteptat de la soțul ei, Cătălin Vișănescu, după ce luna trecută și-au anunțat despărțirea: „Te iubesc…” / Artista a împlinit 24 de ani

Citește și: Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit, după ce au plecat împreună de la Insula Iubirii. Motivul separării

Citește și: A murit Mihaela Peneş, campioană olimpică la aruncarea suliţei la doar 17 ani. „A cucerit inimile tuturor prin bun simţ”/ Motivul pentru care se retrăsese la mănăstire

Betty Salam a explicat de ce s-a îngrășat 20 de kilograme

Betty Salam a atras atenția fanilor după ce a apărut la Asia Express cu o schimbare vizibilă în greutate. Artista a explicat motivul pentru care s-a îngrășat 20 de kilograme. Ea a dezvăluit că totul a început de la o intervenție estetică pe care și-o dorea anul trecut.

„Am vrut să-mi fac o intervenție anul trecut, iar doctorul s-a decalat cu programările din cauza pandemiei și am renunțat și eu la idee. Acum m-am îngrășat din cauza asta și am rămas cu kilogramele în plus. Acum nu știu ce să fac, să mă mai duc, să nu mă mai duc, că îmi pare rău că m-am îngrășat. Am avut niște pitici pe creier, niciodată noi femeie nu vom fi mulțumite de felul în care arătăm, mergeam la sală în fiecare zi sau de 3 ori pe săptămână. Nu știu ce mi-a venit mie că vreau ceva mai mare', a explicat cântăreața la Antena Stars.

Prin intermediul rețelelor de socializare, fiica lui Florin Salam a declarat că doctorul a certat-o că s-a îngrășat, însă ea nu este deranjată de acest lucru, deoarece este singură că va ajunge iar la o siluetă de invidiat.

„Da, am încredere în mine acum. Cu toate că am luat kilograme în plus și doctorul mă ceartă, dar am un program mai haotic și din cauza asta, dar o să îmi revin. Nu trebuie să se supere nimeni pe mine, este ceva normal, important este că sânii sunt super ok. Pentru mine asta contează cel mai mult', a mai precizat ea pe platforma TikTok.

Artista are implanturi mamare

În urmă cu ceva timp, Betty Salam a mărturisit că și-a pus implanturi mamare. Fiica lui Florin Salam a mărturisit că nu a fost o fiță să-și pună silicoane, ci o necesitate, deoarece voia să-și recapete încrederea de sine.

„Am vrut să-mi recapăt încrederea în mine, La un moment dat nu mai aveam încredere în mine. Sunt mamă și a fost o necesitate, nu un moft. De fiecare dată spun același lucru, că am vrut să am încredere în mine și să-mi placă încă o dată de mine, așa cum îmi plăcea cândva', spunea artista în trecut.

Betty Salam a suferit o entorsă la picior, în prima zi din Asia Express

Betty Salam a întâmpinat o problemă majoră în prima ediție a competiției Asia Express de la Antena 1. Artista a suferit o accidentare severă, provocată de o cădere, care i-a provocat o entorsă la picior. Incidentul a fost un șoc pentru ea, având în vedere că s-a întâmplat în prima zi a competiției.

După ce au părăsit aeroportul, concurenții au fost conduși către o comunitate montană, unde i-a întâmpinat prezentatorul Marius Damian, care le-a comunicat că acea locație va fi locul unde vor petrece noaptea.

„Vai de capul meu! Pe drum era foarte mult nisip. Am căzut și m-am văzut jos acolo, zic ‘de ce eu?!’. În prima zi, euuu?!', a declarat fiica lui Florin Salam.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton