Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu și au ajuns față-n față la tribunal: ”Mi se pare o formă de șantaj, șărlătănie” / Ce daune materiale cere Bianca

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu și au ajuns față-n față la tribunal. Nu mai este un secret faptul că de mai multe săptămâni, cele două au fost protagonistele unui scandal. Au ținut primele pagini ale ziarelor mondene zile la rând, astfel că după replicile dure pe care și le-au aruncat, au ajuns să se prezinte în fața Instanței. Vedeta nu a mai acceptat să fie defăimată de fosta soție a iubitului ei, astfel că a luat atitudine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu urmează să fie față-n față pentru prima dată pe data de 1 martie, asta după ce vedeta a dat-o în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău pentru defăimare. Nimeni nu se aștepta ca scandalul dintre ele să ajungă până în Instanță. Blondina însă aconsiderat că aceasta este singura soluție.

bianca-dragusanu-claudia-patrascanu-1-1bianca-dragusanu-claudia-patrascanu-1-1

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu și-au aruncat numeroase vorbe grele și jignitoare, una la adresa alteia. Ei bine, blondina nu a mai acceptat să audă astfel de injurii la adresa ei. Și-a angajat o avocată, prin intermediul căreia a făcut și o plângere pentru defăimare. Mai mult decât atât, avocata Biancăi Drăgușanu i-a trimis artistei o notificare. Susține că aceasta nu a băgat-o în seamă și a continuat cu scandalul în mediul online, motiv pentru care a deschis un proces.

Citește și: „Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta?'. Claudia Pătrășcanu, reacție furibundă după ce Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată

Citește și: „Mi-a adus acuzații unei boli psihice”. Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele

Citește și: Cine este Eduard Gogulescu de la Survivor 2023. Lucrează ca DJ

Citește și: Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: 'Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla'

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu și au ajuns față-n față la tribunal

Bianca Drăgușanu nu a glumit absolut deloc, astfel că scandalul dintre ea și Claudia Pătrășcanu s-a mutat în Instanță. Cele două urmează să se întâlnească față-n față pe data de 1 martie pentru prima fază. Contactată de FANATIK, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre procesul în care îi vor fi cerute daune materiale însemnate, mai concret, în jur de 100.000 euro.

Am formulat o cerere privind emiterea unei ordonanțe președinți ale, care este o procedură care se judecă de urgență fără să fie nevoie de introducerea unei acțiuni de fond în mod obligatoriu, înainte de introducerea acestei cereri, tocmai de aceea se judecă cu severitate, în sensul de a se adopta de către instanță potrivit Codului Civil o serie de măsuri provizorii și anume:

Noi am solicitat Instanței de Judecată să se dispună ca pârâta Pătrășcanu Claudia Mariana să înceteze desfășurarea oricăror acțiuni defăimătoare și denigratoare sau de orice altă natură la adresa doamnei Drăgușanu, prin intermediul rețelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă sau prin orice alte mijloace de natură de a-i încălca dreptul la viață, demnitate, onoare și reputație, până la soluționarea acțiunii pe care o vom introduce, respectiv o acțiune de răspundere civilă delictuală.

Aceste măsuri ar trebui să fie dispuse de Instanța de Judecată pe tot parcursul procesului respectiv, în situația în care noi nu am introduce un anumit termen, de cel mult 30 de zile de la data la care s-ar pronunța Instanța de Judecată unei cereri de răspundere civilă delictuală, aceste măsuri ar înceta.', a explicat avocata Biancăi Drăgușanu la Antena Stars.

Avocata Biancăi Drăgușanu: 'Mi-a comunicat că nu este speriată'

Ei bine, Bianca Drăgușanu și avocata sa se pare că s-au văzut nevoie să deschidă proces, după ce Claudia Pătrășcanu nu ar fi vrut să respecte notificarea primită. Mai mult decât atât, i-a transmis avocatei anagajată de blondină că nu se teme de nimic și că o să continue să o defăimeze pe vedete cum și cât vrea ea.

'Pe data de 26 i-am trimis doamnei Pătrășcanu o notificare prin care am solicitat să se înceteze articolele de presă defăimătoare, însă mi-a comunicat personal că nu este speriată de o astfel de acțiune și va face în continuare ce își dorește și, ca urmare a acestui fapt, a continuat o serie de declarații în presă, tot cu caracter defăimător.’‘, a mai declarat avocata Biancăi Drăgușanu, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, replică pentru Bianca Drăgușanu, după ce vedeta a dat-o în judecată

Bineînțeles, Claudia Pătrășcanu nu a lăsat lucrurile așa și a avur și o primă reacție după ce a aflat că a fost dată în judecată de către vedetă. Aceasta nu s-a mai abținut și a spus numeroase lucruri destul de grave despre actuala iubită a fostului ei soț.

'Nu știu cum și de unde apar aceste speculații?! Nu știu cine și ar permite să ceară această sumă (în jur de 100.000 de euro, n. red.) de la mine și pe ce considerente… mi se pare o formă de șantaj, șărlătănie. (…)

Am stat trei ani într-o instanță, s-au încercat multe răutăți, șărlătanii și Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Știți cum e: când ajungi în fața unei instanțe, probele sunt baza. Eu sunt omul dreptății și cine se pune cu dreptatea, nu ajunge prea bine în viață.

A fost implicată în atât de multe scandaluri de-a lungul aparițiilor ei și îmi amintesc că aceeași placă o avea. Toate aparițiile ei postate chiar de ea, atât pe YouTube, tik tok, etc… Când arată gesturi obscene. Când vorbește despre bani și cum face banii. Cum îi face pe oameni sărăci.Îi înjură în ultimul hal, când devine agresivă, bătăi cu bâte și certuri cu multe persoane publice. Ea și-a creat multe probleme personale. Singură.

Eu cred că uită de adevăratele probe pe care le dețin. Într-o instanța când ajungi începi să scoți de nu te mai oprești. Se află și ce nu ai vrut niciodată să se afle. Aici nu e mâna ei, ci mâna familiei Bădălau. Știu ce vrea și ce caută prin acest proces'. Ăștia sunt mână în mână! Acum au luat-o pe ea paravan', a spus Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

De asemenea, nu a uitat să precizeze ce spunea actualul iubit al Biancăi Drăgușanu despre ea.

'Eu n-am să-l uit pe Gabi când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă. Care i-a făcut vrăji. Că a găsit manajera niște ace înfipte în pernă. M-a rugat din suflet să-l duc la preot ca să-l scape de ea. Tot n-a putut să scape. Nu mai are scăpare. Din păcate pentru el nu mai are scăpare.', spunea Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton