Bianca Brad a răbufnit, după ce Salvarea chemată pentru mama ei a întârziat două ore: "Ambulanță dragă, azi ai nota 4, stai jos"

 Dumitrache Laura
.

Bianca Brad a trecut prin momente dificile joi, după ce mamei sale i s-a făcut rău și a fost nevoită să solicite o ambulanță. Spre dezamăgirea vedetei, medicii au ajuns după două ore de la inițierea primului apel. Bianca Brad a răbufnit în mediul online, dezvăluind totodată ca starea de sănătate a mamei ei este stabilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Brad este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta a trecut prin momente de panică în cursul zilei de ieri. Mama sa, în vârstă de 86 de ani, s-a simțit rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

bianca bradbianca brad

Bianca Brad a solicitat o ambulanță pentru mama ei, dar aceasta a ajuns la locuința vedetei după două ore de la primul apel. Vedeta a răbufnit în mediul online și s-a declarat dezamăgită de reacția medicilor. Din fericire, starea de sănătate a mamei sale este stabilă.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Bianca Brad. Fostul manechin s-a reprofilat la 55 de ani: „Am revenit cumva în lumea mondenă'

Citește și:Bianca Brad s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Am luat nota 10 la examen'

Citește și:De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cea de-a doua fiică: „Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri, dar…'

Citește și:Deea Maxer, mesaje cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer: 'Nimeni nu este prea ocupat…'

Bianca Brad a răbufnit, după ce Salvarea chemată pentru mama ei a întârziat două ore

Bianca Brad a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de mii de români. Vedeta a trecut prin momente de panică ieri, deoarece mamei sale i s-a făcut rău. Bianca Brad a cerut ajutorul unei ambulanțe, dar spre dezamăgirea actriței, medicii au ajuns după două ore. Enervată la culme de atitudinea cadrelor medicale, actrița a răbufnit în mediul online.

A trecut 1 oră și jumătate de când am sunat la 112, ca să trimită o ambulanță pentru mama mea, care are probleme cardiace… Am sunat, din nou, la 112, acum 40 de minute, să întreb când ajung…

După o așteptare îndelungată, a răspuns o doamnă (de la serviciul de ambulanță), care mi-a spus, cu o detașare deranjantă, că nu au mașini libere, că va veni când se va elibera una și că…să mai revin… Am apucat să spun că mama are 86 de ani…La apelurile anterioare, au venit rapid, ceea ce, evident că am apreciat…De data asta, sunt foarte dezamăgită…', a precizat Bianca Brad.

Bianca Brad:”Ambulanță dragă, din păcate, azi ai nota 4, stai jos”

Mama Biancăi Brad are mari probleme de sănătate, iar vedeta s-a speriat foarte tare deoarece ambulanța nu ajungea la locuința ei. Din fericire, mama artistei a fost tratată și acum se află în afara oricărui pericol.

„L.E. Ambulanța a venit după 2 ore de la primul apel… Mama este acum la camera de gardă…

Tare greu e să-ți vezi părinții suferind și să nu poți fi lângă ei, ci doar să te rogi pentru ei… Dar Dumnezeu este mare, bun, vede, aude și are grijă de noi, chiar dacă nouă ni se pare uneori, că nu e așa…Vă mulțumim pentru gândurile bune, vi le întoarcem cu recunoștință. Să fim sănătoși cu toții! Ambulanță dragă, din păcate, azi ai nota 4, stai jos!', a mai spus apoi actrița.

Mama Biancăi Brad a aflat târziu că actrița a fost diagnosticată cu cancer

Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân, în urmă cu 8 ani. Vedeta a declarat că mama ei a aflat târziu de acest lucru. Bianca Brad și-a schimbat stilul de viață și este foarte atentă la alimentație.

„Nu fac ceva extraordinar și nu mă duc la spa-uri. Mă bucur de foarte multă liniște interioară. Traversez o perioadă de schimbări de care mă bucur din plin.

Recomand tuturor să facă pillates pentru că ajută foarte mult, din toate punctele de vedere, nu doar la modelarea corpului ci și la tonifiere. De trei-patru ori pe săptămână fac pillates și singură, dar și alături de cursante, pentru că sunt certificată.”, a spus Bianca Brad în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton