Bia Khalifa, clipe de groază la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce a fost nevoită să mănânce, pentru a-și înfrunta fobia

 Dumitrache Laura
.

Bia Khalifa, clipe de groază la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Aceasta participă la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, alături de alte 11 vedete. Emisiunea va începe în curând la PRO TV, și este prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka. Cântărața a avut parte de un moment șocant după ce a fost nevoită să savureze o insectă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa, clipe de groază la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Tânăra se numără printre 12 celebrități care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' 2022. Filmările emisiunii au început deja, iar Bia Khalifa se află în Republica Dominicană. Fiecare concurent luptă să-și învingă temerile și să câștige titlul de Regele sau Regina Junglei.

Bia khalifaBia khalifa

În clipurile video postate pe pagina de Instagram ale emisiunii  Sunt celebru, scoate-mă de aici!', Bia Khalifa apare într-o ipostază șocantă. Vedeta a fost nevoit să mănânce un gândac extrem de mare, acceptând marea provocare. Cântăreața și adult content creator tine gândacul cu ambele mâini și este foarte atentă.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, iubita a lui Sișu.A avut o relație cu un manelist

Citește și: Cine este Bia Khalifa, concurenta de la iUmor care l-a șocat pe Mihai Bendeac.A purtat măști de protecție în loc de lenjerie intimă

Citește și:Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său, Tiago:„Tu nu face ca mine, tată'

Citește și:Cristina Șișcanu, provocare pentru Cătălin Botezatu, după ce s-au certat de mai multe ori:„Îl aștept să ne reglăm conturile'

Bia Khalifa, clipe de groază la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Bia Khalifa a acceptat marea provocare de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Cântăreața vrea să își pună la încercare răbdarea și se numără printre cele 12 vedete care au plecat în Republica Dominicană. Într-un clip video postat pe pagina de Instagram Sunt celebru, scoate-mă de aici!', tânăra apare într-o ipostază șocantă. Vedeta a fost provocată să „savureze' o insectă imensă. Artista pare că nu are vreun disconfort și mănâncă gândacul foarte atentă. Bia Khalifa a declarat înainte să plece în Republica Dominicană că traumele sale cu gândacii au determinat-o să accepte marea provocare.

„Traumele mele cu gândacii. Mai bine spun că sunt gândaci mari, de Republica Dominicană decât gândaci de bucătărie fake. Asta m-a determinat. Plus că mă plictisesc, de ce să nu merg? Au nevoie de o figură feminină frumoasă în emisiune!', a spus Bia.

Bia Khalifa și ceilalți concurenți se luptă pentru titlul de Rege sau Regina Junglei

Emisiunea se filmează în Dominicană, și este prezentată de Adela Popescu și Cabral Ibacka. 12 celebrități vor face față provocărilor extreme, iar printre acestea se numără și Bia Khalifa. Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, Ruxi, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade sunt vedetele izolate, fără acces la internet sau telefon.

Concurenții trăiesc sub cerul liber, într-o junglă plină de animale și insecte. Celebritățile se hrănesc cu preparate culinare greu de privit.

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalida, pe numele său real Bianca Niculai, a apărut dată pe micile ecrane la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Atunci ea a prezentat un număra de roast în fața juraților, al lui Chello, Mihai Bendeac și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție. Bia are cont pe Onlyfans, iar în ape durata participării sale la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, sora ei se va ocupa de conturile ei de socializare. „Telefonul, sora mea va prelua atât TikTok-ul, cât și Instagramul și OnlyFans-ul meu. Și o să îmi lipsească salonul, eu dacă sunt fericită, merg la salon, dacă sunt tristă, merg la salon'.

Sursa foto: Captura video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton