Betty Salam susține că nu divorțează și explică de ce au apărut probleme în mariajul cu Cătălin Vișănescu: „Oamenii trebuie să înțeleagă că o pauză îți poate salva relația.Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă"

.

Betty Salam recunoaște separarea de soțul ei, Cătălin Vișănescu, dar susține că au luat doar o pauză și că nu se îndreaptă către un divorț. Artista neagă că în viața ei ar exista un alt bărbat, pentru că pentru ea familia e sfântă. Solista mărturisește că își vede soțul zilnic, că merg la masă împreună și discută și că fiul lor, Matthias, este la ea, nu la tatăl lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Betty Salam spune că traversează acest episod pentru că se confruntă cu o oarecare anxietate și încearcă să ține toate aceste lucruri departe de mariajul ei. Vrea să își revină și să meargă mai departe, fără ca relația cu soțul ei să aibă de suferit. Artista precizează că beneficiază și de ajutorul tatălui ei, dar îi e aproape și fratele.

betty-salam-12-1betty-salam-12-1

Betty Salam susține că nu divorțează și explică de ce au apărut probleme în mariajul cu Cătălin Vișănescu

Fiica lui Florin Salam era încă un copil atunci când și-a pierdut mama. Artista e convinsă că tot ce a trăit cândva se răsfrânge acum asupra stării sale psihice. Betty Salam crede că s-a luptat cu multe prea mult timp și acum se resimte. Betty Salam dă vina pe anxietatea cu care se confruntă pentru problemele ei din mariaj.

Am rămas fără mamă de la opt ani, iar responsabilitățile au fost destul de mari. Odată cu responsabilitățile a venit și o anxietate la pachet, cu care se confruntă jumătate din populație. Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă, dar cum nu m-a doborât nimic până acum, nici nu mă va doborî. Soțul meu mă susține, eu îl susțin pe el. Pauza pe care am decis împreună cu el să o luăm nu este din niciun alt motiv. Nu există nici un bărbat în viața mea. În primul rând nu am timpul necesar pentru așa ceva, nu doresc decât să mă refac din orice punct de vedere”, a spus Betty Salam, la Antena Stars.

Betty Salam a declarat că tată ei, Florin Salam, îi susține decizia

Solista mărturisește că nu își dorește o relație în care se complacă, ci vrea să se bucure de legătura cu partenerul ei. De aceea, consideră că mariajul ei are nevoie de o pauză. În timpul acestui proces, Betty Salam îi are pe cei dragi alături, iar susținerea lor o bucură cel mai mult.

Pauza pe care noi am luat-o este ca o refacere și pentru mine, dar și pentru soțul meu. Vrem să avem o relație sănătoasă și să stăm bine pe psihic, nu să stăm să ne complacem. Unii dintre ei aruncă cu pietre în mine. Pe mine mă doare, dar familia mă susține și mă înțeleg. (…). Tatăl meu e alături de mine, fratele meu este alături de mine, toți cei din familie, iar Cătălin îmi vrea binele, iar eu lui la fel. Matthias este în grija mea, este un copil fericit, vreau doar să mă refac. Oamenii știu doar să judece, dar nu știu ei familia mea”, precizează Betty Salam.

Citește și: Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit religios, la o lună de la cununia civilă! Ceremonia a avut loc la malul mării, iar actorul l-a imitat pe Elvis Presley la petrecere / Imagini de la nuntă

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută splendidă la Wimbledon. Prințesa de Walles, elegantă și zâmbitoare, la jumătate de an după ce a început tratamentul împotriva cancerului

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție'. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: De ce și-a amânat Otilia Bilionera nunta cu Bekir Ali: „Nu prea am simțit că sunt căsătorită, sincer. Am stat în România, departe de soțul meu”. Cum se înțelege cu soacra

Citește și: Oana Roman a răbufnit la adresa lui Selly, după apariția lui Andrew Tate pe scenă la „Beach, Please!': „Ceea ce faci e diabolic. Încurajezi drogurile pe scenă, lași pe scenă unul care e cercetat penal. Tu esti exemplu? Unde e educatia aia…' / S-au certat și în urmă cu un an

Betty Salam neagă divorțul de Cătălin Vișănescu

Artista e nemulțumită că oamenii aruncă cu vorbe fără să îi cunoască foarte bine trăirile și problemele cu care se confruntă.

E o perioadă puțin mai dificilă într-adevăr. Vreau să se pună stop la tot ce se vorbește pentru că m-am săturat. Mă dor toate aceste lucruri, pentru că numai eu știu sufletul meu. Numai eu știu cât mă străduiesc și eu să fiu cineva în viață, și nu vreau să arunce nimeni cu noroi către mine. Cătălin este și va fi bărbatul meu, îl respect, el mă respectă pe mine, oamenii trebuie să înțeleagă că sunt vremuri noi, iar o pauză îți poate salva relația. Eu nu am divorțat, nu voi divorța. Noi ținem legătura zi de zi. Noi vorbim, ne vedem, luăm masa împreună”, a mai spus fiica lui Florin Salam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton