Bia Khalifa a fost abuzată în copilărie de tatăl ei: "A fost foarte agresiv. Mă punea să mănânc insecte de pe jos"

 Dumba Gabriela
.

Bia Khalifa a făcut dezvăluiri cutremurătoare la Sunt celebru, scoate-mă de aici! despre abuzurile suferite în copilărie. Vedeta a vorbit despre relația cu tatăl său și cum acesta a traumatizat-o în copilărie prin diverse abuzuri, care și în ziua de astăzi o afectează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa a dezvăluit la Pro TV, în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! că tatăl ei o obliga să mănânce insecte și scame pe de jos. Din cauza comportamentului ei agresiv, ea a plecat de acasă, dar a încercat, de-a lungul anilor, să ia legătura cu tatăl ei, numai că acesta nu vrea să aibă nici măcar acum o relație civilizată cu fiica lui.

3-363-36

Ce abuzuri a suferit Bia Khalifa în copilărie din cauza tatălui ei

Bia Khalifa a decis să vorbească despre abuzul suferit în copilărie din partea tatălui.

„Nu am cum să repar relația, pentru că problema nu este la mine, ci la el. Tata a devenit foarte agresiv și cu mine. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta.

Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine', a declarat Bia Khalifa în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc:„Cea mai mare greșeală’

Citește și:Cine este, de fapt, soția lui Patrick Mouratoglou.Ada Obilu și antrenorul Simonei Halep au împreună doi copii

Citește și: Ana Odagiu formează un cuplu cu actorul Conrad Mericoffer:'E foarte firavă și fragedă treaba'

Bia Khalifa a încercat să se împace cu tatăl ei, în ciuda abuzurilor

Bia Khalifa și-a dorit însă să aibă o relație bună cu tatăl ei, a fost în Spania după el, doar să se împace, însă acesta a refuzat total pentru că nu este de acord cu preocupările fetei lui.

„Cu tata am tot încercat să repar relația. Am fost singură să îl caut, m-am dus și la el în Spania… Nu… Nu e de acord cu nimic.

Am încercat să vorbesc foarte frumos cu el, să-i zic: Dar nu te gândești câteodată că astea sunt repercusiunile acțiunilor tale? Și că nu sunt ce vrei tu să fiu în viață, pentru că tu m-ai alungat. A fost agresiv cu mine, m-a alungat printr-un comportament nu tocmai OK. Asta, înainte să plec de acasă', a mai adăugat ea.

Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! are doar 8 clase

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea „iUmor', de la Antena 1. Atunci, ea a prezentat un număr de roast în fața juraților, a lui Chello, Mihai Bendeac și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție.

Ulterior, tânăra a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune de la Antena 1 și de la Antena Stars. La unul dintre interviuri, ea a vorbit despre studiile pe care le-a absolvit.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă', a povestit Bianca Niculai.

Totodată, ea e foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă destinată adulților. Doritorii o pot vedea în ipostaze sexy. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton