Bianca Drăgușanu a avut paralizie pe partea dreaptă, după ultima operație estetică care a durat 11 ore: ”Nu puteam să deschid un ochi, îmi târam piciorul după mine, mâna era...”. La ce intervenții vrea să mai apeleze

.

Bianca Drăgușanu a avut paralizie pe partea dreaptă, după ultima operație estetică care a durat 11 ore. La începutul anului, Bianca Drăgușanu lua pe toată lumea prin surprindere, după ce a apărut cu o cagulă pe cap și plină de vânătăi pe față. Mulți au luat în calcul cele mai dure scenarii, dar, de fapt, vedeta a apelat pe atunci la o operație estetică care a durat 11 ore și a avut nevoie de anestezie generală. Este vorba despre liftingul facial pe care l-a făcut și care i-a dat multe palpitații după, conform ultimelor ei declarații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu nu stă pe gânduri când vine vorba despre operații și intervenții estetice. A apelat de multe ori la ajutorul medicilor esteticieni, însă operația de lifting facial a speriat-o foarte tare. Abia acum a povestit că nu s-a simțit deloc bine, astfel că nu avea doar fața umflată și vânătă, ci și corpul paralizat pe partea dreaptă.

dragusanu-3dragusanu-3

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, după ultima operație estetică de lifting facial: „Nu-i așa că sunt frumușică eu azi și că mi-am revenit spectaculos?”

Citește și: Ce le-a declarat Bianca Drăgușanu procurorilor, după ce s-a trezit cu mascații la ușă. Vedeta este suspectă de evaziune fiscală, alături de un fost poliţist local

Citește și: Cum arată vila din Pipera pe care Brigitte Patramă o scoate la vânzare și cât cere pe ea. Are trei etaje, cinci dormitoare, grădină, piscină și jacuzzi

Citește și: Cum au fost surprinși împreună Betty Salam și Cătălin Vișănescu, după ce artista a declarat că au luat o „pauză' în căsnicie. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Bianca Drăgușanu a avut paralizie pe partea dreaptă, după ultima operație estetică care a durat 11 ore

Invitată în podcast-ul lui Bursucu, Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre multe aspecte din viața ei privată și personală. Printre numeroasele dezvăluiri despre fiica sa și trecutul ei, vedeta a adus în discuție și operațiile estetice, inclusiv problemele cu care s-a confruntat după liftingul facial, făcut la începutul anului. 11 ore a durat operația, cât și anestezia generală, iar atunci când s-a trezit, Bianca Drăgușanu a constatat că este semiparalizată pe partea dreaptă.

'Întotdeauna am o frică înainte să intru în anestezia generală pentru că la utima intevenție pe care am făcut-o am avut sechele vreo două săptămâni. Am fost semiparalizată pe partea dreaptă a corpului. Îmi târam piciorul după mine pentru că nu puteam să-l mișc. A durat 11 ore anestezia generală și operația în sine, nu știu de ce a durat atât de mult. Trebuia să îți miște cumva picioarele pe masa de operație și toată lumea era agitată cu ce se întâmpla și eu am rămas semiparalizată așa două săptămâni. Nu puteam să deschid un ochi, unul mai puțin decât celălalt, mâna era amorțită, piciorul îl târam după mine, am zis: 'Gata, nu mă mai repar'.', a spus Bianca Drăgușanu în podcast-ul lui Bursucu.

Ce operații estetice vrea să își mai facă Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a recunoscut că i-a fost frică după ce a văzut cu ce sechele a rămas, așa cum chiar ea le-a numit, însă chiar și așa, a precizat că nu se oprește aici cu operațiile estetice. Și-a făcut numeroase schimbări de-a lungul anilor și s-a transformat total, dar în continuare vrea să fie cea mai bună variantă a sa. Drept urmare, în viitorul apropiat are de gând să își opereze, din nou, nasul, dar și să își facă o intervenție cat eyes.

„Eu sunt foarte fericită, dar mi-aș face încontinuu chestii. Cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea este că de trei ani nu m-am vopsit. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut din punct de vedere fizic. (…) Mai îmi fac. Vreau să îmi fac nasul și o blefaroplastie așa cat eyes.', a continuat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu: „Îmi este frică de mine, mă pedepsesc…'

Dacă mulți consideră operații estetice cadouri, Bianca Drăgușanu este de altă părere. Vedeta a dezvăluit că de cele mai multe ori, atunci când și-a făcut operații estetice, le-a făcut în urma unui episod de furie sau când era supărată pe ea, drept pedeapsă. Mai mult, a explicat că este dură cu propria persoană și îi este foarte frică de ea și deciziile pe care le poate lua în privința ei.

„Mie îmi este frică de mine. Se justifică ce spune. Atunci când sunt foarte supărată pe mine am tendința să mă pedepsesc cumva. Majoritatea operațiile pe care le-am făcut au fost în momente în care am fost supărată pe mine și trebuia să fac ceva. E o chestie.', a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton