Betty Salam s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista ar forma acum un cuplu cu un coleg de scenă: „Am luat această decizie împreună"

 Tudorache Simona
.

Betty Salam s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Solista ar fi plecat de acasă în urmă cu câteva luni. Betty Salam ar forma la ora actuală un cuplu cu Iuly Neamțu, conform informațiilor Cancan. Bărbatul, care este căsătorit la rândul lui, ar fi avut o colaborare profesională cu fiica lui Florin Salam, iar de aici la o idilă nu a mai fost decât un pas.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Florin Salam și Iuly Neamțu își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor, într-un apartament de pe Bulevardul Decebal, oferit chiar de mătușa fetei, adică sora lui Florin Salam. Betty Salam este căsătorită de șase ani cu Cătălin Vișănescu, cu care are și un copil, dar în ultima vreme cei doi nu s-ar mai fi înțeles.

betty-salam-45betty-salam-45

Betty Salam s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu

Betty Salam recunoaște despărțirea de soțul ei, dar neagă că ar avea o altă relație. Ba mai mult, solista mărturisește că fiul ei, Matthias, este cu ea.

„Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca să ne punem în ordine puțin viața noastră personală', a spus Betty Salam, într-un videoclip postat pe TikTok.

Citește și: De ce și-a amânat Otilia Bilionera nunta cu Bekir Ali: „Nu prea am simțit că sunt căsătorită, sincer. Am stat în România, departe de soțul meu”. Cum se înțelege cu soacra

Citește și: Actorul Florin Petrescu (Axinte) a organizat o petrecere pentru ziua Juliei Chelaru, aflată în turneu. Cum s-au distrat colegii la aniversarea artistei: „Oamenii nu au avut timp să cumpere cine știe ce cadouri, dar eu nu am avut pretenții”

Citește și: Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii. Ce spune despre concurenți: „Am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Ca un mic spoiler, vă pot spune că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație: „Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. Când ne-am reîntâlnit…”. Cum gestionează momentele tensionate în cuplu și ce fac atunci când se enervează / EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Carmen Tănase despre Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent: 'L-am cunoscut personal pe incredibilul copil…'. Unde au făcut cunoștință / EXCLUSIV

Betty Salam neagă că are o altă relație

Artista susține că nu a divorțat și că nu a fugit cu un alt bărbat, dar că trece printr-o perioadă puțin altfel.

„Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie', a mai spus Betty Salam.

Iuly Neamțu, primele declarații

De cealaltă parte, Iuly Neamțu afirmă că nu vrea să fie implicat în acest scandal și că tot ce s-a spus este fals. Artistul spune că nu s-a despărțit de soție.

„Nu m-am despărțit de familia mea și de ce spuneți acolo, de soție, etc. Nu există așa ceva la mine! Familia mea e familia mea. E totul fals! Niciodată n-am fost în subiecte de genul. M-am ridicat doar pe muzica mea, lumea știe treaba asta. Iuly Neamțu nu s-a ridicat prin scandaluri', precizează Iuly Neamțu, într-un filmuleț postat pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton